Jump to content

Reklamace iPhone 4

oboda7

Recommended Posts

Zdravim,

chci v nejbližší době reklamovat svůj iPhone 4 16GB. závad je celkem dost, za prví mí občas blbne přední reprák, prostě není slyšet, když dám sluchátka nebo dolní reprák tak vše funguje, ale když třeba volám tak ne, sice se to už dlouho nestalo (cca pár měsíců) ale štve mě to....pak mi blbne přední kamera (možná softwarová chyba), prostě když dám foťák (a nebo jinou aplikaci co používá cameru) tak když přepnu na přední kameru, celá aplikace se sekne a nejde nic dělat a pomáhá jedine restore (aby se kamera dostala do původního stavu - prostě aby se zapínala přední kamera), a pak asi nejhlavnější probém, s wifi.....kámoš má iPod 2G a chytá wifinu líp než já :D dobře, nejde o to co má, ale prostě tam kde je normální dosah můj iPhone prostě nenajde, McDonald, KFC, školní wifi, ale wifi i doma, prostě jakmile se dostanu trochu dál od routeru nenajde nic, funguje jen když je signál fakt silnej a blízko (řádově pár metrů) jinak prostě ne což je samozřejmě špatně. Pak už jen pár drobnejch chyb, který nemá cenu vypisovat....mě by jen zajímalo, jak postupovat přo reklamaci iPhonu, jestl někdo z vás má nějaké zkušenosti a tak, na co nezapomenou a čemu se vyhnout. Slyšel sem spoutu věcí co jo a co ne, pak že jsou v iPhonu nějaký čidla, který vám opařej a neuznaj reklamaci, pokud neřeknete předem že byli čidla v pořádku a tak...pak stejně nevím jestli to je jen u starší generace nebo i u iP 4 atd. Potřebuju prostě poradit, aby byla reklamace s teěmito problémi úspěšná, a aby by mi mobil nerozebírali (to se prý u nás nesmí) atd. Díky za odpovědi.

• 2 weeks later...

Mám pár dotazu na zkušenější :D je normální že mi funguje i iphonu 4s jen jeden reprák, protože když pouštím písničky slyším jen jak mi hraje ten pravej. Jinak mi něco neskutečně chrastí v oblasti nad logem applu(vedle foťáku) stačí když telefon položím na stůl a při dopadu slyším docela velké cvakání jako kdyby tam bylo něco uvolněné. Nemáte s tím někdo zkušenosti? je potřeba s tím zajít do servisu?

Ahoj,prave se mi vratil telefon z reklamace. Mam iPhone 4. Oni je už nemění, ale opravují. Měl jsem 2 závady - nevibroval a nezvonil, samozrejme klasicky home button. Vse bylo opraveno a telefon mi byl vracen, dokonce i s nalepenymi foliemi. :) Kdo rika, ze je jeste meni, tak nemeni. Rovnez ty kecy s naparovanim cidel vlhkosti jsou blbost. To by si servis nedovolil.

• 1 month later...