Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Windows 8


dany_

Recommended Posts

  • Junior Moderators

Podle mě tam, co se rychlosti týče, není téměř žádná změna oproti W7. Sám jsem si stáhnul RTM a nainstaloval na notebook na test a zase tak špatný (jak jsem si původně myslel) to Metro není. Takže víceméně hlavní změna je to Metro, jinak téměř nic důležitýho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a kdybych to chtěl zkusit tak když to nainstaluju tak zůstanou mi všechny ovladače a budou fungovat? myslím na grafárnu, wifi, bluetooth apod? a hlavně ty chujovinky od samsungu jako samsung control center, ovládání hlasitosti apod? nebo to nebude fungovat? notas samsung np300V5A-S06CZ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Anon: Díky. Užitečná rada, že jsi to viděl, ale to snad každý kdo dá Windows 8 do Googlu. LOL

Videl jsem to u kolegy v praci na notesu - takze asi tak :)

Ale tak samozrejme to jde prepnout to klasickeho rezimu a pak to vypada jak Win 7 (tim padem ale tuplem neni duvod upgradovat).

... pokud se ale nemuzes rozhodnout, tak nejlepsi volba pro tebe bude zazalohovat aktualni windows a proste si ty osmy vyzkouset ve zkusebni verzi a par dni to pouzivej a pokud bude vyhovovat, udelej upgrade. Pokud ne, zustan na sedmickach :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Windows 8 jsou na dve veci....a kazdej vi na jaky...jedinej velkej rozdil je v tom ze se Microsoft vsude snazi vecpat to svoje Metro...na mobilu je to celkem hezky(7.5) a 8 budou asi taky..ale to je vse.Zadnej velkej rozdil v tom neni a podle myho nazoru jsou tohle zbytecny Windowsy...

Yakuza:neprisel ti nahodou s novym OS i novy HW?je celkem blbost aby jen zmena OS dala u hry jako je BF pres 20FPS nahoru(pokud si nemel ty 7 zasekany jak vrata od chliva...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neprisel jelikož ramky a procak je ku*evsky drahy na moji zakladku :lol: Fakt se me to zrychlilo :D To same u LoLka tam jsem mel kolem 50-60 fps a tady to vůbec neklesa proste porad 60fps mozna se to pohne v team fightu ale i tak :) Win 7 jsem nemel zasekany jsem je pravidelne kontroloval antivirakem atd..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

ulozi se ti normalne do slozky, kam je stahnes :o) co to je za dotaz?

mozna si ty W8 idealizujete, ale nic zasadniho se v nich nekona, jen zmenily nabidku start na neco, cemu rikaj metro, po startu to namisto na plochu automaticky skace do "startu" a celkove je GUI upraveny na dotykovy ovladani. pokud nekdo nema dotykovej monitor, tak nevidim vaznej duvod, proc prejit na novou verzi, ty reci o rychlosti bych nebral tak vazne, jedna se hlavne o reklamni tahak, skutecnost tak horka neni

W8 nejsou nic nez stare veci na novych mistech! chvalit zaslouzi jen za podporu Google uctu pro ty jejich sluzby, aspon neco poradnyho tam je 8-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

spousta lidi ma roky nainstalovany W7 a zaplacany vsim mozny SW (W7 neni treba moc casto preinstalovavat jako tomu byvalo u starsich Win), ktery podle toho taky startujou, pak nainstalujou cisty W8 a maj vlhko v kalhotkach, ze to rychlejc startuje .. ale jo sou super hyper a WoW a neni tomu jinak! 8-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

windows8_troll.jpg

Co jsem postřehl, není v tom žádná zásadní změna. Je u něho oproti W7 akorát obecně lepší svižnost a o něco menší HW nároky. Graficky je spíše pro dotykáče. Na normálních deskopech a noťasech nevidím důvod přecházet. Spíše jsem zvědavej na W9. :) Úspěšnost Widlí je na přeskáčku - viz obrázek. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no je videt, ze v tom mas NHL, zachovany soubory nejsou podstatny, jestli tim teda nemyslis nainstalovany aplikace :? az porovnas na nekolika ruznejch HW konfiguracich cisty W7 vs cisty W8, tak zjistis, ze rozdil startu je v radu jednotek vterin... obzvlast po pripojeni obou systemu do domeny to neni nic, ocem bych psal domu 8-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu