.Den Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 Jake hry lze hrat v multiplayeru na jedinem PSP, krome serie Worms? Resp. aspon jake zabavne? =) Ze spoluzaku mam jediny PSP a Wormy jsme predtim hrali na mobilu 3 roky, tak uz by to chtelo i neco jineho, co by bylo chytlave na delsi dobu a hratelne na jednom PSP. Vite o necem? Diky. =) Citovat
siki Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 Jake hry lze hrat v multiplayeru na jedinem PSP, krome serie Worms?Resp. aspon jake zabavne? =) Ze spoluzaku mam jediny PSP a Wormy jsme predtim hrali na mobilu 3 roky, tak uz by to chtelo i neco jineho, co by bylo chytlave na delsi dobu a hratelne na jednom PSP. Vite o necem? Diky. =) colin mcrae 2005 stridas se tam az myslim 4 hraci bo tak nejak Citovat
noba Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 colin mcrae 2005 stridas se tam az myslim 4 hraci bo tak nejak to samy je i u nfs rivals Citovat
zogi Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 mno existuje hra kde jeden ovlada auticko sipkama a druhy jojstikem kruca jak se to pise? ta hrase menuje micro machines V4 myslim Citovat
Brento Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 Tekken :) Date si Quick Battle. Jeden porazi soupere, dava dalsimu. Pokud ne, dalsi muze menit postavu Citovat
SEMRY Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 Puyo Pop fever. PSP se otočí každý hraje z jedné strany. Velice zábavné8) Zdravím SF Citovat
Sir Jarousek Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 V Ape Academy to taky jde:D, ale jen u nekterych miniher.. Citovat
AngerCZ Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 pak ta hra kde je plno stolnich her, clovece nezlob se, lode, pexeso atd :) Nevim jak se to pise Citovat
Han Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 jeste je dobra tahova strategie field commander Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 Jak rika Sir Jarousek...Kdyz jsem byl asi minulej rok s brachou na dovolene mel jsem v PSP Ape Academy...Neskutecne zabavna a uzasna hra :) Ale potom se me odemkli bonusove hry pro 2hrace na jednom PSP a to byla teprve rezba :) Na 100% stahni Ape Academy!!!Ale jednicku je jeste dvojka ale ta je blba...!! Citovat
hipox Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 Pls lidi, jde multiplayer na víc pspčkách bez wi-fi? A sry za OT, dik Citovat
tekken90 Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 záleží jak to myslíš bez wifi ;).....když máš 2 psp a víc tak můžeš hrát normál přes ad hoc (samozřejmě jen u her který ho podporujou ) ;) Citovat
starmen Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 no neni, wifi je zakladni vec potrebna k hrani multiplayeru. Citovat
hipox Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 Aha, dik, skusíme to až budou mít pspčka Citovat
.Den Odesláno Listopad 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 No, jsme tam 4 lidi, takze na stridacku treba hrat Need For Speed by byla docela nuda. Proto treba tak dlouho jsme hrali Worms World Party, hrajou totiz vsichni 4 NAJEDNOU, coz je skvela zabava. =) Takze hledam neco takoveho, kde by alespon 2 lidi mohli hrat najednou na jednom PSP. (Tzn. klidne "na stridacku" jako Wormy, ale ne tak, ze se strida po odehrane hre, ale pri te hre samotne). Urcite zkusim ten Puyo Pop a Ape Academy, diky! Nemeli byste pripadne ulozeny save k Ape Academy, kdyz tady pisete, ze je 2-Player mode nejdriv potreba odemknout? Klidne si to pak sam rad odemknu, ale multiplayer by se hodil rovnou. Citovat
mata Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2007 nebo Slam Dunk v NBA 07,08 kdo da vic atd. jdou tam zbolit i 3-kové hody atd. Citovat
TTomas Odesláno Listopad 11, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2007 nebo NBA Street, tam můžou hrát až 4 hráči při herním modu strelby na koš....:bash: Citovat
metrix.m Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2007 no mě se hrozně líbil nfs .. buřili jsme to s kamošem co se dalo Citovat
.Den Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 30, 2008 Tak jsme po 4 letech konecne zmenili hru. ^^ Hodil jsem do PSP Monopoly z PS1 a misto Wormu ted parime jenom to. ;) Fakt doporucuju, muze hrat hromada lidi na jedinem PSP a jedna hra je na pul dne ve skole. Nevite, jestli treba nevysly jeste nejake deskovky, nebo neco takoveho? Citovat
conter Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2008 Tak jsme po 4 letech konecne zmenili hru. ^^ Hodil jsem do PSP Monopoly z PS1 a misto Wormu ted parime jenom to. ;) Fakt doporucuju, muze hrat hromada lidi na jedinem PSP a jedna hra je na pul dne ve skole.Nevite, jestli treba nevysly jeste nejake deskovky, nebo neco takoveho? No zkus treba http://dl.qj.net/Homebrew-Games-PSP-/catid/108 A nemohl by jsi upnout ty PSX monopoly???:psp: treba na czshare,upnito,edisk... bo tak neco;)diky moc;) Citovat
.Den Odesláno Leden 30, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 30, 2008 Dik, mrknu na to... S mym netem bych uploadoval pul stoleti, ale stahnout to muzes bez problemu pres torrenty tady: http://www.mininova.org/tor/553735 Citovat
hurtík Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2008 hele parádni hombrew hra Bomberman hodim ji tady : ) Citovat
JIMA Odesláno Leden 30, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2008 jak u toho puyo pop spusatím tu hru pro dva hrače na jednom psp. vyberu pro oba postavy a pak tam je ten vyběr obtížnosti a nevím co zmačknout mačkal jsem vše a nic se nestalo Proím odpovězte Citovat
dasisek Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2008 já a kámoš hrajeme multiplayer na dvou psp s jedním umd ale killzones nám nejde Citovat
Vyhulmismas Odesláno Únor 20, 2008 Nahlásit Odesláno Únor 20, 2008 Je to sice taková trošku kravinka, ale rozhodně můžu doporučit hru Wario Ware Inc. přes emulátor GBA. Je tam spousta miniher a dá se to hrát najednou na jednom :cheesygrin: a pak ješte, ale to asi neni uplně odladěni jsem tu někde zahlídl homebrew Bulánku Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.