Manoust Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Ja to vyplnil uz davno a furt mi nic neprislo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Kreditka je hlavně potřeba že když ten kód zadáte aktivuje se vám automaticky obnovení platby které musíte zrušit jinak vám po vypršení těch 30 dnů naběhne 90denní placená takže dle mě bez kreditky ani ťuk, možná zkusit nějaký "fake" kreditky pro takové případy, ale vůbec netuším jestli něco podobné existuje takže GL v hledání řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 expertos jeslti naněco přijdeš tak dej vědět prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Listopad 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 expertos jeslti naněco přijdeš tak dej vědět prosím Řešení je, založ si studentský účet nebo běžný a nech si tam posílat peníze... u studentského je výhoda že je to bez poplatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Já právě studentský mám ale nemám internetové bankovnictví :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Ahoj všem tak dnes my dorazil ps+ kód a otázka zní mezi tím jsem si koupil ps plus co myslíte mužů to teď použít tých 30 dní zdarma:confused: Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Jak se to dá zrušit?Chci si pak koupit roční a né 90ti denní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Počkej až ti to bude končit a potom si to kup na 1 rok:D Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Tak mi to už přišlo taky. Potvrzuji funkčnost na českém účtu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Přišlo mi to.. ale chce to po mě kartu... nějaký řešení kromě toho že bych tam měl zadat údaje který nemám? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Uz jsme to tu resili a zadne reseni neni. Pro aktivaci se musi zadat kreditka, hledal jsem i na zahranicnich forech a jine reseni bez kreditky jsem nenasel. Kreditku jsem tam zadal, aktivoval ps+ a udaje o kreditce jsem zase smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Listopad 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Tak jsem dnes zkoušel zadat 12 místní kód a bez úspěchu hlásí to špatne číslo tak sem to neřešíl ale paradox je že jsem si prohlížel email kteří mi přišel z tím kódem a všimol jsem si nahoře šedivým malinkatim písmem pokud nevidíte obrázky v e-maile klikni zde a vyskočil další kupón ale anglický a z jinim kodem:banghead: Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Už aby mi to došlo :-) To se bude pařit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lon3LyZombie_ Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Co mam dělat s tou kreditkou ... nestane se nic když tam napisu FAKE a pak to zase smažu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Co mam dělat s tou kreditkou ... nestane se nic když tam napisu FAKE a pak to zase smažu ? Musis tam napsat spravne udaje, jinak ti to nevezme. Po aktivaci je muzes smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Co máte všichni s tou kreditkou? Po mě to nic takovyho nechtělo. Prostě jsem tam zadal ten kód a bylo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Me porad jeste nic nedoslo a to uz je to tak minimalne 2 tydny nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 ^zadal jsi spravny email a vsecky info? Info muzou byt fake ale email musis mit ten, na ktery mas pristup, protoze ten kod ti prijde prave na ten email co jsi zadal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Mě taky nic nepřišlo , a E-mail FAKE nemam :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 jo vsechno jsem dobre zadal a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 (upraveno) Aha ted jsem zkontroval na FB, akce skocila. :cry: Mimochodem mam 1 nepouzity kod, jestli ma nekdo zajem PM me! Prvni prijde, ten bere. Update: Vse rozdano. Upraveno Prosinec 2, 2012 uživatelem kingcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zample35 Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 jo vsechno jsem dobre zadal a nic taky už čekám asi 2 tydny a nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Už vám to asi ani nepříjde, protože na té facebookové stránce mají napsáno, že tato soutěž už skončila:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Akce skončila, ale teď je možno koupit 90ti denní PS+ v akci za 260Kč, což není vůbec špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zample35 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Už vám to asi ani nepříjde, protože na té facebookové stránce mají napsáno, že tato soutěž už skončila:cry: tak ja se registroval v dobe kdy to jeste bezelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.