soudruh.cb Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2012 No Start Port Nuber dej 12345 a END 12348 do Local IP dej adresu IP xboxu a popiš to třeba jako XBOX a vyzkoušej. Když používate router s DD WRT fIRMWARE tak musite zakazat DMZ a SPI firewall, krom toho rozsah portu take ne, ale Čistě jen Port forwarding, kde, zadate porty s Both na ip xbox360. Pro tento ucel stačí dva řadky Citovat
dany_ Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2012 ahoj mam problem.. složku FSD3 jsem nakopiroval na hdd1 do rootu a prepsal dashlaunch takhle: Default = hdd1:\fsd3\default.xex a furt me to hazi do NXE.. nevite jak na to? dashlaunch mam nainstalovanej na onboardmu.. musi to bejt na stejnym disku jak dashlaunch tak FSD3? Citovat
Anubis1 Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2012 Pokud je to interni HDD tak Hdd:\ bez te jednicky Citovat
dany_ Odesláno Prosinec 9, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2012 (upraveno) no je to přikoupenej disk do slimu a ve freestyle manageru ho mam pojmenovanej jako Hdd1 tak už to šlape.. díky :)) Upraveno Prosinec 9, 2012 uživatelem dany_ Citovat
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 9, 2012 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2012 Zdravim, po několika neuspěšných pokusech povolit porty v Routeru mi docházejí nápady jak to udělat. Dá mi někdo stručný návod krok po kroku jak v nastavení routeru změnit? Je to od MikroTiku. Porty v RouterOS se přesměrovávají přes "IP -> Firewall => NAT". Citovat
houba139 Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2012 Porty v RouterOS se přesměrovávají přes "IP -> Firewall => NAT". Děkuju ale to sem už věděl. Potřebuju co přesně udělat přimo vtom. Co kam napsat a tak. Diky Citovat
dddpepa Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2012 spis by me zajimalo jakou adresu mas v kolonce WAN...? Jestli nejakou neverejnou tak musis pozadat nejakeho tveho providera aby ti nasmeroval porty jake potrebujes na tvoji "verejnou IP" Citovat
houba139 Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2012 (upraveno) Adresa WAN se zjistí takto? : CMD-ipconfig-IPv4...................192.168.0.123 Jeatli je to takhle tak to by měla byt moje WAN adresa, a nebo je to normální IP adresa? Upraveno Prosinec 10, 2012 uživatelem houba139 Citovat
kralupy Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2012 Přidal bych své poznatky s linkem. Dlouho jsem vše nastavoval a přenastavoval a pořád jsem měl u portů fail. Nakonec jsem si zřídil i veřejnou IP (nevím jestli byla nakonec potřeba). Pořád mě nešlo se připojit do nějaké místnosti. Až dnes jsem se náhodou připojil do místnosti F1 2012, když jsem dohrál chtěl jsem se připojit do druhé místnosti a už to zase nešlo. To samé u COD do nějaké místnosti mě to připojí do nějaké ne (důvody neznám, možná uzavřená místnost). Ještě jsem zapoměl že v testu portů mám stále u portů fail. Takže vše funguje, přihlásit jde jen někam. Zkoušejte a zkoušejte. Taky jsem nikde nenašel nějaké české místnosti, pokud někdo hraje dejte vědět. Díky Citovat
dddpepa Odesláno Prosinec 10, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2012 (upraveno) houba139: Ne tohle je pouze tvoje IP adresa...WAN adresu zjistits pouze prihlasenim do sveho routeru (jsou i jine moznosti, tahle mi prijde jednoducha). Prave kazdy nez zacne smerovat nejake porty tak nejdrive musi vedet jak vlastne je k internetu pripojenej a jestli je skovanej jeste za firewallem nejakeho providera tak mu je k nicemu ze smeruje porty na svem zarizeni doma kdyz komunikace uz konci jeste pred nim. Jinak co se tyce hrani po netu tak je asi zatim lepsi a stabilnejsi XBSLink nezli System Link (casem a vyvojem se to ale asi obrati) vestaveny v novem FSD 3. Aby ale XBSLink fungoval spravne tak je potreba zakazat v novem FSD 3 Plugin pro System Link. Ja to udelal tak ze jsem v adresari kde mam naistalovany FSD prejmenoval adresar Plugins a pak mi uz spravne nastaveny XBSLink jel bez problemu. I tady na foru je na XBSLink navod. Upraveno Prosinec 10, 2012 uživatelem dddpepa Citovat
