herco737 Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Zdravím jde xbox live účet dát zpátky na normanlní profil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Nejsem si jistý, jestli tohle standardně jde bez nějakého zásahu do profilu např. HEX editorem. Mně Live profil taky občas vadí, např. teď řeším jednu věc. Mám v konzoli standardně nastavené Locale na United Kingdom. Nedávno jsem na hlavní profil zaregistroval Gold účet (CZE) a všiml jsem si, že mi po přihlášení z menu dashboardu zmizely dvě entertainment položky - TV&Movies a Music. Navíc, přestalo fungoval ovládání kinectu hlasem (předpokládám teda, že CZ region registrovaný na Live přebije Locale v konzoli, které mám stále UK). Což o to, tak vytvořím sekundární profil a položky TV&Movies a Music si zpřístupním přes něj. Jenže některé věci odtamtud zase vyžadují mít Live účet, stejně tak některé APP (IGN, GameSpot TV, ....), a některé dokonce rovnou Gold členství. Druhý Gold si kvůli tomu platit nechci (předpokládám, že pokud bych si ho registroval s UK údaji, že by vše fungovalo, vč. ovládání kinectu hlasem). Jak tohle třeba řešíte vy? To jako vážně spousta těch věcí jako TV, Movies, Music a některé ty Apps nejsou pro CZE region, tak je rovnou vyházeli z dashboardu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
herco737
Zdravím jde xbox live účet dát zpátky na normanlní profil ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.