Chloe Odesláno Duben 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2014 Můžeš použít předmět Human Effigy. Pokud ho nemáš, tak choď jako phantom a pomáhej lidem. Většinou do 20 minut získáš humanitu. Nejde ani tak o zabití bosse, ale spíš o to, že někomu nějakou dobu pomáháš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Jde nějakým způsobem zabít Vendricka když nemám Giant's Souls? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Behej kolem něho a drz se u leve ruky...stačí i obyc kouzla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Bez 4 Giants Souls, tam bude běhat tak hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 tenhle souboj je o tom,ze nesmis udelat zadnou chybu,protoze jeho udery zabiji a tezko se budes koncentrovat takovou dobu. Az pujdes za drakem da ti ashen key a pak si v memories nasbiras duse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fidus Odesláno Duben 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2014 Jde nějakým způsobem zabít Vendricka když nemám Giant's Souls? :roll: Udelej si +10 bleeding rychlou zbran, procuje za 200, za 15 min ho sundas i bez dusi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 na bleeding ma slabost,ale tento boss se stejne zabiji az jako posledni, je zbytecne ho zabijet bez dusi,kdyz je clovek stejne ziska v ramci "pribehu" jinak jsem rad,ze se hra da odpatchovat aniz by to narusilo save a v sekci winter preskakat do lokace drangleic castle bez zabiti primal bossu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Zkoušel jsem na něj jít s Drangleic Lighting Swordem +10 a to se vůbec nedá. Dal jsem mu tak 20-30 ran a neubyl mu ani kousek života. Vůbec jsem nevěděl, že ty duše budu ně něco takového potřebovat.:ziped: Takže mám si udělat nějakou bleeding zbraň a zkusit to na něj znovu? Jak to myslíš s tím ashen key? Není ten drak v Dragon Aerie nebo Dragon Shrine? Tam mám ted' zrovna namířeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 u toho draka ziskas ashen key a diky tomu klici ziskat souls of giant, a taky ze zabiti draka,ale jen dost hardcore, jsem si na nej troufl az v ng+,kdy jsem byl hodne silnej a dostal ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Takže krále zabít až na konci? Já teď nevím, kam mám jít. Mám odehráno 60 hodin, naposledy jsem prošel Iron Keep. Můžu jít buď ke králi (v hradě mám bonfire), nebo do toho zamlženého lesa, kde jsou neviditelní nepřátelé. Nebo ke krysám - je u krys nějaká větší lokace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 tak krale zabijet vubec nemusis, je optional boss, samozrejme se zabiji kvuli trophy. Ano jdi do toho zamlzeneho lesa pres ktery projdes do nove lokace -> primal boss a za krysama je taky primal boss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Taky máte pocit, že člověk, který designoval lokaci Shrine of Amana, musel být na drogách? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 S lukem jsem neměl problém a to hraju meele povolaní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2014 Taky jsem meele a jdu s lukem, ale stejně je to hnusná lokace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2014 (upraveno) Dohráno, za mě teda nejslabší díl asi...vigor na lvl 7 :D Edit: Jinak, nevíte jestli se mužem s kámošem připojit k sobě? Upraveno Duben 18, 2014 uživatelem kkuubbaas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 Tak už mi zbývají jen drak, poslední gigant a ta blbka, jak je za throne watchery (ti padli na první pokus). Drak je docela hardcore, ono i ta cesta k němu dá zabrat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2014 nabízím k prodeji pokud by měl někdo zájem :) kody použity :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2014 Co za obouručku používate v NG+? Mám Claymore +10 a zdá se mi, že začíná dosluhovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty5 Odesláno Duben 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2014 Dohráno, za mě teda nejslabší díl asi...vigor na lvl 7 :D Edit: Jinak, nevíte jestli se mužem s kámošem připojit k sobě? Zkus si na wiki vypočítat jestli jste podobný soul lvl a kočka v Majule prodává prsten který když napíšeš jméno stejného boha tak je větší šance že se spolu spojíte, P.S. pokud by někdo chtěl klidně dám co-op Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Mam dotaz, jdou ve hře prodavat itemy co jsem při farmeni nabral? Mam v inventaři asi 4 zbroje na nic a nikde jsem "sell" nenašel :( A ještě dotaz, jak mohu obnovit HP (nemyslim soulgemem ale) když mam třeba v HP baru "omezeni" v pulce..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Itemy jdou prodat u jednoho obchodníka v No Man's Wharf, ale po chvíli zmizí. Pro obnovení HP baru použij předmět Human Effigy a sežeň si prsten Ring of Binding, který ti ten pokles zastaví na 75 % HP baru. Najdeš ho v truhle v Cathedral of Blue, hned před bossem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Duben 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2014 Tady u toho se prodavají itemy http://darksouls2.wiki.fextralife.com/Gavlan#.U1v40MYprTo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 Zdravím,viem že sa tu rozoberá DS2 konzolová verzia ale napadlo ma že by mi niekdo z vás dokázal pomôcť lebo som o mojom probléme nikde nenašiel ani zmienku,ide o toto.Stiahol som si Dark souls 2 pc verziu a hru som uspešne nainštaloval aj zapol lenže v hre mám takú chybu že mi neukazuje itemy ktoré ležia na zemi,nevidím tam tu žiaru s toho predmetu ktorá mi má ukázať že tam ten predmet je.Nevidím ani animačku ked zabijem enemy a hrdina vsaje duše a nevidím ani ked umrem svoje telo tam kde som umrel hladám ho vždy naslepo na internete som sa o tom nedočítal ak by ste vedeli pomôcť budem rád. ps. stiahol som už 3 verzie a problém zostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 Warez? Pokud ano tak si kup orig a třeba ten problém mít nebudeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Duben 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2014 chcel som si to kupiť ale na konzole už niesom a na pc to kupovať nebudem ale zaráža ma že som ešte nikoho s týmto problémom nevidel to je divné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.