Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, protože jsem guma, spustil jsem si COD BO2 před jejím oficiálním vydáním a už mě Mrkve měli :-(

Je nějak možné odbanovat konzoli? O účet mi až tak nejde, vytvořím nový a holt o předplatné X Live Gold přijdu, ale na netu je pár "zaručených" návodů jak odbanovat, ale zdá se mi to vše jako fake. Poradíte někdo? Díky moc

Odesláno

mno originál BO2 má synovec :-D ale jak dokázat že jsem si pustil tuhle? to jako kupní papíry odeslat Mrkvím? ale já jako nevím proč mi ten ban dali a vůbec netuším jhak se s nima spojit, protože kontaktovat někoho z MS je dost nadlidský výkon, přes XBOX.com tam neprojdu a přes MS jen v eng a to je nějaký jakoby chat a tam nikdo nemá čas

• Junior Moderators
Odesláno

Ban ti dali, protože - jak jsi sám řekl - jsi spustil hru před jejím oficiálním vydáním. A s největší pravděpodobností se ti na žádost o unban vykašlou, protože už v mailu (který by ti měl po banu přijít) píšou, že informace neposkytují a ani není možné odvolání.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu