oboda7 Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Zdravim, chci v nejbližší době reklamovat svůj iPhone 4 16GB. závad je celkem dost, za prví mí občas blbne přední reprák, prostě není slyšet, když dám sluchátka nebo dolní reprák tak vše funguje, ale když třeba volám tak ne, sice se to už dlouho nestalo (cca pár měsíců) ale štve mě to....pak mi blbne přední kamera (možná softwarová chyba), prostě když dám foťák (a nebo jinou aplikaci co používá cameru) tak když přepnu na přední kameru, celá aplikace se sekne a nejde nic dělat a pomáhá jedine restore (aby se kamera dostala do původního stavu - prostě aby se zapínala přední kamera), a pak asi nejhlavnější probém, s wifi.....kámoš má iPod 2G a chytá wifinu líp než já :D dobře, nejde o to co má, ale prostě tam kde je normální dosah můj iPhone prostě nenajde, McDonald, KFC, školní wifi, ale wifi i doma, prostě jakmile se dostanu trochu dál od routeru nenajde nic, funguje jen když je signál fakt silnej a blízko (řádově pár metrů) jinak prostě ne což je samozřejmě špatně. Pak už jen pár drobnejch chyb, který nemá cenu vypisovat....mě by jen zajímalo, jak postupovat přo reklamaci iPhonu, jestl někdo z vás má nějaké zkušenosti a tak, na co nezapomenou a čemu se vyhnout. Slyšel sem spoutu věcí co jo a co ne, pak že jsou v iPhonu nějaký čidla, který vám opařej a neuznaj reklamaci, pokud neřeknete předem že byli čidla v pořádku a tak...pak stejně nevím jestli to je jen u starší generace nebo i u iP 4 atd. Potřebuju prostě poradit, aby byla reklamace s teěmito problémi úspěšná, a aby by mi mobil nerozebírali (to se prý u nás nesmí) atd. Díky za odpovědi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wind Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Vyreklamujou ti to a dostaneš novej kus ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Prober se děcko, servis nemůže nic opařit ani poškodit.. ti co to píšou sou kkti co to utopili a brečej že nemaj na opravu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Jo a mimochodem ty čidla sou uvnitř, to znamená že na ně nevidíš :p takže říct můžeš co chceš a je ti to prd platný :) jediný čidla co sou vidět sou v konektoru a jacku :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oboda7 Posted December 3, 2012 Author Report Share Posted December 3, 2012 co sem četl já a viděl na obrázku tak čisla sou u jacku a dole u konektoru ;) někteří lidi co sem četl to říkají jako prevenci :) tak nevim jaký čidla další myslíš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Ty co máš viditelný zvenku jsou v konektoru a jacku.. ale uvnitř jsou další 2 a o ty jde hlavně :)) takže tě to moc nezachrání když si napíšeš že sou čidla zvenku ok :D na to stejně servis sere xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesyas Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Mám pár dotazu na zkušenější :D je normální že mi funguje i iphonu 4s jen jeden reprák, protože když pouštím písničky slyším jen jak mi hraje ten pravej. Jinak mi něco neskutečně chrastí v oblasti nad logem applu(vedle foťáku) stačí když telefon položím na stůl a při dopadu slyším docela velké cvakání jako kdyby tam bylo něco uvolněné. Nemáte s tím někdo zkušenosti? je potřeba s tím zajít do servisu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacodekany Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Pokud se nemýlím tak levý otvor je pro mikrofon, reproduktor je jen na pravé straně, alespoň tak je to u čtyřky. Chrastění je taky normální, ale nevím, jak velké máš namysli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 to chrastění způsobuje foťák, teda přesně ta zaostřovací čočka a dělá to úplně každej apple.. jinak repro je tam jen jedno jak u trojek, čtyřek tak i u pětky :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesyas Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 dříve to tolik nechrastilo ale před týdnem jsem si toho všiml když mi spadl a teď to začíná být trochu otravný :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalzap Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 To je divne ze to chrasti vice kdyz to spadlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lostsoul Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Ahoj,prave se mi vratil telefon z reklamace. Mam iPhone 4. Oni je už nemění, ale opravují. Měl jsem 2 závady - nevibroval a nezvonil, samozrejme klasicky home button. Vse bylo opraveno a telefon mi byl vracen, dokonce i s nalepenymi foliemi. :) Kdo rika, ze je jeste meni, tak nemeni. Rovnez ty kecy s naparovanim cidel vlhkosti jsou blbost. To by si servis nedovolil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Mění se pouze do prvního roku od data prodeje :) po roce se opravuje :o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lostsoul Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Jo, ja predpokladal, ze IP4 uz se novy neprodavaji dele jak rok :) tak vidim, ze to asi pravda neni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joshua Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 No jako prodávaj se, ale většinou si lidi už kupovali 4s takže ty čtyrky jsou už většinou v druhym roce.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalzap Posted December 19, 2012 Report Share Posted December 19, 2012 Presne tak. Pokud mas jeste 4 v prvnim roce zaruky, je vymena za novy/refurbished kus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mara_blind Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Když se tu tak řeší ty výměny :D myslíte že když odnesu k reklamaci muj iphone 5 černý že mi ho vymění za iphone 5 white ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalzap Posted January 21, 2013 Report Share Posted January 21, 2013 Ne nevymění Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts