dopitapetr Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Už mám staženo a jen čekám do zítra do 21 hodiny, kdy pojedou ty servery. Málem jsem vyletěl z kůže, když jsem od Sony dostal email, že mě vybrali.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Touchwood1468627854 Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 No to mi ani neříkejte, že ty servery pojedou jen 2 hodiny denně. :-( Do bety jsem se dostal, ani jsem v to nějak nedoufal a teď taková jobovka. Zítra makám do 21 a než se doštrachám domů, tak je šmitec. :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Njn budme radi aspon za něco ne Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 No to mi ani neříkejte, že ty servery pojedou jen 2 hodiny denně. :-( Do bety jsem se dostal, ani jsem v to nějak nedoufal a teď taková jobovka. Zítra makám do 21 a než se doštrachám domů, tak je šmitec. :cry: servery budou fungovat pouze 2 hodiny a je konec,pak az druha vlna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Po zahrání bety se už nemůžu dočkat plné verze. Já osobně jsem na žádné problémy nenarazil, jen co DS II dost trápí, je opět klesající fps, které bylo velkým problémem i u prvního dílu. Ale do vydání zbývá ještě hodně času. Jinak samotná hra je dost dobrej mazec. Grafika doznala dost velkého zlepšení, hlavně co se týče nasvícení a ostrosti textur. Atmosféra je opět krásně temná jako v prvním dílu. Podle běžícího titulku jsem se dočetl, že druhá beta by měl být 27. října. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 vse o ds2 jsem napsal a nahral na twitter. Hodne se tesim,akorat byla dost kratka, cca 1 hodku do zabiti prvniho bosse a pak objeveni secret door a pak invade 3 hracu a jejich nasledovne zabiti. Jedine co mi vadilo,pri animacich,vam mohou monstra davat dmg a knight neskace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Tak ja nevim. Vybran jsem byl ale nehral jsem :( vcera jsem se na vecer chystal cely den a kolem 18h jsem zjistil ze musim za hodinu do brna na koncert kde jsem koupil listky tak pred mesicem.. Srcdcovka takže jsem musel a ani jsem ds2 nevidel...no ondrej zahral famozne ale mrzi me to :( takze vam zavidim :( Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 zdroj: eurogamer.cz, první dojmy z bety http://www.eurogamer.cz/articles/dark-souls-2-dojmy-z-bety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 lol, pekne opozdeny clanek, kazdy fanda betu hral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 (upraveno) Taky sem si říkal, ale publikovaný to bylo včera, tak sem to sem hodil :) asi okurková sezona.... edit: i když serii mám moc rád, tak k betě jsem se nedostal a trochu mě zarazila informace v článku, že si můžu naložit až 6 zbraní zároveň. Opravdu to tak je? To si jako můžu naložit třeba 6 greatswordů a libovolně mezi nima přepínat? Dík za info Upraveno Leden 3, 2014 uživatelem pernaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 zhlediska,ze v bete jsem mel pouze jednu zbran a celou jsem ji dohral,zabil bosse,zabil 5x zivych hracu. A menu bylo stejne jako v dark souls,tak nechapu, kde se tato informace vzala. Zkusil jsem to hledat pres google a o ohledne bety vsichni pisou max dve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 (upraveno) Jako ani mě se to moc nezdá. To bych tam mohl mít luk, pyro, meč, kopí, halapartnu a nějakej catalyst na kouzla a mám all in one char. Každou by sis mohl upgradovat jinak (fire, lightning atd.) a seš vystaranej... podle mě blbost edit: teď jsem našel info na webu, že by měly jít naložit 3 zbraně místo 2. Pokud je to tak i na druhé ruce, tak je možný, že pozic pro zbraně/štíty je skutečně 6. Upraveno Leden 3, 2014 uživatelem pernaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 buhvi jestli to od nekoho neprekladal. Hrat to nemohl,byli pouze dva testy minuly rok a na upravene novinarske ps3 jeste dark souls neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 zajímavý... 8) zdroj: zing.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 (upraveno) pozor na velmi silne spoilery: edit: juch, podarilo se mi snad sehnat Collectorku za peknych 1900,- na PC. Coz je platforma na ktery si to chci stejne zahrat, doufam, ze ji nepomrdaj xD Upraveno Únor 4, 2014 uživatelem th0ca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Ze by jsi se podělil kde? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 na zavvi se dala koupit za 1600,kdyz byla akce,akci je hodne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Kua neříkej :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 za 2499 je tedka v jrc na ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Mám objednané asi 4ks ale za 1600 teda ani jednu sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Sauer Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2014 Cau nevíte zda si poříďit ds2 na pc nebo na ps3 chtěl bych mít co největší zážitek z hraní a nemůžu se rozhodnout . Pojede hra jen na 30fps na pc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Čau, za mě konzole = hraní her pc = práce Navíc ovládání bude podle mě lepší na padu než na klávesnici. DS vyšlo na konzole, až pak byl port na pc a byly tuším nějaký problémy s ovládáním. Teď to asi tak nebude, ale konzolovej ovladač je konzolovej ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 jj port na PC byl totalne dojebanej, ale staci stahnout HD texture pack, HD vegetaci a nejaky modely, dle libosti a razem je to na PC nadherna, opakuji nadherna hra. 1080p, vse krasne ostry, nadherna barevnost. Proste moderi si s tim fakt vyhrali. A k tomu ovladani... problem se vyresi tak, ze si dotycny poridi xbox ovladac, na nem se stejne ovlada 3/4 her lepe jak na kl+m, hlavne takovyhle 3rd person hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 (upraveno) bla bla bla panove, nejlepsi grafika zpracovani bude na pc je moznost hrat na xbox 360 ovladaci Takze kdo muze zvoli pc verzi, je zdarma,kdyz se mu zalibi koupi si voucher Ja samozrejme jako ♥♥♥♥♥♥ budu vlastni 3x collectors a vsechny verze,co vyjdou + guide a 21 tis v prdeli. diky to vse Upraveno Únor 20, 2014 uživatelem headhot cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Mohl jsi spis napsal já samozdrejme a mepodobni **********....... Mám to stejně. Jinak já třeba nemám v oblibě Xbox ovladač a hraju to na PC pres ds3, není není nemožné ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.