NewX4 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 (upraveno) tak uz to hraju , a musim rict ze sem cekal daleko vic .. grafika mi prijde teda otrochu lepsi jak u RR2 ... ale ty zavody to je strasne ... kde sou nake signle race ?... to muzu zavodit jen v karieře ? tak to je dost naprd ... a oprava stoji dost penez a cekat 15minut po kazdem zavode .. no ty vole jo a navic to nejde hrat bez internetu takze na♥♥♥♥♥ Upraveno Únor 28, 2013 uživatelem NewX4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Tak jestli umíš jezdit, tak nebouráš a neopravuješ :D Já opravuju jednou za čas. Ale hodně divné je i to porovnávaní v těch závodech s online hráči, to jo...A jinak máš to zdarma, normálně bys platil cca $6, takže těch $6 utrať za body nebo něco a uvidíš jak bude hra dobrá :) Toto je cena za to že je to zadarmo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 $6 utrať za body ? to bych asi moc nenakoupil ... videl si ty ceny ? 150 "bodů" stoji 561kč .... 400 "bodů" 1402kč .... šílené ... do tohodle muze vrazit penize jen magor .... zatim to hraju a uz sem odjel prez 10 zavodu a je to celkem snadny a de se to i bez bodů .. ale sere mě to čekání na opravy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Ale tak dá se jezdit bez bourání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Únor 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2013 a co furt kdákáš o bourání ?... mě jen sere že treba kdyz si koupim novy auto cekam pul hodiny jak kreten , kdyz udelam komplet opravu cekam skoro hodinu .. tyvole ... tohle je proste na palici .. a maximalni upgrade motoru taky nejde za normalni herni penize ale musim koupit kretenske body ... zkazena hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 No ty jsi tu psal že tě sere to čekání na opravu, tak říkám že se dá nebourat ale jinak tě chápu omg.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Tak sem si koupil 6 aut , jedno z nich je taky McLAREN MP4-12C ktery me vysel na 65 goldu .. a hra jde jako po masle .. ty goldy sem samozrejme ziskal za ruzny prkotiny ve hre ;) ... zatim mam odjetych 58 zavodu a Driver level mam 18 ... ze zacatku s jednim autem je to onicem ale ted uz necekam skoro vubec takze se to da (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Vidíš já ti to říkal...Jasně ty začátky byly horší ale já sem to automaticky bral že už jsi tak daleko jako já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Okurek Odesláno Duben 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2015 Tak jsem si teda tu hru taky stáhl, EA se v poslední době celkem snaží u mobilních her. Tak uvidíme jaké to bude, nějaké tipy do začátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.