Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

Podle mě tam, co se rychlosti týče, není téměř žádná změna oproti W7. Sám jsem si stáhnul RTM a nainstaloval na notebook na test a zase tak špatný (jak jsem si původně myslel) to Metro není. Takže víceméně hlavní změna je to Metro, jinak téměř nic důležitýho.

Odesláno
Anon: Díky. Užitečná rada, že jsi to viděl, ale to snad každý kdo dá Windows 8 do Googlu. LOL

Videl jsem to u kolegy v praci na notesu - takze asi tak :)

Ale tak samozrejme to jde prepnout to klasickeho rezimu a pak to vypada jak Win 7 (tim padem ale tuplem neni duvod upgradovat).

... pokud se ale nemuzes rozhodnout, tak nejlepsi volba pro tebe bude zazalohovat aktualni windows a proste si ty osmy vyzkouset ve zkusebni verzi a par dni to pouzivej a pokud bude vyhovovat, udelej upgrade. Pokud ne, zustan na sedmickach :)

Odesláno

Windows 8 jsou na dve veci....a kazdej vi na jaky...jedinej velkej rozdil je v tom ze se Microsoft vsude snazi vecpat to svoje Metro...na mobilu je to celkem hezky(7.5) a 8 budou asi taky..ale to je vse.Zadnej velkej rozdil v tom neni a podle myho nazoru jsou tohle zbytecny Windowsy...

Yakuza:neprisel ti nahodou s novym OS i novy HW?je celkem blbost aby jen zmena OS dala u hry jako je BF pres 20FPS nahoru(pokud si nemel ty 7 zasekany jak vrata od chliva...)

• 3 weeks later...
Odesláno

ulozi se ti normalne do slozky, kam je stahnes :o) co to je za dotaz?

mozna si ty W8 idealizujete, ale nic zasadniho se v nich nekona, jen zmenily nabidku start na neco, cemu rikaj metro, po startu to namisto na plochu automaticky skace do "startu" a celkove je GUI upraveny na dotykovy ovladani. pokud nekdo nema dotykovej monitor, tak nevidim vaznej duvod, proc prejit na novou verzi, ty reci o rychlosti bych nebral tak vazne, jedna se hlavne o reklamni tahak, skutecnost tak horka neni

W8 nejsou nic nez stare veci na novych mistech! chvalit zaslouzi jen za podporu Google uctu pro ty jejich sluzby, aspon neco poradnyho tam je 8-)

Odesláno

windows8_troll.jpg

Co jsem postřehl, není v tom žádná zásadní změna. Je u něho oproti W7 akorát obecně lepší svižnost a o něco menší HW nároky. Graficky je spíše pro dotykáče. Na normálních deskopech a noťasech nevidím důvod přecházet. Spíše jsem zvědavej na W9. :) Úspěšnost Widlí je na přeskáčku - viz obrázek. :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu