Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Free 48 Gold passy


spenat

Recommended Posts

  • Junior Moderators

Zdarec. Dneska jsem neměl co dělat, tak jsem googlil, až jsem se dogooglil k tutoriálu, jak získat zadarmo a cca během 5ti minut Gold trial na 48 hodin (klidně i víckrát). Mám to odzkoušený, funguje to bezproblému.

http://www.youtube.com/watch?v=Pp5IW9Z69eM

Mimochodem, potom, co získáte první Gold kód, tak se stačí přihlásit třeba i na váš Live účet a zopakovat postup už ve hře (Monster Hunter se vám po odhlášení neukončí).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Proč mě to nejde ? když pustim Monster hunter... (vše podle návodu) tak mě tam skočí to čínský tlačítko na který když klikne na videu.. hned mu vyskočí ty dva kódy, ale já mám nad tým tlačítkem kolonku na vyplnění toho čínskýho skrytýho znaku.. a to fakt nejde vyplnit protože ty jejich klikiháky vubec nejsou na klávesnici když kliknu do té kolonky... no a když to nevyplním a kliknu jen tak na to tlačítko tak mě to tam napíše něco červnýho čínskýho... ví někdo proč mě to neudělá přesně to co v tom videu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Já jsem si ještě před měsícem ty kódy úspěšně generoval a vždy během minutky, ale nyní nastává problém s tím, že na konci se již neobjeví kód, ale hláška která po přeložení google translatorem říká, že poskytování kódů na live bylo dočasně pozastaveno, tak nevím no..... Nevíte někdo o nějaké dalším jiném způsobu jak něco podobného získat?

Díky předem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu