Nepstr Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Zdravím chtěl bych se zeptat zda nejede přes emulátor do PSP dát Pokémoní hra třeba z GBC,GBA atd.. Omlouvam se zda uz tu nejake tema je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Womble Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Zdravím, Emulátor pro GBC a další http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2007080017 GBC Romky http://coolrom.com/roms/gbc/ Obsah raru (EmuMaster V3.GX FF XIII Edition) nakopíruj do GAME a stažené romky do Roms GBC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Ok Doufam že to bude fungovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Womble Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Mělo by :) pokud ne napiš PM a nějak to pokombíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Ok Funguje to ale ješte se zeptam neznáš nejaký emulator co podporuje i GBA ?? (na GBA jsou Pokemon FireRed a ty ja zbožnuju :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gamer09 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 gpSP kai na tom parim leaf greeny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 gpSP kai, tam pařím Pokemony GBA.(Je jich kolem 7, nevím přesně). Koukni sem kámo, nejlepší téma o emulátorech na foru http://console-forum.net/tema/17919-psp-emulators-13?highlight=emulators Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Dík uz mám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Cau jeste neco :D Neznáte nejakou hodne dobrou hru na nejakem emulatoru (Prosím dejte link aspon na emulator :) )Thx vás neminou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Podívej se na to téma co jsem ti tu hodil.Tam máš všech 13 emulátorů na PSP a odkaz na hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 ja myslel nejakou radu co je dobre a zabavne nebo tak :) co te treba bavilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Naruto mě hodně bavilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Tak jako treba ze by nekdo jeste neco napsal ? :D :wohow: Tak treba jde emulator Super Nintendo na Psp ? Nebo třeba Nintendo DS ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Takže ? Nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-kreci Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Mám dotaz.... háže mi to chybu a to ve tvaru /že hra nemůže být zpuštěna protože jsou data poškozeny ... nestalo se to už někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Mě se to nestalo, máš to v PSP všechno správně zkopírované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-kreci Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Mě se to nestalo, máš to v PSP všechno správně zkopírované? Ano pro jistotu jsem to zkoušel několikrát a opakovaně mi to hlásí chybu. Verze systému je ale 5.01 takže pravděpodobně bude chyba tady. Jsem v oblasti PSP nováčkem co se týká flasch a uprav systému. Jak je možné přihrát novější flasch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Aha tak to určitě bude v tom, pokud nemáš špatné soubory přímo gpsp ale to asi ne. Nevím jestli se to může i s flashem!(To si raději zjisti) ale prostě v PSP dej normálně software update nebo tak něco a updatni na nějnovější verzi a nebo si z webu stáhni FW 6.20 a nahraj do PSP. Podívej se po foru, už se v tom moc neobracím tak nevím jaké je nejnovější FW ale já mám flash na 6.20 a byl za 5 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-kreci Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Tak mám verzi 6.60 a ani tak to nejde hlásí to furt to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 a máš flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-kreci Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Buhužel nemám a ve flashích se nevyznám mohl bys mi s tím poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 (upraveno) To si děláš srandu? Však když nemáš flash tak ti na PSP nic staženého nikdy nepůjde.... http://www.uloz.to/x1zMJkJ/psp-crack-navod-6-60-flash-zip zkus toto, za nic neručím ! Zkus to a pokud nechceš tak si napiš do seznamu PSP 6.60 flash.Většinou si vybereš jestli chceš flash který ti zůstane i po vypnutí PSP nebo ten který musíš vždycky spustit(je to to samé, tady akorát při spuštění PSP musíš kliknout na ikonu a pak až na hru). Většinou taky jde jen o přetáhnutí souboru a pár maličkostí, myslím že to s tím návodem u toho souboru zvládneš ale já už se tomu vůbec nevěnuju a za nic ti neručím Edit: Tady jsem ještě něco našel . Ale pořádně se rozmysli a poptej se ještě protože tam pár lidí píše že se jim to poje*alo...Vůbec už se tomu nevěnuji takže si o tom pořádně pohledej návody. Upraveno Prosinec 8, 2012 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Hej chlapy sorry ale jdete si spamovat jinam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 Jojo sorry :D, PSP je už stejně dead.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-kreci Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2012 jj taky se omlouvám.... jinak vše vyřešeno.... flasch nahrán a PSP šlape jak nikdy před tím .... díky za info moc jsi mi pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.