Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPhone 4S vs. iP 5


stevens129

Recommended Posts

Chci si koupit iP 5 a prachy jsou jenže rodiče říkají že je to celkem dost 20 litrů i s DPH.Nejde jim o prachy ale o to že na co mi ta za ty prachy bude, když to třeba rozmlátím, však někteří znáte :D . Přemýšlel jsem i o 4S kterou si koupit můžu ale když porovnám s 5kou tak 5ka je nejen ve výkonnosti velký skok nahoru.Co za rozdíly mezi těmito dvěma jsou podle vás největší (jako argumenty :D ) a co by jste brali ? Chápu že každý by radši silnější ale berte to tak že budu mít co dělat abych ten iP5 obkecal :D . PS: Pokud si tu někdo myslí že jsem 30 letý chlapík který se ptá rodičů, tak ne.Jsem student/teenager. PS2: Jasně že radši půjdu do obkecávání iP5ky ale kdyby náhodou tak od vás očekávám spíše utěšění že iP4S není taky nějak moc hrozná :D . Jiný mobil než iP 4S nebo 5 nepřipouštím. Jo a prosím pokuď víte o nějakých akcích na telefon, které budou(když iPčko bude dostupné až tak za měsíc), aby i z těch 18000KČ (kupuju Black, 16GB) byla nějaká sleva, klidně 10%.

Chtěl jsem to vzít na firmu bez DPH ale doma mi to neprošlo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

- Každý kdo iP 4/4S/5 měl ví, že ten výkon mezi 4S a 5 se nedá poznat při běžném používání, pozná se při zapínání foťáku nebo náročných her (pouze při zapínání! na průběh hry nikoliv)

- Žádný argument koupit 5 nevidim, kromě štítku horké novinky

- Každý si musí vybrat sám

- Cena iPhonu nepadá, Apple si jí drží, takže je jedno kdy ho koupíš

- Že "iP4S neni tak hrozná" nemám nic jinýho než ":lol:"

- Při nákupu sice DPH odečteš, ale pak ho musíš přiznat, takže ho zaplatíš báj d vej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

A to co jsem napsal si přehlídl naschvál ? Navíc si napsal, že si ani jedno nedržel v ruce. To je pak těžké. Ani výkon, ani foťák a kamera ? - 1080p HD je asi evidentně v 4S málo jak vidím a jeslti chceš kupovat mobil kvuli designu tak gl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim, kde bereš ty ceny... u Vodafonu máš iP5 16Gb za 17 577,-... na apple.cz dokonce ještě o litra levnější. Každopádně, když si chceš kupovat iPhone tak bych rozhodně volil iP5, když 4s je asi jen o 2 000,- levnější. No řekni, proč nemít dvojnásobně výkoný zařízení, když stačí připlatit 2 000,-. Myslim, že tak za 1-2 roky, až budou všechny hry a aplikace náročnější tak to sám poznáš. Neříkám, že když má člověk 4s tak by měl upgradovat na 5tku, to je myslím úplně zbytečný... ale když ho chce člověk koupit dneska, tak proč by ku*va kupoval 4s, když za skoro stejný prachy může mít pětku?! :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zinglbee já tvůj příspěvek nepřehlídl ale tak co ti mám na to říct?

Wind taky si myslím ale na druhou stranu Vodafone to prodává jen tak bez smlouvy? A na apple.cz jsou ty ceny bez DPH (svině to malinkým nečitelným písmem píšou pod ceny :) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha tak máš pravdu.Je to napsané tak malým že jsem to divně přečetl :D.

Když ten iP5 koupím na Apple.cz tak bude neblokovaný na české síte(samozřejmě) a nebudu už platit žádné ty poplatky (CLO atd...), tedy pošlou mi to z Česka do Česka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu