fanboy Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Dobrý den, mám problém se spouštěním her. Vždy se mi totiž objeví jen černá obrazovka a nic se neděje, hra se prostě nespustí. Mám verzi DB 16202 a FSD. Nevím v čem dělám chybu, proto sem napíšu postup, jak podle kterého se řídím: 1.)Stáhnu hru, která je většinou rozdělena na archivy 2.) Rozbalím a vznikne mi .iso soubor, který projedu v programu ISO2GOD 3.) Output z ISO2GOD nastavím rovnou na flash disk, takže po dokončení činnosti programu mám na flash disku hru v GOD 4.) flash disk připojím k xboxu, přes freestyle file managera nakopíruju hru na HDD 5.) Hra se mi normálně objeví v herní sbírce, ale když dám play game tak jen zčerná obrazovka a nic se neděje. Zkoušel jsem i stáhnout hru pro RGH (nebylo to v isu, stačilo rozbalit hru a nakopírovat do adresáře GAME na disku) a opět to samé, hra se zkrátka nespustila. Jediná hra co mi funguje je Kinect Adventures, ale to proto, že je na DVD, které bylo součástí balení :) Už nevím co mám dělat, prosím pěkně o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Kontaktuj autora toho RGH, toto není normální stav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanboy Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 Kontaktuj autora toho RGH, toto není normální stav. Ted me jeste napadlo zkusit nahrat ty hry do adresare content/0000000000000000 a hle, stal se zazrak a funguje to! :cheesygrin: Porad ale nechapu, proc to nefunguje v zadnem jinem adresari, kdyz cestu k nim v game paths nastavuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.