martin.nebuchla Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 (upraveno) no super slim to neni takze doporucujes 500gb?jeste jeden dotaz jak pak dostanu na ten hdd data jako filmy atd?pres usb nebo pres kabel?v zadu to ma lan konektor i tak to necham asi na prodejne pc techniky ja jsem takovy laik no nekoho jsem nasel udela mi i klon hdd takze by to melo byt pak ok zadne nastavovani koukam ze ta 500co jsi mi poslal odkaz na alze je asi nejvetsi v te vysce 7mm neb mas i neco vetsiho? no tak jsem tu procital poradne fora je tu par lidi co ma 12 gb hd a staci jim to ,ja stahovat hry nebudu a na hudbu a na filmy si myslim ze je lepsi exterak ,ja cekam od ps3 jen hrani her s disku par her a vdy dvd prehodim za jine original jde mi o to abych vzdy nemusel hru zacinat znovu aby mi zustali ruzne urovne a na to mi asi 12 gb nestaci ze?pokud vetsi tak bych rad vetsi nez 500 at nemusim exterak kupovat ale nepodarilo se mi sehnat vetsi ve vysce 7 mm mate nekdo tip diky tohle byl psledni dotaz dekuji a preji pekne svatky a hlavne hodne hodne hrani Upraveno Prosinec 27, 2012 uživatelem tekken90 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 (upraveno) http://www.alza.cz/western-digital-2-5-scorpio-black-750gb-16mb-cache-d215355.htm Tenhle tam jde mě. Upraveno Prosinec 27, 2012 uživatelem sooe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 sooe: Jo, máš pravdu, nevím kde jsem teď vyhrabal najednou těch 7mm. PS3 podporuje až do 9,5mm disky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 borci mam prozbu jeste kde stahnu aktualizacni balicek pro ps3 na strankach ps3 od sony nic nevidim jen popis co je v nove aktualizaci ale zadny soubor ke stazeni napiste mi prosim nekdo nebo zkopirujte odkaz kde jsou aktualizacni soubory diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Prosinec 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 dostal jsem se sem http://cz.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item542739/Aktualizace-funkc%C3%AD-%28ver-4-31%29/ ale zadny soft ke stazeni tam neni jen popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Na psku bez do settings a hned to prvni system update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Nebo tady: http://au.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item541673/Update-features-%28ver-4-31%29/ Jestli to chceš na flashku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Prosinec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 dekuji moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Prosinec 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 (upraveno) ma nekdo zkusenost s ps3 pripojeni na hdmi?ja mam doma dvd i bloray video to vse se mi spusti automaticky kdyz zapnu start na a nabehne mi obraz ale u ps3 to musim prepinat a vybirat spravne hdmi da se to nejak udelat at mi to taky najede automaticky? tak jsem zkusil tu aktualizaci stahl jsem soubor na flasku,v nastaveni vybral system update tak jsem dal update via storage media a flesku mel v ps zasunutou ale napsalo mi to no applicable update data was found jak tedy na to Upraveno Prosinec 29, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Zapni si v nastavení televize HDMI-CEC, pak se ti televize bude sama zapínat po zapnutí PS3. Dále v nastavení PS3 dej v System settings - Control for HDMI na ON. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 (upraveno) Máš tu flashku naformátovanou na FAT32 ? Na Flash vytvoř složku PS3 do ní složku UPDATE a do ní dej ten update. Názvy těch složek musí být velkýma písmenama. Upraveno Prosinec 29, 2012 uživatelem sooe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Proc si to neudelas ten update jak jsme ti to rikal ja ? jen parkrat kliknes a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 cau kluci mam jeste dotaz mam notebook s pripojenim na sit fleska od t mobilu muzu jej nejak nasdilet pro psp pres eternet kabel tedy dlratem pres lanku?slo by to?nebo jakym zpusobem pak budu na ten hdd v nem posilat data ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hora Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 nevím, proč řešíš update, je automatický- když máš připojenou konzoli k netu(bez toho tě to nepustí ani na store).. Se sítí, větčinou mají lidi router(bud si připojí ps3 bez drátově-wifi, nebo drátově- z routeru lan kabel do konzole).. Nevím jak to je přes simku(usb připojení v kompu).. Jestli sem tě dobře pochopil, tak chceš sdílet internet(lan kabel propojit mezi ps3 a počítačem).. To si nejsem jistej jestli funguje(ale jestli ano, tak tady bude nějaké téma).. A jestli to funguje, tak nevím jestli se ti nebudou prát přístroje o jednu IP adresu.. :-D.. Jestli myslíš jen místní data(jako ty co máš v počítači- hudba,filmy atd., stačí flash disk), nebo tady na forku máš téma "sdílení souborů mezi pc a ps3" http://console-forum.net/tema/17332-jak-propojit-ps3-s-pc-sdileni-souboru .. Doufám, že sem tě aspon trochu pochopil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 (upraveno) ahoj diky pochopil jsi me a dekuji za radu no koupim routher na pripojeni na net apres ten kabel to asi nejde na tom odkazu co jisi mi dal pise borec ze potrebujes routher navic nero 8 a ja mam 10 a nechce se mi to odinstalovat a dat tam nissi verzi myslel jsem ze pripojis eternet najde zarizeni povolis sdileni a je to a teoreticky by melo jit posilat data z pc na hdd tak jsem zkusil pripojit kabel z pc do ps3 a dat hledat zarizeni ale nic mi to nenaslo myslel jsem ze se spojim pres kabel s ps3 a budu tak moci posilat soubory do psr nebo z ps3 otvirat soubory co mam v komplu tudis by tak mel jit i nazdilet internet z pc tedy notebooku do ps3 ale asi to jde jen pres ten roiuther no nevim tedy Upraveno Prosinec 30, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hora Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 No jestli jedes na internetu pres simku, tak si router nekupuj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 no mam net pres ten flas modem od t mobile,da se to nejak nasdilet pres notas nebo musim ten router?jinak diky za vsechny rady paradne jsem si po nich se vsim poradil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Leden 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 ahoj mam jeste jednu prozbu automaticke spusteni pres hdmi pro ps3 jste mi poradily da se nastavit i notebook aby po pripojeni k tv automaticky naskocil obraz'?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 Leda že by tvůj notebook podporoval specifikaci HDMI-CEC. Co se mi tak vybavuje tak to má Toshiba v některých NB pod názvem Regza-Link. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Leden 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 jojo diky tak to nemam hdmi-cec kluci da se sehnat original kabel s tim odrusenim pro nabijeni dual shocku?ten kratkej co je u jedne konzole kdyz si to koupite?nasel jsem na netu jen 2,8 a to j zbytecne moc ten oriinal jsem nenasel s tim odrusenim koupip jsem si druhej ovladac ale k nemu ten kabel neni diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Leden 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 myslim ze je tam delka 1,5 metru ja vim ze tam jde jaky koliv ale ja bych rad ten original i s odrusenim dekuji pokud nekdo ma internetovou adresu dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2013 tady jsem neco nasel tak snad ti to pomuze http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/charge-and-play-kabel-ps3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.nebuchla Odesláno Leden 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 jak se jmenuje krizeny kabel co prijde na propojeni notebooku co ma utp konektory na obou koncich co prijde zacvaknout do lanky potrebuji krizeny abych mohl z pc do ps3 a naopak posilat data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 tak asi křížený jako křížený, nwm pak by se mohl jmenovat "patched"... ale v obchodě ho najdeš normálně pod názvem křížený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 TO Nemec30: jsi pobavil "patched":wohow: TO martin.nebuchla: Potrebujes presne tento UTP krizeny (cross) http://www.alza.cz/kabel-utp-patch-krizeny-d47771.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.