Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, mam RGH a když hraju forzu 4 tak mi to po cca 10 min hraní vyhodí hlášku váš disk je poškozen ... Dřív jsem měl flash LT2 a forzu vypálenou na normální vypalovačce tam to dělalo samozřejmě taky (o tom vím že pak vydali LT3 a muselo se to palit na ihasce) ale nechápu proč mi to dělá když mám RGH a hraju z interního HDD.

Odesláno
Zdar, mam RGH a když hraju forzu 4 tak mi to po cca 10 min hraní vyhodí hlášku váš disk je poškozen ... Dřív jsem měl flash LT2 a forzu vypálenou na normální vypalovačce tam to dělalo samozřejmě taky (o tom vím že pak vydali LT3 a muselo se to palit na ihasce) ale nechápu proč mi to dělá když mám RGH a hraju z interního HDD.

Ty máš RGH a hraješ to z DVD, chápu to správně ? Probůh proč ?

Odesláno
Tak ted sem se díval na velikost te forzy na hdd v xboxu a má to 14 gb. když sem to tam nahrával z externího disku tak sem vlastně ten disk 1 nahradil, protože sem ho tam měl nainstalovanej ještě když jsem hrál přes flash a asi tam zůstal ten disk 2 nainstalovanej z DVD. To by asi mohlo byt tím,že?

Mohlo.Vymaž v původním dashboardu ideálně všechny hry co byly nainstalované z DVD a pak vše už spouštěj z FSD převedené v ISO2GOD nebo Image browserem

Odesláno

prosím tě, ještě se chci zeptat. Smazal jsem celou tu složku s hrou v 16x0 a nahrál znova dle postupu http://console-forum.net/tema/147439-jak-na-vice-disku-aktualni-postupy

ale po otevření hry mám nabídku v menu instalovat disc 2 a když to dám tak to po mě chce disc 2 ale nenačte ho. mám ho nahraný přesně podle postupu. Když se podívám v settings na harddrive tak mi to napíše velikost té forzy 4 myslim 7,1 gb a to je jen to základní 1DVD. Nevíš jak to 2 dvd naistalovat?

Odesláno
prosím tě, ještě se chci zeptat. Smazal jsem celou tu složku s hrou v 16x0 a nahrál znova dle postupu http://console-forum.net/tema/147439-jak-na-vice-disku-aktualni-postupy

ale po otevření hry mám nabídku v menu instalovat disc 2 a když to dám tak to po mě chce disc 2 ale nenačte ho. mám ho nahraný přesně podle postupu. Když se podívám v settings na harddrive tak mi to napíše velikost té forzy 4 myslim 7,1 gb a to je jen to základní 1DVD. Nevíš jak to 2 dvd naistalovat?

Tak jak je popsáno v návodu.První dvd kamkoliv třeba v iso2god kde je přidaná cesta, druhé dvd rozbalené xbox image browserem na interní disk do \Content\0000000000000000\4D530910\00000002\

Odesláno

Ahoj me to dela to samy mam v nabidce instalovat disk 2 ,ale kdyz na to kliknu chce to disk a kdyz dam zpet tak to chce disk 1.

Odesláno (upraveno)
udelal jsem to presne podle navodu ale ted jsem nasel ze mam v dashlaunch behavior auto swap disabled dal jsem tam enabled tak uvidim

disk jedna mam v content /16x0/forza 4 disk 1 prevedeno pres Iso2god

disk dva mam v content /16x0/4D530910\00000002\ prevedeno xbox image browser

Mám zkušenost, že není dobré míchat GOD a rozbalené hry ale je lepší to držet v oddělených složkách.Použij příklad z návodu tj disk 1 bude třeba v Hdd1:\Hry\4D530910 v GODu, dvojku nech jak ji máš.V nastavení fsd musíš mít obě cesty (Hdd1:\Hry i content\16x0), hloubku skenování aspoň 4 úrovně. Naskenuj znova knihovnu a musí to jít.

Upraveno uživatelem xmod
Odesláno
a mam v dash launch behavior/nastavit auto swap na enabled hloubku skenovani mam na 10. a kdyz vytvorim teda slozku hdd1/hry/nazev hry/4D530910 tak by to taky melo jit chci tam mit tu slozku s nazvem hry abych vedel co to je za hru.

Vyzkoušej to tak, klidně si pak udělej když to půjde i tu nadřazenou složku, takže to bude hdd1:/hry/Forza 4/4D530910.

Odesláno
jo a ten disk 2 jsem prevedl xbox image browser a smazal $systemupdate a nakopiroval bez neho. a jeste mi prosim napis co je na tom druhem disku.Dik mam tam nastavit to auto swap na disabled nebo enabled pls

Ten dashlaunch s tím nemá co dělat, nehrab se v tom.Z druhého disku stačí překopírovat to co je v content (je tam celá správná adresářová struktura) - jsou to 4 velké soubory.

Odesláno
ok a jeste jedna otazka kdyz jem si to ted prehazel do slozky hry mel jsem tam i assassins creed 3 a potom v content/16x0 zustala slozka assassins creed 3/00B0000/tu 000 .... 2 soubory a kdyz je chci smazat pise to operace failed jak to mam smaznout.

Jak souvisí složka s Assasins Creed s instalací Forza 4 ? Můžeš se snažit řešit jen jeden problém ?

Odesláno (upraveno)

nijak nesouvisi jen jsem ze chtel zeptat jak mam smazat ty soubory TU kdyz maji nejakou ochranu proti smazani takhle se mi bude na hdd hromadit bordel z her co uz jsem dohral ja vim ze jsem uplna lama ,ale mam Xko tyden.Po ty Forze mi content /16x0/4D530910/ taky zustal soubor TU chci to smazat a nakopirovat na cisto a zkusit pustit vse znova podle navodu co jsi psal.

Upraveno uživatelem Artien
Odesláno
pres xbox ja nejdriv smazal adresar z hrou a pak najel na knihovnu vybral smazanou hru zmacknul Y a dal smazat hru aby se odstranila z knuhovny tak to delam asi blbe a pres pocitac mazat jde?

Co s tím furt vymýšlíš.Vybereš hru, dáš žluté tlačítko a z nabídky vybereš delete.Hotovo.Hra je smazaná.Z počítače s tím nemusíš dělat vůbec nic, stejně tak si nemusíš pojmenovávat složky když to budeš mazat takhle jak se to dělá normálně.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu