tynian Odesláno Prosinec 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2012 Zdravím, sháním flashera z Prahy mám Xbox Elite (rok 2009), dashboard 2.0.136040 ,LT2.0+ ( Nejlépe Praha4) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Prosinec 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2012 mas tam PM s nabidkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikola Trnková Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 (upraveno) Dobrý den, taky scháním flashera z Prahy, nejlépe na počkání, jsme z Plzně, tak máme právě příští víkend čas se tam rozject. Nemá někdo čas nám to udělat příští víkend v sobotu? Máme xbox 360 slim s Lite-On mechanikou. Děkuji za nabídky :) Upraveno Únor 12, 2013 uživatelem Nikola Trnková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 mas tam PM s nabidkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba37 Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Mohl bych taky dostat nabídku? :-) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 jasne, mas tam PM s nabidkou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cachy Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Zdravim, muzete mi taky prosim poslat nabidku? Dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 PM s nabidkou odeslana....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sd13 Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Také prosím o zaslaní nabídky. Předem Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Piste rovnou jaky mate xbox a co s nim chcete udelat - pak muzu poslat konkretni nabidku co lze a co ne, za kolik, jak dlouho to trva a kdy, kde a jak se to da udelat.. Pokud v PM uvedete cislo, muzu rovnou zavolat nebo poslat sms - podle prani.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweety24 Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Piste rovnou jaky mate xbox a co s nim chcete udelat - pak muzu poslat konkretni nabidku co lze a co ne, za kolik, jak dlouho to trva a kdy, kde a jak se to da udelat.. Pokud v PM uvedete cislo, muzu rovnou zavolat nebo poslat sms - podle prani.. dobry den mam xbox slim s liteon 1175 kolik by stal flash slysel sem ze do nej musi byt jeste nejaka pcb deska napiste nabidku diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sd13 Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 mám xbox 360 bílý , potřeboval bych provést flash, nejlépe v Praze po osobním předáním. prosím o zaslání cenové nabídky, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjjj Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 Shanim nekoho z Prahy kdo mi nainstaloval RGH - pouze CR3 PRO na Xbox Slim 250gb (prvni serie) nejlepe na pockani. dik za nabidky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 Muzu nabidnout aktualne instalaci CR3 Lite po domluve i na pockani. CR3 Pro vzhledem k minimalnimu prinosu pro uzivatele krome zkraceni bootovacich casu o nekolik vterin a podstatne vyssi cene chipu nenabizim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baky88 Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Zdravim mam xbox 4g černý potřeboval bych flash kolik by to stálo díky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Poslal jsem ti PM.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
green93 Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 ahoj, mam xbox 360 arcade a chtel bych na nem hrat stahle hry iso. kolik by to stalo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonman Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Mas tam PM...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DusanMM Odesláno Srpen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2013 Zdravím chtěl bych někde flashnout xbox lae nevim kde,prosim o pm s nabídkou děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dextersk Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 zdar, mam xbox 360 (kupeny minuly rok) chtel bych udelat RGH pro hrani her z HDD (iso). Jsem z Prahy 4. Nabidnete. Dik ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullit92 Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Dobrej, vlastním Xbox360 (Falcon - vím ,že už něco pamatuje ,ale zrovna hraní her to není :D Tudíž by mohl ještě nějakou tu chvíli vydržet). Mám zájem o RGH nebo o nový R-JTAG ,toť na posouzení člověka ,který se tím zabývá. Bydlím cca 15 km od Prahy 18. Prosím o nabídku . Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 25, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 bullit92: Na Falcona se RGH/R-JTAG nedoporučuje kvůli většímu riziku RROD, viz. právě probírané téma: http://console-forum.net/tema/160943-xbox-360-arcade-flash-nebo-rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bullit92 Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 (upraveno) Jako do flashe se mi nějak nechce jít ,radši bych cestou R-JTAGu z důvodu HDD . Tipuju ,že můj Xbox bude šlapat ještě tak 3 - 4 měsíce a pak koupim nový i s Kinectem ,ale rozhodně se mi ho nechce vyhazovat .Chudáka jsem teď zapínal v tejdnu ,ale jinak byl asi tak 2 možná 3 roky vyplej :-/ Upraveno Září 26, 2013 uživatelem bullit92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.