Manoust Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ja taky asi mam hold smulu tak ja se registroval v dobe kdy to jeste bezelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Taky můžu dát jeden kód.. Kreditku jim tam vážně zadávat nebudu, navíc kdybych zapomněl to automatický placení vypnout tak mi to samo koupí 90 denní.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Kde se vypíná to automatický zaplacení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Account Management/Transaction Management/Automatic Funding Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ten kod by se sikl ale kdyby to po me chtelo taky kreditku tak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Já mám volný 2,ale kreditku to po mně taky chtělo.Nicméně si jí můžete dát kdykoliv pryč ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Já mám volný 2,ale kreditku to po mně taky chtělo.Nicméně si jí můžete dát kdykoliv pryč ne? Udaje o kreditce se daji vymazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 lidi mám dotaz, postahoval sem si hry co byli zdarma, tj. Crysis 2, bulletstorm a littla 2 ... po vypršení měsíčního PSN+ pujdou ty hry normálně spustit ? Předpokládám že jo ale stáhnout z toho účtu po tom měsíci už nepudou co ? Nebo je to jinak ? Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 Po vypršení 30 dní nepudou Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Nebyl by jeden VOUCHER k mání? Zatim mi nic nedošlo.. a asi už ani nedojde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fierd Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Tak dneska mi dorazil kod...je to asi po 14 dnech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2012 Potvrzuji taky doručení kodu :-) už pařím Batmana :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Kód přišel druhý den :) a funguje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeturbo Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Tak já se teď registroval, tak jsem zvědavý jestli to ještě frčí, či ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeturbo Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Tak dnes kód dorazil a frčím už na PLUSko :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Nejdřív jsem se vyplnil formulář a odeslal :D pak jsem se vrátil že asi musím dát ještě like, tak jsem ho dal. Předevčírem mi přišel kód a včera druhý:D jsem zvědavý jestli to pude ten druhý unikatní kód. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czmonsterman Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Prosím Vás potřebuji pomoc. Napsal sem na Facebook ten formulář, poslali mě kod, chci ho tam zadat ale chce to po mě číslo kreditní karty. Prosím co s tím mam dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Bez kreditní karty stejně nic nestáhneš. Všechny ty hry co jsou tam zdarma si musíš přidat do košíku a následně koupit (za 0kč), musíš vyplnit kreditku a koupit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Uz jsem to tu psal, staci vyplnit udaje o kreditce, aktivovat ps+ a pak muzes zase udaje smazat. Nemusis se bat, ze ti to neco strhne z uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Mohu se zeptat?Mám PS+ normálně:když tohle zadám,prodlouží se mi o měsíc,nebo jak to bude fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Ano prodlužuje se to, myslím. Kód jsem někomu dal, před měsícem pro mě nevyužitelný dnes už by se hodil. Kdyby někdo chtěl protože ho nevyužije může mi ho poslat :) Děkuju moc. Btw : Mám dojem že když máte na účtu v peněžence nějaké peníze tak v pohodě ten kód bude fungovat, ale je to jen doměnka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 o.O diky moc :) free mortal kombat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Neprodluzuje, odzkoušeno na 2 účtech, vyhodí to chybovou hlášku.Asi s tím pánové ze sony počítali... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Aha, tak to sorry, myslel jsem že se prodlužuje stejně jako když koupíte třeba 90 denní plusko a zbyde ti 5 dnů a ty si prodloužíš o rok, 365 dnů tak budeš aktivním pluskařem 370 dnů. Mortal kombat celkem jde, ale Uncharted mě moc nechytlo. Zbytek jsem nezkoušel, každopádně pro PS3 LBP2,Infamous 2,Ratchet a Motorstorm zdarma a to je super. Doporučuji předplatit PS+,já tak učinil v akci za 974Kč a nelituji. Btw : Neví někdo kdy budou nové tituly k dostání na PS+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 já eště ten kod nevyužil tak jestli někdo chcete tak pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.