SnixPix Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 Zdravím, mám otázku na tuto super hru, ti co mají Android už mohou hrát tuto již dlouho. Velmi do doporučuji. Má otázka je, je tato hra dostupná Pro Iphony? Hledal jsem v Appstore,ale nic jsem bohužel nenašel. Zde je odkaz na tuto hru: kde si můžete všimnout, že tato hra je také pro Iphone, ale jak jsem psal, nemohl jsem najít.Plus je naprosto zdarma =) P.S. Jsem hrdý majitel Iphone 5, můžete mi někdo doporučit hry? Ve stylu jako je tato? Mám rád Tycoony, stavět nějaké město, farmu, zvíře, plošinovku apod? A jestli znáte nějakou stránku či kanál na youtube, kde doporučují hry na iphone či ipad, tak šup sem s ní =) Děkuji Přeji krásný nový rok všem =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Prosinec 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2012 No tak jsem se informoval a našel jsem si to =) http://prehistoric-games.com/ tato hra ještě není přístupná v appstore,ale do konce ledna bude. Jinak díky za další typy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 To jsem před pár lety hrál na Javě na Nokii :D :D To si zahraju :D Jo a něco v tom smyslu, co hraju a je to teď nejpopulárnější - Clash of Clans, Tapped Out, Jurassic Park . Tyto jsou snad nejlepší takoévého typu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Ahoj, díky za typy, určitě zkusím =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Nemáš vůbec zač :) Kdyžtak mi napiš do PM a já ti hodím návod na placené hry zadarmo(legálně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnixPix Odesláno Leden 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Myslíš program cydia? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Ne, to není legálně a na iPhone 5 to stejně ještě není prolomeno.Je to légálně bez zásahu do iPhonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.