Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Far Cry 3

Rawmen

Recommended Posts

• Odpovědi 262
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tet ta mise jak jim plamenometem zapaluji políčko marihuany to byla bozi aj dobrý výběr hudby k tomu :)

Ta mise byla super , já je zapálil odstřelovací puškou. A zápalné šípy . Jedna z těch lepších misi ve hře :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators
Dobrý den.Chci se optat co mám udělat na začátku.Utekl jsem normálně z tábora,vylezl na věž.Pak jak je ta mapka tam jsou kytky a nějaký to prase.Nevim prostě kam jít.Děkuji za radu

Sry za off-topic, ale jen abys věděl, že sis zakázal příjem soukromých zpráv, takže ti není možné odpovědět na tvoje zprávy.

Odkaz ke komentáři

dohrál jste už někdo? ta 35 mise na tom letisti.. to očividně zkouší co moje nervy vydrží.. dostal se někdo k tomu jak už vzlítáte s bráchou a letíte pryč a jen střílíte? udělám jeden okruh nad letištěm a pak mě každej sundá.. nějakej fígl na to nemáte? už to jedu tak na 14mej pokus a solidně mi pracujou nervy :D

Upraveno uživatelem dany_
Odkaz ke komentáři

Zkoušel jste někdo editor map? Ja si s tim od včerejška hraju ale nedaří se mi spustit... K jednotlivým modům mi to píše : No AI,No vehicles a u toho vykřičníky... AI tam mám (zvířata ,vojáci) ..ale nic to nedělá... mám jich tam málo něbo tam nemá být vůbec?

EDIT : takže už jsem na to přišel.. náhodou nevíte někdo,když vytvořim mapu tak mi to nabízí jen invite friends... Moje vytvořená mapa je jen pro přátele co mám ve friends a nebo se to dá někde přepnout aby se do ní mohli přihlásit i cizí lidi? Nikde jsem to totiž nenašel...dík

Upraveno uživatelem Nanaki
Odkaz ke komentáři

dohrál jste už někdo? ta 35 mise na tom letisti.. to očividně zkouší co moje nervy vydrží.. dostal se někdo k tomu jak už vzlítáte s bráchou a letíte pryč a jen střílíte? udělám jeden okruh nad letištěm a pak mě každej sundá.. nějakej fígl na to nemáte? už to jedu tak na 14mej pokus a solidně mi pracujou nervy :D

zkus na youtube mrknout na walktrough, urcite tam neco bude ;-)

Odkaz ke komentáři

pozastavil se někdo nad tím

,že vté jeskyni kde ta mařka opravuje zrezivělej vrak, ikdyž vy se celou hru proháníte v nových člunech je na hlavu... ale to že zté jeskyně kde ta loď je, nejde vyplout a je na skále .. WTF?!

a je toho tam víc napříč hrou, ten příběh je šitej hodně hodně horkou jehlou

Odkaz ke komentáři

ahoj potrebuju radu mam rgh vždycky mi všechno šlo mam tam xex menu a dashlaunch a všechny tyhle opičárny nestalo se že bych nepustil hru ale toho usilí a u fr3 když pustim v xex menu tak to hodí hlášku a spadne xbox jak pustím přez daslaunch začne se ptát jestli chci aktualizovat dam že jo a zase spadne stahl sem více druhu her z jiných zdroju stale stejné poradte mi prosím bude to prkotina ale já nevim musí se to nějak z aktualizovat ale za boha nemam představu jak kdyžtak mi sem dejte odkaz co s tím a tak sem na to tupec děkuju moc

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu