onefootman Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Ahoj,od včera mam problémy připojit se na Live. Dám kontrolu připojení , vše ok ,ale na konci vyskočí žlutej vykřičník a hláška : You can connect to Xboxl live , but your current network configuration may limit your online experience.Když dám more info tak se mi ukáže hláška : NAT ERROR . Nikdy jsem takovýhle problem neměl, nevíte někdo co s tím? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 12, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Obvykle se tohle nestane samo od sebe. Souvisí to s přesměrováním portů, které teď u tebe dle popsané hlášky nefunguje a je třeba to nastavit v routeru. Pravděpodobně u tebe muselo dojít ke změně podmínek v domácí síti (změna způsobu zapojení Xboxu do sítě, změna routeru, změna internet providera, atp.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Tak může to být způsobeno jen tím že má modem(router) plnou NAT tabulku. Pro začátek zkus restart routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Díky za radu ale nemam ani router,ani modem.Mám switch,do switche navedenej hl.kabel od netu a 4 porty pro 4 IP adresy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 A jak máš tedy řešené připojení k internetu, kdo je poskytovatel. Nemá ten kdo ti poskytuje internet nastavené párování IP adresy s MAC adresou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 A jak máš tedy řešené připojení k internetu, kdo je poskytovatel. Nemá ten kdo ti poskytuje internet nastavené párování IP adresy s MAC adresou ? To chceš po mně moc.... Párování adres co píšeš atd. v tom se nevyznám....Poskytovatel u nás ve vidlákově je jedna malá společnost , u nás v baráku na půdě je nějakej rozvaděč či co a odtud je to kabelem tažené do bytů... Je to ale optika,a mam 4 IP zdarma..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Tak se musíš domluvit s poskytovatelem, aby ti povolil porty na kterých běží xbox live, nejspíš jsou zakázané. Pokud v xboxu nastavíš IP adresu a DNS server a nechodí to, tak jiná možnost není. Které je potřeba povolit je zde http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-live/connecting/network-ports-used-xbox-live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Takže je vše ok. ... Dal jsem opět v menu xboxu položku connect a běhá to. Ale nejdříve jsem musel 2x odsouhlasit podmínky užívání služby,což teda nechapu ale jede to... Tak díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.