headhot Odesláno Červen 24, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2014 info ohledne dlc http://fextralife.com/dark-souls-2-dlc-a-sitdown-with-from-software/ doba dohrani 3 hodiny a pri prozkoumani vseho 7 hodin nic moc tedy. A hidden enters budou zase jako u jednicky,coz se mi moc osobne nelibi,protoze jit z new game++ do dlc bude tedy hardcore,kdyz nebudu znat stategii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morg06 Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Prosím o pomoc. Mám DS 2 na PS3 a nejde mi multiplayer. Když chci načíst fantoma na značce tak se načítá a pak napíše time fail a nenačte. Žádný jak zlutá,bílá,červená... Nejde se mi načíst ani nikomu do hry jak u krysiho krále tak Blue Sentinels. Prosím nevíte co s tím a jak to nastavit? Moc děkuji [h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 Smazni patche, game data - ne game save! Aspoň u ds1 jsem mel dlouhodobě tento problém a na chvilku to vždy pomohlo... Jak zapnes hru, nainstalujes a stahnes patche znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morg06 Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 A prosím jak smažu game data a patch? v nastavení konzole? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morg06 Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 A prosím jak smažu game data a patch? v nastavení konzole? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2014 v GAME - GAME DATA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morg06 Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 Tak jsem smazal GAME DATA ale bouhužel nepomohlo to. Když chci načíst hráče tak to píše Failed to create multiplayer session. Summoning failed. Na všechny značky. Ještě jednou moc děkuji za radu co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 nekdy jim blbnou servery,ale vetsinou je problem u tveho router. Mas spatny NAT,takze forever alone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morg06 Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 A jde ten router nějak nastavit? nebo vůbec? A co je to to NAT? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2014 v PS3 mas v nastaveni i moznost otestovat pripojeni k internetu, zkousel si to? DOWNLOAD, UPLOAD,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morg06 Odesláno Červen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 Ano a vyšlo ze mám typ NAT 2 to je dobře nebo špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2014 NAT 2 by melo byt dobre, pokud se nepletu. btw v konzoli mas legalni firmware ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morg06 Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 Ano jak konzole tak DS2 zakoupeno v ofi. CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 tak jsem se zase vratil k DS2,abych si udelal platinu a zbyvaji mne posledni dva spells u toho ducha na hrade. Pokud jsem to pochopil spravne,tak staci zabit Glass knighta a uz je bude mit v nabidce a nebo musim zabit i final bosse. Btw to ng++ je nejak easy s inteligenci na 99 a se 9 magic sloty. Je fajn,ze mocna kouzla muzu mit vickrat + x2 diky helme. To znamena treba 6x geyser. (ng+ drak umrel na jeden geyser jeste nez vstal a ng++ pursuer a last giant na dve) Jinak uz si zakladate novou postavou na dlc,co bude venku pristi week? Nebo doufate,ze vstup do dlc z ng++ se zmeni na ng? V jednicce dlc bylo odstupnovano dle new game. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Než na "předražené" DLC se spíše zajímám o ten "balanční" patch co má s ním vyjít. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 ja hraji na patchi 1.02,ktery mne vyhovuje zatim nejlepe. Dnes ci zitra udelam tu platinu a pak uz mi to bude jedno,jestli kouzla budou slaba ci ne. Uz o nic nepujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červenec 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 tyjo, ja DS2 nezapnul uz vic jak mesic a ani na to nemam chut. Po 200 hodinach me ta hra nehorazne nebavi :( Mozna je to i tim, ze sem ted totalne vytuhnul u Company of Heroes 2 + datadisk. Ale i tak si rikam zda si mam DLCcka pro DS2 porizovat nebo ne, moc se mi do toho nechce, pockam asi az na nejaky reakce u toho prvniho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2014 (upraveno) ja mam ct a pa volno,takze jsem pripraven na DS2. Uz konecne mohu byt online,co jsem ziskal platinu. Patche od 1.02 do 1.05 jsou otresne. Upraveno Červenec 23, 2014 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 tak nakonec zabit rottena,abych se dostal do dlc. V tom pripade nechapu ten spam okolo klice,ktery nikdo nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Jak jsem ti psal, ten klíč otevře ty vrata a dostaneš ho automaticky hned po zakoupení na psn...uz to mám odemcene nastesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 ja zadny klic ani v invetari nenasel a ono je to v celku jedno. Vadi mne akorat fakt,ze to dlc je ng++ a kdyz to neznam je dost hard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Tak mě to tam bez toho nepustilo no....jinak ano je to těžké i tak :D.....každopádně jim to blbne jak prase, vzpomen si na nějaké moje trophy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Červenec 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 Cože? To DLC je NG++ ??? Já jen, že to mám dohrané jen jednou a NG+ jsem ještě ani nezačal. To se tam teda nedostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 23, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2014 pokud to mas dohrane jen jednou,tak budes mit new game. DLC ma obtiznost dle toho,kde jsi skoncil. Zhlediska,ze vetsina hracu ma platinu,tak je tam dost narvano na ghosty v ng++ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.