Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 139
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
Čau, mám dotaz snad mě za něj neukamenujete :D Stačí mi na hraní na flashnutém xboxu jen dvd se singlem a dá se ten HD balíček dát na HDD např přez flashku, abych kvůli tomu nemusel vypalovat další DVD ?

Stačí když vypálíš DVD2 singl, ty HD textury tam nepotřebuješ. Já je sice mám ale pár známých to hraje bez HD textur a říkali že grafika je stejná, jen když se někomu díváš z blízka do obličeje tak ho má trochu zrnitý.

Odesláno (upraveno)

Mam taky ten problem.na rgh konzoli mi to jak sejmu ten jeep skoci ven s hlaskou o livku ze nejde stahnout neco,a pustit hra.z fsd to skoci do klasika origo prostredi ,sere me to pekne ted. Snad to nebudu muset tahat znova a zacinat od zacatku,je nejaky reseni,co to zpusobujr?

Jak muzu dostat do xka ten update,to se mi jeste s rgh nikdy zadnou hru nepodarilo udelat,nikdy mi to nic nenajde na siti

Upraveno uživatelem jartoo
Odesláno
Mam taky ten problem.na rgh konzoli mi to jak sejmu ten jeep skoci ven s hlaskou o livku ze nejde stahnout neco,a pustit hra.z fsd to skoci do klasika origo prostredi ,sere me to pekne ted. Snad to nebudu muset tahat znova a zacinat od zacatku,je nejaky reseni,co to zpusobujr?

Jak muzu dostat do xka ten update,to se mi jeste s rgh nikdy zadnou hru nepodarilo udelat,nikdy mi to nic nenajde na siti

Jako chces si na RGH udelat vyssi DB ? V sekci navody na RGH je navod na DB 15574 pres program j-runner.... Ja jsem driv mel myslim 14669 a udelal jsem si podle toho navodu na 15574 a s medalem problem nemam jsem v predposledni misi..

Odesláno

jartoo - tak teď jsem z toho opravdu zmatený, nový DB nepotřebuješ jestli si majitel RGH, stačí pouze ze složky MoH Warfighter > smazat System update! (tím zabráníš nechtěné aktualizaci na vyšší DB)

-> pokud nejvyšší DB máš, tak nevím v čem je problém, hry normálně nakopíruj na HDD a hrej, řekl bych, že pokud Ti hra vyhodí chybu po 3. misi žádný update ti nepomůže a bude chyba ve hře.

staženo z console-power konkrétně ze share-rapid a vše funguje jak má alespoň u mně

jestli i tenhle text ti něco nevysvětlit doporučuji najít stránku s TU (Title Update) a tím bys tedy možná svůj problém mohl vyřešit.

->Zde máš odkaz konkrétně na TU: http://www.xbuc.net/?details=MoH%20Warfighter

> bohužel sám pořádně nevím, k čemu tyhle TU slouží, to by zase někdo mohl vysvětlit mně.

Odesláno

urcite to TU zkusim hned jak budu doma , az v patek ale _( pocitam, ze jak to nepujde, jen stahnu z jineho zdroje, a snad bude staci jen to jedno DVD se singlem a pofrci to se s ulozenym prubehem. Samo vim jak hrat u RGH, kam kopirovat, ani neresim update DB. Mam na mysli ciste hru a patch pro ni, ktery chyby nejake muze opravovat. Mozna ji prave ten prvni update nakopne a dal poslape. Nejsem ale sam jak vidim, minimalne jeden clovek par prispevku vyse ma stejny problem..mozna jsem stahnul hru moc brzo, ta jeste chybu mela:D

Odesláno
Tak dnes už to mám dohráno na NORMAL a bylo to dobré ale na BF3 to nedosáhlo ikdyž Medal byl vždycky trošičku jinačí než CoD a Battlefield.Black Ops 2 bude určitě lepší,studio Treyarch mělo vždy pro mě lepší díly CoD.Co říkáte vy na MOHW??

Ja jsem v predposeldni misi a zatim nic moc.Medal me zklamal pred dvema lety co vysel 2010 nic moc a tenhle taky.Cekam ze COD BO2 bude jasne lepsi.První si na COD BO2 prejdu singla a pak budu smazit pres XBSlink na RGH zdarma online :-)

Přidejte se lidi!!! Funguje to pro flash i RGH- lepší než hrát singly :-) Pokecáme přes skype a hlavně zapaříme !!!! http://console-forum.net/tema/148765-xbslink-nova-moznost-hrani-her-online

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu