CHazy Odesláno Listopad 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2012 Mám takový problém, vytvořil jsem si online avatara podle návodu ( http://console-forum.net/tema/135225-jak-na-avatary-dlc - psal jsem to i tam, ale nikdo mi neporadil), podařilo se to, ale jakmile zapnu nějakou hru z ext. hdd upravenou přes iso2god a vyjedu s ni, tak mam sice přihlašeného avatara, ale je bílí a bez Geček, nevíte někdo proč? U jiných her instalovaných z dvdcka na interní hdd to nedělá... Nedělá to ani, když si vytvořím nový profil. Viz video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 19, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 Co znamená "online avatar"? Jestli je to to co si myslím, že se snažíš udělat Live profil na konzoli s RGH, tak zkus nejdřív napsat, co tě k tomuto šílenému kroku vede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Listopad 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2012 No mozna jsem to nejak spatne podal, chtel jsem udelat po predelani konzole na rgh a ztrate profilu, vratit muj profil zpet i s geckama, ktere se mi budou pricitat pri hrani z ext. hdd tak jsem myslel, ze od toho je ten navod... na live vubec nechodim a chodit ani nechci, chci jen funkcni stary profil i s geckama, ktere jsem nahral pred upravou na rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHazy Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Tak po hodně dlouhých stravených hodinách jsem chybu vypadavaní profilu vyřešil :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.