DARK SPIRIT Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Far Cry 2 nic moc podle mě, ale trojka je podle recenzí žhavý kandidát na střílečku roku...koukal jsem na metacritic a tam má xboxová verze průměr 92 % z cca 15 recenzí zatím...to už vypadá zajímavě. :) http://www.metacritic.com/game/xbox-360/far-cry-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Ted to haju a je to opravdu pecka.Nejlepší hra co jsem hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Nekdo z ostravy kdo by mi o udelal na ihas mechanice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Opravdu to nefunguje ? Cetl jsem ze pres Overburn to funguje na Lt 3.0 ale vyzkousim to az zitra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Proč by to nefungovalo? Pálit to jako všechny ostatní XGD3 hry co ti fungují... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WilliamGIV Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 To není úplně pravda. Mám Ihas mechaniku flashnutou, xbox LT3+, nejnovější dashboard, DVD Verbatim se singapouru, pálim přes IMGburn 4x s OPC a úspěšnost mám cca 50%. Vůbec nevim, kde dělám chybu. Snad jen, že mám špatnou notebook nebo prostě netušim. Všichni tu píšou, že když máš Ihas mechaniku tak seš bez problémů, ale já to určitě říct nemůžu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 odehráno 4-5 hodin.. grafika pecková, možná trošku horší framerate občas ale nic strašlivýho, příroda parádní, do lesa lezu jen na lov (kdo by to byl řekl že mě bude bavit nahánět lesem tapíra, a během mýho lovu se ze mě stane lovenej- tygr :D ) protože kdo si nedá pozor tka i blbej kasuár ho uklove :D Zvuky- zvuky přírody špičkový, zbraně trošku plechovej zvuk ale furt lepší než COD :), příběh- Vaas je sráč, víc neřeknu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthy355 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 To není úplně pravda. Mám Ihas mechaniku flashnutou, xbox LT3+, nejnovější dashboard, DVD Verbatim se singapouru, pálim přes IMGburn 4x s OPC a úspěšnost mám cca 50%. Vůbec nevim, kde dělám chybu. Snad jen, že mám špatnou notebook nebo prostě netušim. Všichni tu píšou, že když máš Ihas mechaniku tak seš bez problémů, ale já to určitě říct nemůžu :D Pokud máš iHAS124 B AL0S mechaniku a LT3+ , samozřejmě iso projeté v abgx360, tak na DVD Verbatim ( MKM-003-00) musíš pálit v IMGburn rychlostí jen 2,4x. (4x je moc). Ještě se mi nestalo,že by něco nejelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Takový čachry s pálením, uděljte si RGH a máte po starostech :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 samozřejmně to, že máš iHas ještě nic neřeší... musíš mít dobrej postup jak na to, mne to chvilku trvalo, než jsem na něj přišel... děcka kupte si ten iHas... od doby, kdy existuje iHas už není takovej punk dostávat hry na DVD pomocí různejch čachrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 28, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 FC3 vypáleno na LT+ 3.0, nejnovější ABGX360, iHas 124b s iXtreme Burnerem, Verbatimky MKM-003-00 vypaluju rychlostí 4x. Ještě se mi nestalo, že by mi vypalování nevyšlo, přičemž mám celkově takto vypáleno přes 15 her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 iHas mechanika neumí pálit rychlostí 2.4X!! Jedině rychlostí 4x. Víceméně je to nejspolehlivější, mně i XGD3 hry fungovali na pálírně v noťasu než jsem přešel na RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 iHas mechanika neumí pálit rychlostí 2.4X!! Jedině rychlostí 4x. Víceméně je to nejspolehlivější, mně i XGD3 hry fungovali na pálírně v noťasu než jsem přešel na RGH. Tohle by se mělo řešit v jiné sekci ale nevidím důvod proč by iHas neuměl pálit menší rychlostí než je 4x...záleží na použitém mediu.Já dávám 2,4x a mám 100% úzpěšnost.Používám ImgBurn a jedinou věc co jsem v něm změnil bylo zapnutí OPC,používám média Verbatim Singapur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthy355 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 iHas mechanika neumí pálit rychlostí 2.4X!! Jedině rychlostí 4x. Víceméně je to nejspolehlivější, mně i XGD3 hry fungovali na pálírně v noťasu než jsem přešel na RGH. Proč by neuměla 2,4x ? Vypalování trvá asi 45 min. Moje to umí. Samozřejmě musí mít aplikován fw iXtreme Burner MAX. Ale kdo si nastaví jakou rychlost je jeho věc,jenom říkám ,že to umí.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Je možné zapnout editor pro výrobu map pro multiplayer i když jste offline? Zkoušel někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthy355 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Je možné zapnout editor pro výrobu map pro multiplayer i když jste offline? Zkoušel někdo? Ano funguje to i offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Jo funguje to i offline a editor je to moc hezky udělanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 čaute sotva jsem včera pustil Far Cry 3 už nevím jak dál ted jsem utekl stím kámošem sté klece plížím se kte studni tam mi kámoš řekne at se zastavím a ukáže mi at jdu tam ktomu plotu ale tam u toho plotu nevím co mám udělat poradí mí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 však ti to tam píše co máš dělat.. jediný kdy jsem mu nestál za prdeláí bylo když jsem házel ty kamínky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaQic Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Když bych si kvůli tomu udělal to RGH tak na musim přímo na to stahovat i typ tý hry nebo to nějak převedu z těch běžnejch formátů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 (upraveno) Jednoduše ISo převedeš přez program iso2god popř. to iso rozbalíš (já radši rozbaluju, převádění na tý mojí šunce trvá moc dlouho) a pak nakopíruješ na disk (externí, nebo interní dle libosti) popř. na některejch fórech (war-forum.net např. snad odkaz nevadí když pomůžu) je uploader co uploaduje hry už převedený- stačí rozbalit a dát na disk Upraveno Listopad 28, 2012 uživatelem xvostokx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaQic Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Jednoduše ISo převedeš přez program iso2god popř. to iso rozbalíš (já radši rozbaluju, převádění na tý mojí šunce trvá moc dlouho) a pak nakopíruješ na disk (externí, nebo interní dle libosti)popř. na některejch fórech (war-forum.net např. snad odkaz nevadí když pomůžu) je uploader co uploaduje hry už převedený- stačí rozbalit a dát na disk Sry, že spamuju tohle téma, ale je to poslední otázka :-) To RGH se musí taky nějak updatovat časem nebo to je na furt? Myslim něco jako LT2 > Lt3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 zatim je to na furt.. jen updatuješ ten "software" Freestyle dash ;) Tady na fóru je o tom vlákno celý tak si to pročti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Myslím si, že RGH v klidu vydrží, myslím si, že ani příchod novýho Xka ho nějak neohrozí (pokud nebudou hacknutelné hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 čaute sotva jsem včera pustil Far Cry 3 už nevím jak dál ted jsem utekl stím kámošem sté klece plížím se kte studni tam mi kámoš řekne at se zastavím a ukáže mi at jdu tam ktomu plotu ale tam u toho plotu nevím co mám udělat poradí mí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.