hezoun1986 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Tak se moc omlouvám,že vám krivdim.A kde se dá stáhnout?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Tak se moc omlouvám,že vám krivdim.A kde se dá stáhnout?Děkuji na share-foru ale myslim že ty to řešit nemusíš. je tam myslím psaný že to funguje pouze pro toho kdo má RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 hezoun, musis si na share-foru zaplatit vip na 3 mesice pak ziskas pristup k mnohem vice cesky prelozenych her... fallout new vegas, binary domain, alan wake... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Je otázka času kdo to někdo dá ke stažení:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Kolik stojí to vip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0martas0 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 jo otázka času to je, ale sakra dlouhýho času, delšího než tří měsíční VIP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hezoun1986 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 A kolik stojí to předplatné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 No tak já sem zatim skončil u toho, jak sem našel něco k té lodi a vypadnul z jeskyně, ale chytlo mě to teda dost, grafika je fascinující a fakt se od toho nejde odrthnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 grafika je fascinující A to si este predstav na PC v skutocnom fullHD, DirectX11, Velmi vysoke detaily atd. v peknych 60fps ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Mám to podobně, akorát detaily jen vysoké :P S 30FPS se taky dá pracovat. Co sem koukal na xbox, tak to tam taky běží slušně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 tet ta mise jak jim plamenometem zapaluji políčko marihuany to byla bozi aj dobrý výběr hudby k tomu :) Ta mise byla super , já je zapálil odstřelovací puškou. A zápalné šípy . Jedna z těch lepších misi ve hře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 (upraveno) No tak já tam šel s kalašem a po třech polích sem to už nedával, vždycky sem za někym běžel, toho knifnul a co z něho vypadlo, to sem měl. Nějaké tipy? Upraveno Prosinec 2, 2012 uživatelem lacodekany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 2, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Dobrý den.Chci se optat co mám udělat na začátku.Utekl jsem normálně z tábora,vylezl na věž.Pak jak je ta mapka tam jsou kytky a nějaký to prase.Nevim prostě kam jít.Děkuji za radu Sry za off-topic, ale jen abys věděl, že sis zakázal příjem soukromých zpráv, takže ti není možné odpovědět na tvoje zprávy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ahoj chci se zeptat k cemu jsou ty karty a tak podobne v batohu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Ahoj chci se zeptat k cemu jsou ty karty a tak podobne v batohu? když si otevřeš batoh tak tam máš k čemu to je.. můžeš to prodat abys měl prachy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dudu27 Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 No tak já tam šel s kalašem a po třech polích sem to už nedával, vždycky sem za někym běžel, toho knifnul a co z něho vypadlo, to sem měl. Nějaké tipy? v tech boudach u policek je munice i plamenomet:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 (upraveno) dohrál jste už někdo? ta 35 mise na tom letisti.. to očividně zkouší co moje nervy vydrží.. dostal se někdo k tomu jak už vzlítáte s bráchou a letíte pryč a jen střílíte? udělám jeden okruh nad letištěm a pak mě každej sundá.. nějakej fígl na to nemáte? už to jedu tak na 14mej pokus a solidně mi pracujou nervy :D Upraveno Prosinec 2, 2012 uživatelem dany_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 (upraveno) Zkoušel jste někdo editor map? Ja si s tim od včerejška hraju ale nedaří se mi spustit... K jednotlivým modům mi to píše : No AI,No vehicles a u toho vykřičníky... AI tam mám (zvířata ,vojáci) ..ale nic to nedělá... mám jich tam málo něbo tam nemá být vůbec? EDIT : takže už jsem na to přišel.. náhodou nevíte někdo,když vytvořim mapu tak mi to nabízí jen invite friends... Moje vytvořená mapa je jen pro přátele co mám ve friends a nebo se to dá někde přepnout aby se do ní mohli přihlásit i cizí lidi? Nikde jsem to totiž nenašel...dík Upraveno Prosinec 3, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 dohrál jste už někdo? ta 35 mise na tom letisti.. to očividně zkouší co moje nervy vydrží.. dostal se někdo k tomu jak už vzlítáte s bráchou a letíte pryč a jen střílíte? udělám jeden okruh nad letištěm a pak mě každej sundá.. nějakej fígl na to nemáte? už to jedu tak na 14mej pokus a solidně mi pracujou nervy :D zkus na youtube mrknout na walktrough, urcite tam neco bude ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 http://www.gameanyone.com/X360/Far_Cry_3.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 pozastavil se někdo nad tím ,že vté jeskyni kde ta mařka opravuje zrezivělej vrak, ikdyž vy se celou hru proháníte v nových člunech je na hlavu... ale to že zté jeskyně kde ta loď je, nejde vyplout a je na skále .. WTF?! a je toho tam víc napříč hrou, ten příběh je šitej hodně hodně horkou jehlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 já sem nad tim mávl rukou že asi čekaj n apříliv :D ale taky mě to napadlo no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2012 No a to jste si ještě nevšimli, že to že borec našel klíč a spravil motor to není tak velkej problém, ale velká díra v boku lodi, tak já fakt nevím no kde soudruzi udělali chybu, asi moc hulili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 :D mám konpirační teorii, třeba to jak sbíráš relikvie,paměťový karty a známky po čas celý hry , slouží k vytvoření giga záplaty pro kocábku na plavbu oceánem! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasm1468627919 Odesláno Prosinec 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2012 ahoj potrebuju radu mam rgh vždycky mi všechno šlo mam tam xex menu a dashlaunch a všechny tyhle opičárny nestalo se že bych nepustil hru ale toho usilí a u fr3 když pustim v xex menu tak to hodí hlášku a spadne xbox jak pustím přez daslaunch začne se ptát jestli chci aktualizovat dam že jo a zase spadne stahl sem více druhu her z jiných zdroju stale stejné poradte mi prosím bude to prkotina ale já nevim musí se to nějak z aktualizovat ale za boha nemam představu jak kdyžtak mi sem dejte odkaz co s tím a tak sem na to tupec děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.