Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSP Pokemon


Nepstr

Recommended Posts

  • 1 month later...
Mě se to nestalo, máš to v PSP všechno správně zkopírované?

Ano pro jistotu jsem to zkoušel několikrát a opakovaně mi to hlásí chybu. Verze systému je ale 5.01 takže pravděpodobně bude chyba tady. Jsem v oblasti PSP nováčkem co se týká flasch a uprav systému. Jak je možné přihrát novější flasch?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha tak to určitě bude v tom, pokud nemáš špatné soubory přímo gpsp ale to asi ne.

Nevím jestli se to může i s flashem!(To si raději zjisti) ale prostě v PSP dej normálně software update nebo tak něco a updatni na nějnovější verzi a nebo si z webu stáhni FW 6.20 a nahraj do PSP.

Podívej se po foru, už se v tom moc neobracím tak nevím jaké je nejnovější FW ale já mám flash na 6.20 a byl za 5 minut.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si děláš srandu? Však když nemáš flash tak ti na PSP nic staženého nikdy nepůjde.... http://www.uloz.to/x1zMJkJ/psp-crack-navod-6-60-flash-zip zkus toto, za nic neručím !

Zkus to a pokud nechceš tak si napiš do seznamu PSP 6.60 flash.Většinou si vybereš jestli chceš flash který ti zůstane i po vypnutí PSP nebo ten který musíš vždycky spustit(je to to samé, tady akorát při spuštění PSP musíš kliknout na ikonu a pak až na hru).

Většinou taky jde jen o přetáhnutí souboru a pár maličkostí, myslím že to s tím návodem u toho souboru zvládneš ale já už se tomu vůbec nevěnuju a za nic ti neručím

Edit: Tady jsem ještě něco našel

. Ale pořádně se rozmysli a poptej se ještě protože tam pár lidí píše že se jim to poje*alo...Vůbec už se tomu nevěnuji takže si o tom pořádně pohledej návody. Upraveno uživatelem stevens129
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu