TIM Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2012 Me se stalo ze se hra sekla v animaci snad to neznamena nejakou potiz s konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Me se stalo ze se hra sekla v animaci snad to neznamena nejakou potiz s konzoli. Mě se to taky semtam seklo v animaci a najelo zpatky do FSD ale pustil sjem to podruhé a už v pohodě. Já to stahoval od TonyLee iso se jmenovalo KJHGJHGJH.iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Čau, mám dotaz snad mě za něj neukamenujete :D Stačí mi na hraní na flashnutém xboxu jen dvd se singlem a dá se ten HD balíček dát na HDD např přez flashku, abych kvůli tomu nemusel vypalovat další DVD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 To se ti nepodaří, zaprvé xbox ti vezme jen některé flešky, a za druhé to musíš mít nainstalované, ne překopírované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Čau, mám dotaz snad mě za něj neukamenujete :D Stačí mi na hraní na flashnutém xboxu jen dvd se singlem a dá se ten HD balíček dát na HDD např přez flashku, abych kvůli tomu nemusel vypalovat další DVD ? Stačí když vypálíš DVD2 singl, ty HD textury tam nepotřebuješ. Já je sice mám ale pár známých to hraje bez HD textur a říkali že grafika je stejná, jen když se někomu díváš z blízka do obličeje tak ho má trochu zrnitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 (upraveno) Mam taky ten problem.na rgh konzoli mi to jak sejmu ten jeep skoci ven s hlaskou o livku ze nejde stahnout neco,a pustit hra.z fsd to skoci do klasika origo prostredi ,sere me to pekne ted. Snad to nebudu muset tahat znova a zacinat od zacatku,je nejaky reseni,co to zpusobujr? Jak muzu dostat do xka ten update,to se mi jeste s rgh nikdy zadnou hru nepodarilo udelat,nikdy mi to nic nenajde na siti Upraveno Říjen 28, 2012 uživatelem jartoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Mam taky ten problem.na rgh konzoli mi to jak sejmu ten jeep skoci ven s hlaskou o livku ze nejde stahnout neco,a pustit hra.z fsd to skoci do klasika origo prostredi ,sere me to pekne ted. Snad to nebudu muset tahat znova a zacinat od zacatku,je nejaky reseni,co to zpusobujr?Jak muzu dostat do xka ten update,to se mi jeste s rgh nikdy zadnou hru nepodarilo udelat,nikdy mi to nic nenajde na siti Jako chces si na RGH udelat vyssi DB ? V sekci navody na RGH je navod na DB 15574 pres program j-runner.... Ja jsem driv mel myslim 14669 a udelal jsem si podle toho navodu na 15574 a s medalem problem nemam jsem v predposledni misi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Nene,db mam posledni,jako ty.jde mi konkretne i update hry,kterej vysel a opravuje kriticky chyby.mohl by jsi mi poslat tvoje odkazy,odkud jsi to tahal..potrebuju obe dvd mit na hadru nebo ne?nechal jsem jen ten singl,nemuze to byt tim?nemelo by ,ale... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 jartoo - tak teď jsem z toho opravdu zmatený, nový DB nepotřebuješ jestli si majitel RGH, stačí pouze ze složky MoH Warfighter > smazat System update! (tím zabráníš nechtěné aktualizaci na vyšší DB) -> pokud nejvyšší DB máš, tak nevím v čem je problém, hry normálně nakopíruj na HDD a hrej, řekl bych, že pokud Ti hra vyhodí chybu po 3. misi žádný update ti nepomůže a bude chyba ve hře. staženo z console-power konkrétně ze share-rapid a vše funguje jak má alespoň u mně jestli i tenhle text ti něco nevysvětlit doporučuji najít stránku s TU (Title Update) a tím bys tedy možná svůj problém mohl vyřešit. ->Zde máš odkaz konkrétně na TU: http://www.xbuc.net/?details=MoH%20Warfighter > bohužel sám pořádně nevím, k čemu tyhle TU slouží, to by zase někdo mohl vysvětlit mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 TU = " opravuje chyby ve hře " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Tak dnes už to mám dohráno na NORMAL a bylo to dobré ale na BF3 to nedosáhlo ikdyž Medal byl vždycky trošičku jinačí než CoD a Battlefield.Black Ops 2 bude určitě lepší,studio Treyarch mělo vždy pro mě lepší díly CoD.Co říkáte vy na MOHW?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 BTF3 SP je sračka jen MP je dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 urcite to TU zkusim hned jak budu doma , az v patek ale _( pocitam, ze jak to nepujde, jen stahnu z jineho zdroje, a snad bude staci jen to jedno DVD se singlem a pofrci to se s ulozenym prubehem. Samo vim jak hrat u RGH, kam kopirovat, ani neresim update DB. Mam na mysli ciste hru a patch pro ni, ktery chyby nejake muze opravovat. Mozna ji prave ten prvni update nakopne a dal poslape. Nejsem ale sam jak vidim, minimalne jeden clovek par prispevku vyse ma stejny problem..mozna jsem stahnul hru moc brzo, ta jeste chybu mela:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 BTF3 SP je sračka jen MP je dobrej. :lol: :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Tak dnes už to mám dohráno na NORMAL a bylo to dobré ale na BF3 to nedosáhlo ikdyž Medal byl vždycky trošičku jinačí než CoD a Battlefield.Black Ops 2 bude určitě lepší,studio Treyarch mělo vždy pro mě lepší díly CoD.Co říkáte vy na MOHW?? Ja jsem v predposeldni misi a zatim nic moc.Medal me zklamal pred dvema lety co vysel 2010 nic moc a tenhle taky.Cekam ze COD BO2 bude jasne lepsi.První si na COD BO2 prejdu singla a pak budu smazit pres XBSlink na RGH zdarma online :-) Přidejte se lidi!!! Funguje to pro flash i RGH- lepší než hrát singly :-) Pokecáme přes skype a hlavně zapaříme !!!! http://console-forum.net/tema/148765-xbslink-nova-moznost-hrani-her-online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Wau, to je pro mě novinka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidk Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Čaute, u her, které vychází takto 1DVD SP, 2DVD MP ...stačí vypálit jen to, které chci? :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Ano stačí vypálit pouze DVD, které chceš pro SP DVD 1 a pro MP DVD2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB124 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 (upraveno) Neví někdo,co to je za muziku,hned jak se spustí titulky?? jinak u mě dobrý,hrát se to dá:) edit:už jsem to zjistil:bash: Upraveno Listopad 9, 2012 uživatelem MB124 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 mám ten stejné problem jako jartoo .... ta hra mě padá aji když smažu system update :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 Tak mám přesně ten samej problém :-((( mám ten stejné problem jako jartoo .... ta hra mě padá aji když smažu system update :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2013 Přidávám se k vám.Sejmu jeep a po animaci hra spadne.Update v nabídce žádný.. fakt nevím co s tím :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 Halooo tak je nějaká možnost jak to rozjet?Nikdo jako neví?Mám v updates 2 updaty, ale když zmáčknu Y, abych je stahl, nic to neudělá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Přidávám se k vám.Sejmu jeep a po animaci hra spadne.Update v nabídce žádný.. fakt nevím co s tím :( Stejný problém ... release od iMARS, následně stažená polská verze se stejnou chybou. Chudobnému aj z hrnca vykypí :dots: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Duben 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2013 Už se to nějak vyřešilo?dělalo mi to taky a title update se mi ani nestáhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.