Quicksilver Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Daval to uz nekdo z vas a je nejaky stim problem ? Ja jen ze tady nikde nevidim navod. JTAG/RGH Updated Kernel 2.0.16197.0 uz je docela dlouho venku.Diky za info. http://www.youtube.com/watch?v=zunBWeLvxqA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Žádný problém s tím není jen se musí aktualizovat samozřejme i dashlaunch na 3.04 který podporuje automatické spouštění na 16197.Aktualizovat naprosto stejně jako vždy třeba JRunnerem jak je v návodech, akorát místo 15574 všude vybírat 16197.Proto ten návod nikdo neaktualizuje, je to pořád stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Ano mam. Navod nepotrebujes jelioz je stejny postup jako u vsech predchozich aktualizaci. Pouzijes Dashlaunch 3.04 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Supr diky moc jdu na to.Chtel jsem se jen ujistit jestli nic nehrozi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knedl6 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Čao chtěl jsem se zeptat bude fungovat RGH na slimko asi corna 4gb s DB 15574-16197 díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 bude uz se tu o tom psalo ceka se na novej produkt od TX kterej pujde do prodeje aby ta instalace sla provest zatim momentalne ne brzo ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 (upraveno) Tak jsem tam a maka to akorat se zase peru jak tam dostat avary uz jsem to dlouho neflashoval .)) Davam na usb : $SystemUpdate a nic a nebo jsem to prepsal na $$SystemUpdate Upraveno Listopad 12, 2012 uživatelem Quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cause3 Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Dej tam $$ystemUpdate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 (upraveno) Aha // Update uz mam ,ale dela se to uplne jinak nez pres zapinani. HDD1/ DL / Installer / default.xex tohle jsem zapnul a pak uz me update sel. launch.ini - jeste jsem v souboru prepsal : noupdater = __ true __ dal na __ false ___. Mel jsem to tak to take prepsany ,ale pri startu konsole slo porad RGH menu. Az po zapnuti DL / Installer / default.xex nabehl update. Kazdopadne je to uz zase zamnou :-) Upraveno Listopad 12, 2012 uživatelem Quicksilver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 jak to myslis dela se to jinak nez pres zapinani? pokud to mas spravne pojmenovany $$ystemUpdate tak ti ho pusti pri zaplym noupdater = true (zaplej kvuli blokovani oficielne pojmenovanyho updatu $SystemUpdate) klidne i pri zaply konzoli a vlozeni flashky s updatem dulezity je spravny pojmenovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 I kdyz jsem to mel zamerne vypnuty tak se me proste update nezpustil a delal jsem to takhle 20x a mel jsem celkem na usb 4x slozku s ruznym nazvem az,kdyz jsem najel na DL a zapl jsem instalator 3.04 tak najedou to probliklo a probehl update.Kazdopadne update je zas za mnou.Tak jsem rad ze se to povedlo a vse jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.