headhot Odesláno Březen 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 ja budu doma az okolo 6 a jeste musim spravovat notebook. To nejak nespecha se pak dohodnem pozdeji. Jinak se pry ztraci pri kazde smrti max HP,tak to bude kruty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Jj k to hnus potvrzuji ale když prasknes humanitu tak se doplní na původní hodnotu ale nedoplni se zdravi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 tak tricko,mikina a taska dark souls2 na ceste ke mne, uz se tesim,jak malej kluk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 (upraveno) Kua kde zase :( vsak jsem mel predobednavku od zariba nikde jsem nic takového nevidel Edit: nemůžeš zavolat do cenegy a sehnat ještě :D kus drat Upraveno Březen 13, 2014 uživatelem Rowan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 to se nikde objednat neda, to je odmena,za moji celorocni praci. Do vcerejska jsem neveril,ze neco dostanu:) Ani nevim,jak to bude vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Kua :( a ještě ma cenega prsteny nějaké.... Je me to jasné proto jsem psal jestli se da něco v tom udělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Ahoj.Lidi chci se.zeptat na kednu vec.Hraju DS 2 a dostal jsem se do bodu kdy jsem pekne v riti :-) Zbrane mam na hadr a nevim jak si je opravit.Kovar nefunguje protoze nema klic od kovarny a ja jsem nahranej,klic netusim kde je a bez zbrani se daleko nedostanu...muzete nekdo pomoct? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 zbrane se ti vzdy opravi u bornfires, pokud nejsou broken, pak uz zbyva jen upgrade a nebo jsi v prdeli. welcome to world of dark souls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 https://dl.dropboxusercontent.com/u/1902949/ceny.jpg Klíč stoji 1000.....oprava následně 1500.... Nebudu říkat kde .... Uzivej hru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Díky,nejlepší meč mam broken ale aspon už trochu vim.... Ještě jeden dotaz,nejde mi kotoulem přeskočit díra v římse ve Forest of fallen giants,koukal jsem na youtube a týpek normálně skočí (ze nedela kotoul) ale at mackam co mackam tak mi to nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Tak prave mi prisel mail z xzone, ze je jiz pripravena k odberu, aji na netu maji Brno jako jediny takto oznaceny. Tak jsem tam ted volal a pry dostali povoleni prodavat o den driv. Hura do obchodů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 je tomu tak,tak si pro ni jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Já zítra poštou SMS přišla ráno :( Tlačítko skákání je R3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 (upraveno) si to dneska pustim radsi offline, clovek nikdy nevi:) tak jump je pres toto jako v dark souls While Running + Tap O: Jump. a nebo Hold O + Left Stick + L3: Jump. farming souls Upraveno Březen 13, 2014 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Hoši ta hra trestá.....TRESTÁÁÁÁ !!!!!. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 holy shit, must have:D http://i.imgur.com/gX87rd5.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Už mám Black Armour Edition, teď jsem si pro ni šel do JRC :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 (upraveno) Já už instaluju. Snad tady vypnukne pořádná diskuze! Edit: Online zatím nefunkční Upraveno Březen 13, 2014 uživatelem Rash182 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Rytíře ve Forest of Fallen Giants jste zabili? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Pochopitelně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukish Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Tak jdu taky na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Rytíře ve Forest of Fallen Giants jste zabili? :) Ja ho nedal...dostal jsem na frak...Mooooooc... :-) Musim ho vubec zabijet? Jako jestli pak aspon neco dostanu nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Já kolem něj šel asi 8x a pokazde ho dal...je jednoduchý...a jestli něco dostaneš nebo ne snad nechces vědět :) Vyvaroval bych se aspoň týden spoilerum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Vidím že kupa z vás už to tady paří. Já musím počkat až do rána, to mi z Xzone přijde Black Armour Edice.:bash::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2014 Já kolem něj šel asi 8x a pokazde ho dal...je jednoduchý...a jestli něco dostaneš nebo ne snad nechces vědět :) Vyvaroval bych se aspoň týden spoilerum No prave treba ja bych to vedet chtel...Abych vedel jestli se s nim mam trapit :-) ... Ale podle toho jak pises tak usuzuju ze se to vyplati :-) ...Zkusim ho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.