Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 614
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zkoušel jsem na něj jít s Drangleic Lighting Swordem +10 a to se vůbec nedá. Dal jsem mu tak 20-30 ran a neubyl mu ani kousek života. Vůbec jsem nevěděl, že ty duše budu ně něco takového potřebovat.:ziped: Takže mám si udělat nějakou bleeding zbraň a zkusit to na něj znovu?

Jak to myslíš s tím ashen key? Není ten drak v Dragon Aerie nebo Dragon Shrine? Tam mám ted' zrovna namířeno.

Odesláno
Dohráno, za mě teda nejslabší díl asi...vigor na lvl 7 :D

Edit: Jinak, nevíte jestli se mužem s kámošem připojit k sobě?

Zkus si na wiki vypočítat jestli jste podobný soul lvl a kočka v Majule prodává prsten který když napíšeš jméno stejného boha tak je větší šance že se spolu spojíte,

P.S. pokud by někdo chtěl klidně dám co-op

Odesláno

Zdravím,viem že sa tu rozoberá DS2 konzolová verzia ale napadlo ma že by mi niekdo z vás dokázal pomôcť lebo som o mojom probléme nikde nenašiel ani zmienku,ide o toto.Stiahol som si Dark souls 2 pc verziu a hru som uspešne nainštaloval aj zapol lenže v hre mám takú chybu že mi neukazuje itemy ktoré ležia na zemi,nevidím tam tu žiaru s toho predmetu ktorá mi má ukázať že tam ten predmet je.Nevidím ani animačku ked zabijem enemy a hrdina vsaje duše a nevidím ani ked umrem svoje telo tam kde som umrel hladám ho vždy naslepo na internete som sa o tom nedočítal ak by ste vedeli pomôcť budem rád.

ps. stiahol som už 3 verzie a problém zostal

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu