TheBoxer Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Zdravim, mam mensi problem, aktualizoval sem FSD2 na FSD3 s vidinou ze pres link budu moct hrat hry. Porty mi prochazi (v testu mam u vseho pass), pripojim se do mistnosti, ale kdyz se chci v black ops 2 pripojit do hry, napise mi to "Unable to join game session". Nevite nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 me porty neprochazej jinak ok mistnosti vidim pripojim se nehral jsem pres to zatim ale jestli to dobre chapu hra se nesmi spoustet z fsd spust z dashlaunch,xexmenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 proc by se nemohla spoustet pres fsd kdyz link je plugin pro fsd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 tak to zkusim prez ten xex nebo dashlaunch, já když to spustim ve FSD (poslední TU, test projde ok, místnosti vidim) a připojim se přez system link (přez to menu pod homebuttonem) do nějaký místnosti tak mi to okamžitě shodí celej xbox a msuim to celý zapnout znovu.. pěkně na prd.. další hry jsem nezkoušel pač ostatní hry tolik lidí nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 30, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Pokud využíváte nový LiNK, mějte vždy aktuální Dashlaunch a také se ujistěte, že v něm máte povoleny Ping Patch a Devlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 oboje splňuji, i tak mi spuštění system linku v Black Ops 2 shodí celej xbox (úplně ho vypne..) :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Listopad 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Pokud využíváte nový LiNK, mějte vždy aktuální Dashlaunch a také se ujistěte, že v něm máte povoleny Ping Patch a Devlink. Tohle vse mam, ale preste me to do hry nepusti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 mám jiný problem nechci zakladat nove tema sputim hru najede výběr multi,camp. a zombie ,spustím camp vyberu vojáka a zůtane černá obrazovka a hra nejde může to být dashem mám verzi 14719 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Listopad 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2012 Mě taky přijde že to je dashem, já mám nějakej 1555něco (doplnim až budu doma..) Každopádně mi zatim nikde nikdo neporadil.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 uz sem to rozbehl, mam xbox za dvema routery a kdyz sem ho pripojil k tomu prvnimu kterej primo vidi na internet tak to bezi v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 TO ja to porad nerozjel, uz mi jde pripojovat se do group ale kdyz dam v system link Join game tak mi to nic nenajde :/( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 hele me to vetsinou taky nic nenajde, tak prepinam skupiny a obcas se naka hra najde... mas bo2 zkusim ti zalozit hru jestli ji uvidis... a musis mit nejnovjesi TU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 nejnovejsi TU mám.. můžeme to zkusit někdy večer.. ti tady napíšu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.88 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 (upraveno) ahoj,mam stazeny TU 6 a kdyz pustim multiplayer tak mi pise ze mam tu 0 a ze 6 je dostupne.Aktivovane ho mam a nejde mi to :( Edit: Stacilo smazat update a znova stahnout Upraveno Leden 29, 2013 uživatelem Honza.88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Já tam pořád nemůžu dostat tu TU6, když dám manage title update, dám download, tak se ukáže Transfer tittle update. A nic se nestane, když dám aktive, tak mi to pořád píše TU 0... Prosím o radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Nevím proč zakládáte nové téma, ale OK.. že mám TU 0 mi to psalo taky.. tak jsem šel do updatu, najel na TU6 a zmackl RB a aktivoval Ačkem - a šlo to.BTW: I TU 3 jede, ale je tam míň hráčů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Já ať dělám cokoliv, tak to nejde.. Nejde mi to u žádné hry tyhle updaty :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Taky nevím proč někdo zase zakládá nové téma když už to tu je ale co už.Komu to nejede: Snad máte připojený xko přes kábel jinak přes wifi to nejede :D a vždy musíte mít nejnovější TU jinak to hrát nejde aspoň u mě... Jak někdo psal že pouštět COD přes xex menu a pak daschlaunch-tak to bylo už dávno ještě než udělali nový daschlaunch.Teď už to jede v pohodě a žádný ban nehrozí jak se někdo obával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Mně to servery najde, jen mi nejde tam dát ten update, mám TU0 a tam hraje strašně málo lidí :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Krabbio Jsi totalne mimo.Kabel neni vubec potreba... Tohle neni xbs, ani xlink kai :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Tak už mě to i najde servery ve hře ale když se zkusim připojit napíše to error Unable to join server nbo tak něco... Co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sekela1 Odesláno Červen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2013 mne porty neprechadzaju co s tym ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sniper_24 Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 zdravim...snazim sa pripojit do hry cez system link, skusam to prvy raz, a svieti mi tam cervenym0 (TU 11 Available) a asi sa kvoli tomu nemozem pripojit do hier. Mozte mi niekto poradit ako to spravim? asi mam uploadovat hru ale to neviem či som spravil správne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.