DitR010 Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Hej nevíte proč ještě na PSN+ není Mortal Kombat zadáč ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Hej nevíte proč ještě na PSN+ není Mortal Kombat zadáč ?? precti si posto o neco vyse....... zkousel nekdo hrat hru bez + uctu? jakoze si ji napr zalohuji na pc a pak si ji tam dam kdyz uz nemam + ucet? zalohovat do pc muzes i bez + uctu ale hry co jsou ted zadarmo ti pujdou jen kdyz mas + aktivni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 Jo sorry nevšiml jsem si toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 ................. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 tak knytt a mortal kombat uz jsou free.... a dokonce tam je i Lego Batman PSP zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 tak než jsem to lego sosnul tak ho nastřelili za 599,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 tak než jsem to lego sosnul tak ho nastřelili za 599,- já to stihl, doufám teda že mi ho neodeberou z dwn listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 tak to mám koukám docela štěstí :D dokonce je ten batman i docela hratelnej, pobaví ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 tak to mám koukám docela štěstí :D dokonce je ten batman i docela hratelnej, pobaví ;-) Pobaví, ale grafika nasere... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jinsan Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Mortal grafika nic moc...to je takhle normálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 jakej je ten knytt ? je to muj oblibenej typ hry.. na USku free (zatim) neni, tak se ptam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 ahoj kdyz si koupim kod na psn myslim voucher na 1000kc v kamenem obchodu tak si potom pridam cez ten reedem kod do penezenky 1k a za to si muzu koupit ps+ na rok? je ted v akci za 950kc cca.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Ano přesně tak, mužeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Nevíte co bude další hra pro pluskaře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 http://console-forum.net/tema/95651-playstation-plus-placena-verze-psn/page92?p=1326598&viewfull=1#post1326598 Nakonec se celý PS Plus řeší v téhle sekci. tu to umřelo. Na duben se ještě neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konysss Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 April content on PS Plus: http://blog.eu.playstation.com/2013/03/22/playstation-plus-your-april-update/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Zero Escape jsem jeste nehral, ale lide rikaji, ze je dost dobra a Thomas was alone nvm ??? No a cekal jsem spis na nejakou tu strilecku :( budu si muset vystacit s Metal Gear HD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Březen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Ta druhá hra je většinou nějaká indie jako Thomas, Puddle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 Pořídil jsem si v týdnu ps vita. Na 4gb kartě mám pár rozehraných her s uloženýma pozicema. Zajímá mně jestli při znovu stažení na novou 16gb budu mít k dispozici savy z 4gb? Mám psn, pokud se nemýlím je k němu cloud, kam se nahrávají savy. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 muyes pouyit v PC content manager, kde si savz yayalohujes do PC a pak nahrajes do VITA az tam budes mit tu noovu kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Květen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2013 Pořídil jsem si v týdnu ps vita. Na 4gb kartě mám pár rozehraných her s uloženýma pozicema. Zajímá mně jestli při znovu stažení na novou 16gb budu mít k dispozici savy z 4gb? Mám psn, pokud se nemýlím je k němu cloud, kam se nahrávají savy. Je to tak? Jestli máš PS+ tak si ty savy můžeš zálohovat přes vitu (content manager ve vitě) a nahrát si je do cloudy. Ne všechny hry si ukládají savy do paměťovky. Některé je mají přímo na cartridgi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Nevite nekdo, kde vite zjistim kdy mi vyprsi predplatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rekwon1 Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 v PlaystationStore otevřeš menu "ty tři tečky" service list/playstationPlus/Subscription Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.