Dennis35 Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Ahoj, protože jsem guma, spustil jsem si COD BO2 před jejím oficiálním vydáním a už mě Mrkve měli :-( Je nějak možné odbanovat konzoli? O účet mi až tak nejde, vytvořím nový a holt o předplatné X Live Gold přijdu, ale na netu je pár "zaručených" návodů jak odbanovat, ale zdá se mi to vše jako fake. Poradíte někdo? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 BAN na LIVE zrušit nelze, pokud nedoložíš důkazy o tvé nevině (v tvém případě by se muselo jednat o originální hru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis35 Odesláno Prosinec 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 mno originál BO2 má synovec :-D ale jak dokázat že jsem si pustil tuhle? to jako kupní papíry odeslat Mrkvím? ale já jako nevím proč mi ten ban dali a vůbec netuším jhak se s nima spojit, protože kontaktovat někoho z MS je dost nadlidský výkon, přes XBOX.com tam neprojdu a přes MS jen v eng a to je nějaký jakoby chat a tam nikdo nemá čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 21, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2012 Ban ti dali, protože - jak jsi sám řekl - jsi spustil hru před jejím oficiálním vydáním. A s největší pravděpodobností se ti na žádost o unban vykašlou, protože už v mailu (který by ti měl po banu přijít) píšou, že informace neposkytují a ani není možné odvolání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis35 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 nojo, jenže mě žádnej mail nepřišel, a proto se spíš dohaduji za co ten ban byl..to jsem tu hru ani nehrál, jen spustil abych zkusil jestli jde, já tohle nehraju .. takže oficiálně vlastně vůbec nevím za co to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 22, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 Jak jsem říkal, i kdyby ti mail přišel, tak se v něm dočteš, že informace o banu neposkytují. Ale co jsem koukal, můžeš zkusit jejich oficiální fórum - kupodivu tam odpovídají docela často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis35 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 nojo ale já neumím natolik anglicky abych si tam popovídal o banu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.