stevens129 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Chci si koupit iP 5 a prachy jsou jenže rodiče říkají že je to celkem dost 20 litrů i s DPH.Nejde jim o prachy ale o to že na co mi ta za ty prachy bude, když to třeba rozmlátím, však někteří znáte :D . Přemýšlel jsem i o 4S kterou si koupit můžu ale když porovnám s 5kou tak 5ka je nejen ve výkonnosti velký skok nahoru.Co za rozdíly mezi těmito dvěma jsou podle vás největší (jako argumenty :D ) a co by jste brali ? Chápu že každý by radši silnější ale berte to tak že budu mít co dělat abych ten iP5 obkecal :D . PS: Pokud si tu někdo myslí že jsem 30 letý chlapík který se ptá rodičů, tak ne.Jsem student/teenager. PS2: Jasně že radši půjdu do obkecávání iP5ky ale kdyby náhodou tak od vás očekávám spíše utěšění že iP4S není taky nějak moc hrozná :D . Jiný mobil než iP 4S nebo 5 nepřipouštím. Jo a prosím pokuď víte o nějakých akcích na telefon, které budou(když iPčko bude dostupné až tak za měsíc), aby i z těch 18000KČ (kupuju Black, 16GB) byla nějaká sleva, klidně 10%. Chtěl jsem to vzít na firmu bez DPH ale doma mi to neprošlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 - Každý kdo iP 4/4S/5 měl ví, že ten výkon mezi 4S a 5 se nedá poznat při běžném používání, pozná se při zapínání foťáku nebo náročných her (pouze při zapínání! na průběh hry nikoliv) - Žádný argument koupit 5 nevidim, kromě štítku horké novinky - Každý si musí vybrat sám - Cena iPhonu nepadá, Apple si jí drží, takže je jedno kdy ho koupíš - Že "iP4S neni tak hrozná" nemám nic jinýho než ":lol:" - Při nákupu sice DPH odečteš, ale pak ho musíš přiznat, takže ho zaplatíš báj d vej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 -OK (Já totiž ani jeden neměl) - :D -njn - Já myslel někde na eshopu v česku - Tak sorry no, co máš ty ? :D -Ale já bych ho neplatil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Začal jsem na 3G, pak Blackberry 9000Bold, 3GS, 4, 4S a další upgrade nevidim důvod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 No ale výkon je o dost větší+ foto/kamera+ rozlišení displeje+ je větší+ lepší design (podle mého). Tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 A to co jsem napsal si přehlídl naschvál ? Navíc si napsal, že si ani jedno nedržel v ruce. To je pak těžké. Ani výkon, ani foťák a kamera ? - 1080p HD je asi evidentně v 4S málo jak vidím a jeslti chceš kupovat mobil kvuli designu tak gl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Nevim, kde bereš ty ceny... u Vodafonu máš iP5 16Gb za 17 577,-... na apple.cz dokonce ještě o litra levnější. Každopádně, když si chceš kupovat iPhone tak bych rozhodně volil iP5, když 4s je asi jen o 2 000,- levnější. No řekni, proč nemít dvojnásobně výkoný zařízení, když stačí připlatit 2 000,-. Myslim, že tak za 1-2 roky, až budou všechny hry a aplikace náročnější tak to sám poznáš. Neříkám, že když má člověk 4s tak by měl upgradovat na 5tku, to je myslím úplně zbytečný... ale když ho chce člověk koupit dneska, tak proč by ku*va kupoval 4s, když za skoro stejný prachy může mít pětku?! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Zinglbee já tvůj příspěvek nepřehlídl ale tak co ti mám na to říct? Wind taky si myslím ale na druhou stranu Vodafone to prodává jen tak bez smlouvy? A na apple.cz jsou ty ceny bez DPH (svině to malinkým nečitelným písmem píšou pod ceny :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Jses si tim jisty? Cena 16500 by mela byt finalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Aha tak máš pravdu.Je to napsané tak malým že jsem to divně přečetl :D. Když ten iP5 koupím na Apple.cz tak bude neblokovaný na české síte(samozřejmě) a nebudu už platit žádné ty poplatky (CLO atd...), tedy pošlou mi to z Česka do Česka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Poslou ti to ze Skotska, doplacet nebudes nic, telefoj bude odblokovany a zaruka bude 2 roky. Zaruka se uplatnuje u spolesnosti ceskyservis.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Pošta je asi kolik? Určitě teda nic nedoplácím jo? Jen teda iP5 + tu poštu(možná) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 poštovné je zdarma tzn cena je 16490CZK VČETNĚ VŠECH POPLATKŮ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 OKa a je to normální apple store jako ten americký akorát je český= prostě oficiální apple store ? Nechci nic neoficiálního tak se chci ujistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Přemýšlej sakra. Je to na doméně apple.cz . Takže co asi? Opravdu se ptáš jak málé dítě :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Já vím no, cítím se trapně ale jistota je prostě jistota :). Dík moc.Doufám že když to objednám tak že to max. do měsíce bude doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Jelikož je to s dostupností iPhonu 5 bledé, počkáš si tak 4 týdny no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Tak to snad ještě přežiju no...Díky moc za ochotu odpovídat na mé noob otázky .Myslím že LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 To je jasný, že ho Vodafone prodává i bez smlouvy... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Proč jasný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Opravdu nevidím důvod, proč na tak stupidní otázku odpovídat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Dožaduji se snad tvé odpovědi? Pokud tě to tak obtěžuje tak jsi tu vůbec neměl psát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Myslim, že kdybych se v Jedličkově ústavu zeptal 10 lidí na to, co může člověk dělat v obchodu Vodafone tak mi 10 z 10 lidí správně odpoví - koupit mobil. Je snad naprosto logický, že mobil si můžeš koupit i bez smlouvy, viz. eshop Vodafonu. #stupidity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 A jak mám vědět že má Vodafone shop? K Vodafonu jsem nikdy ani nečichl, tak jak to mám asi vědět, pane důležitý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Pane silně retardovaný, na tohle nemám nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.