Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat jak je to s wifi v PS3. Já osobně mám Slim model 320GB a rychlost připojení k internetu mám 25MB/s ale PS3 mi nenaměří více jak 8MB/s. Určitě to bude asi tím, že PS3 nejspíš není přizpůsobená k tomu, aby příjimala takto rychlý internet. Ale ještě větší problém má můj bratr, který bydlí v Německu. On tam má internet 11MB/s a hrajeme spolu FIFU 13 ale problém je v tom, že to nehorázně láguje. Je tady nějaká možnost, že tyto starší modely PS3, ten příjem Wify měly ještě slabší než ty nynější Slimáky? díky moc za každou radu.

Odesláno
  dopitapetr napsal:
Tak kde je teda potom problém? Že by ta síla signálu 60% byla nedostačující?

zapni PC a PS3 v PC se prihlas na router zjisti jakou IP ma PS3, pak v PC zapni 2x cmd a dej příkaz na pigovaní PS3 napr ping 192.168.0.2 -t to -t je docela dulezite budete stále pingovat pak si v druhém řádku v cmd pinguj např. seznam, do cmd to musís napsat s www, pingy bys měl mít max do 10 ms a bez výpadku packetu a pak porovnej s pingy na seznam a ještě by nemuselo být špatné pingovat na router :) a pak uvidíš kde je chyba

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu