Dzunk Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 dnes nebo zejtra mi dojde tak sem zvedavej...... marek : nwm co tu zas prudis jen si tu povidame a ty nam to tu mazes..... bez radsi do psp sekce tam je debilu plna sekce a tady sou dve debaty a ty nam je mazes njn ty mas na starosti jen tudle sekci tak si chces taky zamazat co? skoda no todle forum bylo pred roku a pul super ale ted se z nej stava cim dal tim vetsi sracka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 to Psp: odkud si ten DS3 objednaval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2008 playcentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 dualshock je super nic nevrze neskripe a vibruje jupiiii no je to proste bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 dualshock je super nic nevrze neskripe a vibruje jupiiii no je to proste bomba můžes sem hodit nějaké fota toho DS3? a klidně i video jak vibruje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Únor 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2008 lol vypada stejne jako six co tam mam fotit? ja si koupil bilej abzch je royeynal a na ty videa koukni na youtube ja nemam cameru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 www.play-asia.com Zdarec! Kolik tak z tama stoji postovny? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 dualshock je super nic nevrze neskripe a vibruje jupiiii no je to proste bomba Hele jak jako že skřípe?:?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 ze kdyz ho zmacknes tak neskripe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Květen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2008 Mam objednano, v pondeli by mel dorazit, uz se na nej tesim jak malej kluk, six neni zadna extra trida, ale zatim me nezlobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonySmith Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Já už hraju s DualShockem 3 pár týdnu a je to fakt supr....asi jediná věc, která mi u PS3 chyběla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobika91 Odesláno Červenec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2008 Včera sem si ho taky přivezl,akorát s ním nemám co hrát kruciš:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Červenec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2008 Před týdnem mě dorazil Dualshock 3, a je to prostě super! ty vibrace sou srašně silný a docela to sedí i do výbuchú/nárazú atd. třeba i když bouchne něco vlevo od vás, tak se třese víc ta levá část ovladače....akorát že se mnohem rychlejc vybije než Sixaxis:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyLi Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 a je k tomu ten kablik usb aspon trochu delsi, protoze kdyz se rychlejs vybiji, tak uz by mozna obcas bylo lepsi ho mit proste napichnutej, i kdyz je to trosku skoda nevyuzit ty volnosti =) ja si ho du zejtra vyzvednout na postu, tak sem zvedavej jak dlouho vydrzi nabytej =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2008 no me akortr prekvapilo, ze ho mam asi mesic a vrze mi guma u analogu..ale to bude asi ojedinely..a kdyz dam hru vic nahlas, tak se i citim vic zazranej do hry:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mahutak Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Mě by spíš zajímalo jak je to s vybracema, jestli jsou vyspelejsi nez u DS2, + a -, srovnat DS2 s DS3, kolik ma vydrz baterky, kdyby nekdo mohl popsat byl bych vdecny. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spawny Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Mě by spíš zajímalo jak je to s vybracema, jestli jsou vyspelejsi nez u DS2, + a -, srovnat DS2 s DS3, kolik ma vydrz baterky, kdyby nekdo mohl popsat byl bych vdecny. Diky Baterka má slušnou výdrž, dal sem na ní DMC4 a Uncharted, jinak nejvíc se mi vybrace líbily v MGS4 fakt mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaFi87 Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 Já s nim hraju GTA IV. Mám ho jen pár dní, ale 4 nebo 5 hodin v kuse nebyl problém. Na delší hraní zatim nebyl čas. Ale jinak max spokojenost. To Luk3z^ mě nic neskřípe PS2ku sem nikdy neměl, takže s dual 2kou nemám zkušenosti. Proti sixasovi je to určitě zpestření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leoboss Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 dnes sem ho videl v obchode za 1200 coz neni tak moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2008 a je k tomu ten kablik usb aspon trochu delsi, protoze kdyz se rychlejs vybiji, tak uz by mozna obcas bylo lepsi ho mit proste napichnutej, i kdyz je to trosku skoda nevyuzit ty volnosti =) ja si ho du zejtra vyzvednout na postu, tak sem zvedavej jak dlouho vydrzi nabytej =) To mi taky štvalo že je ten kablík tak krátkej (nemohl jsem hrát když se dobíjel) tak jsem si koupil usb prodlužku a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Neví někdo jak se dlouho Sixaxis a Dualshock 3 nabíjí?A jak dlouho vydržijou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaFi87 Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 six vydrží kolem 30 hodin, dual3ka asi o 25 % míň - to se ale nedá říct tak přesně, záleží co hraješ za hru. Třeba některý střílečky ti vybrujou v jednom kuse, u jinech her to pocejtíš jenom sem tam. A nabíjení? Ani to neregestruju, píchnu to tam tak na 30 až 40 min, dám si cígo, dojdu si na hajzlík a den se o to zase nestarám. nebo to dobíjim když večer čučim na zprávy a taky si stim den vydržim. Mno takže tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 six vydrží kolem 30 hodin, dual3ka asi o 25 % míň - to se ale nedá říct tak přesně, záleží co hraješ za hru. Třeba některý střílečky ti vybrujou v jednom kuse, u jinech her to pocejtíš jenom sem tam. A nabíjení? Ani to neregestruju, píchnu to tam tak na 30 až 40 min, dám si cígo, dojdu si na hajzlík a den se o to zase nestarám. nebo to dobíjim když večer čučim na zprávy a taky si stim den vydržim.Mno takže tak Škoda že je o 50g težší :(Díky za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SaFi87 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 To Mrkej Na Drat: Proč ti vadí že je těžší? Mě osobně to spíš vyhovuje - protože když držim sixase tak mám pocit, že ho zachvilku uplně rozdrtim. Ten dual mi připadá víc bytelnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedrochuarez Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 ahoj, potřebuju radu - chtěl bych pořídit také DS3, ale zaslechl jsem že ne ve všech hrách jsou vibrace podporovaný... jak je to u těhle dvou co aktuálně hraju - COD4 a PES 2009. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.