lama37 Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2012 Vyšel nový update BETA 2 Citovat
Quicksilver Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2012 Update o nicem,kdyz nefunguje link :_( Citovat
mazik Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2012 a zmenil sis nastaveni v DL DevLink ma byt odted vypnuty Citovat
Quicksilver Odesláno Prosinec 13, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2012 (upraveno) Devlink mam vypnuty uz davno stim jsem nic nedelal. Devlink - Disable .... problem bude u nich a mam jinak Dashlaunch v3.05 (505) // Tak uz me to jde ... Call of Duty Modern Walfare 3 .... neco jsem nastavil v DashLauncheru a frci to :) Dokonce mam v nastaveni kdyz dam prostredni tlaticko teploty.Jinak to pekne laguje po netu proste mam 100 procent a pak to spadne a seka se to. Nevim jestli je to nejakym nastavenim ? Upraveno Prosinec 13, 2012 uživatelem Quicksilver Citovat
TheBoxer Odesláno Prosinec 14, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2012 (upraveno) Me po updatu kdyz chci vlezt do mistnosti v linku a prepnu se na seznam mistnosti mi xbox hodi fatal crash a resetne fsd, nevite nekdo co s tim? //Update 1: Po updatu na dashlaunch 3.05 uz je to ok //Update 2: Akorat se mi neda pripojit do hry (CoD: BO2) vzdy mi to napise unable to join game session... porty presmerovany, i sem zkousel dat adresu xboxu do DMZ.... Upraveno Prosinec 14, 2012 uživatelem TheBoxer Citovat
triss Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2012 (upraveno) Fakt nerozumím co se u vás děje 8), ale co jsem si nastavil router a updatoval FSD , tak jediný problém byl, že jsem se nedostal do některých místností.Jinak vše jede jak má.. Vlastně jeden problém mám a to, když založim hru v CoD BO2 zombie a skončí , tak mi zamrzne xbox, ale to jsem dořešil tak, že když se ukážou konečný výsledky, tak se vrátim manuálně do menu multiplayeru, kde můžu založit znovu.. Upraveno Prosinec 15, 2012 uživatelem triss Citovat
TheBoxer Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2012 A co ti to pise u tech her do kterych se nedostanes? Me se totiz obcas taky podari nekam pripojit (nic neprenastavuju) a pak treba vecer tak mam na vsem co zkousim Unable to join.... Citovat
xvostokx Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2012 já se na to vysral pač na to nemám nervíky už a čekám na další verzi FSD... :D Citovat
Domi_CZ Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 16, 2012 (upraveno) Používam FSD3 rev483 je tam system link není potřeba mýt zapnuté PC nick " Lolek " jen se zaregistrovat na http://link.jqe360.com/ a nastavit FSD :-) Upraveno Prosinec 16, 2012 uživatelem Domi_CZ Citovat
lama37 Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2012 (upraveno) Zdravim porád se mi to nedaří rozchodit :( tak jsem se chtěl zeptat je to takhle dobře nastavený? http://www.2i.cz/ee7fe3c91a A případně co nastavit sem: http://www.2i.cz/ff6ef2d80b Upraveno Prosinec 19, 2012 uživatelem lama37 Citovat
Domi_CZ Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2012 http://console-forum.net/tema/151741-problem-s-pripojenim-do-hry-v-link Citovat
knedliczek Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2015 Zdravim,nechal sem u spolecnosti kde mam internet otevrit porty...navedli je na ip xboxu,ale stejne mam sedivej napis linku v homebuttonu...muzete prosim nekdo poradit? :( Citovat
lama37 Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2015 Musíš mít zaplou hru která podporuje link jinak je šedivej ;) Citovat
knedliczek Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2015 nejde,normal pustim COD AW .....mam stazeny i udpaty a proste furt sedive :(...ja chci hrat online :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.