kerbik Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Zdarec, pořídíte si soul sacrifice jakmile bude možnost? (pokud ho tedy brzy vydají i u nás) právě zkouším demo a vypadá to jako pěkně vymazlená hra :) ... Kdo má rád Monster hunter tak se mu nejspíš bude líbit i Soul Sacrifice .... zkusím sem potom hodit pár fotek a nějaké dojmy z hraní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Demo jsem hrál taky. Hra vypadá supr, hlavně délka a multiplayer. Akorát tu Japonštinu nepřekousnu (je tam víc textu a rpg prvků než jsem si myslel). Každopádně až vyjde u nás tak kupuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 kde jste to stahli?ja to v demikach nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerbik Odesláno Leden 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Demo Soul Sacrifice je pouze na Japonském storu .... takže jsem si zazálohoval komplet Vitu a vytvořil jsem si Japonský účet... přihlásil a stáhl Soul Sacrifice demo ... Relativně se v tom vyznat dá ... je fakt, že té japonštiny je tam hafec, nicméně doufám, že to udělají i v angličtině, alespoň pro USA :) z tama se to dá popřípadě nechat i přivézt/poslat :) Jinak hra vypadá luxusně, grafika super, hratelnost dost dobrá jen jak již bylo zmíněno vzhledem k množství textů a neschopnosti číst japonsky sem si to nedokázal užít na 100% systém run/ kouzel vypadá zajímavě a jsem zvědavý na plnou hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 asi si budu muset vytvořit jpn účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerbik Odesláno Leden 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 (upraveno) Demo jsem hrál taky. Hra vypadá supr, hlavně délka a multiplayer. Akorát tu Japonštinu nepřekousnu (je tam víc textu a rpg prvků než jsem si myslel). Každopádně až vyjde u nás tak kupuji. Souhlas, mulťák vypadá taky skvěle.... doufám, že tam udělají nějaký "Lobby" system přes server na netu a ne jen Ad-hoc... Bylo by to supr, že bych měl konečně nějakou gamesku namísto Monster Huntera! :D BTW: Jestli to máš ještě nainstalované tak se můžem domluvit a zkusit spolu multiplayer :) Upraveno Leden 6, 2013 uživatelem kerbik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2013 Bohužel momentálně používám svůj EU account a využívám 30 denního trialu PS Plus. Musím dohrát GR a MK :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 samozrejme kupuju hned jak to vyjde, ale bude se to muset HODNE snazit, aby to trhlo v gameplayi myho MH3U na 3DS... jsem trosku skeptickej. snazil se uz god eater, a to mi tezce nesedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 No MHU na 3ds je pekny ale na malim 3ds se mi to hraje blbe.na xlku to bude urcite lepsi.a kdy ma vyject to sacrifice??? Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neogen Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Myslím, že 1 května na PSN. Krabicovku jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 Nevíte někdo jestli bude ta krabicovka? vychází to už za necelý měsíc a není to nikde ani v předobjednávce:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 bude http://www.zavvi.com/games-ps-vita/soul-sacrifice/10751804.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 tak uz sosam demo :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 A na jakym storu??ja tam koukal a v demach nic neni:banghead: Odesláno z mého HTC Wildfire S A510e pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 ja sem to musel stahnout nejdriv na ps3 a pote na ps vitu,na vite jsem to ve storu taky nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 na webovym storu sem to nasel pak sem to mel uz v downloadech na vite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 jj uz to mam pres vitu v storu.stahnuto zahrano a j to super docela:)ale mam pocit ze nastane brzo stereotyp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 zatim sem dohral tu demo cast kampane a jeden multiplayer, a hodne se mi to libi. monster huntera to sice neohrozi, ale i tak super zalezitost :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Čekal jsem otevřený svět a ne boj v Arenách , no nic taky si myslím že stereotipní to bude celkem fest:D jelikož s toho dema tam nešlo o nic jiného než vymlátit potvory a zpět ... Ale coop celkem povedený :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2013 Spatny to.neni ale kupovat to.nebudu.monster hunter je asi lepsi. Odesláno z mého HTC Wildfire S A510e pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 celkem velký sklamání co se týče textur v dost nízkym rozlišení.. někerý ukázky v demu sou jak renderovaný před x lety... :( hratelnost fajne... ale grafiku sem čekal o 2 urovně lepší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 (upraveno) tak demo stahnute a je to o ničem musel jsem to hnedka smazat ja myslel ze to bude o hodne lepsi jak o tom vsude psali ze grafika bude super atd. a při tom je to strasne. Takove hry at si strci nekam. grafika zubata jak nechci rikat co no proste grafika spatna a další věci uz me nezajimaj. Kdo ještě nestahoval tak at ani nestahuje je to zbytecne. Upraveno Duben 19, 2013 uživatelem figi-1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Duben 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2013 Pokud soudite hru podle jeji grafiky, nevim co rict...zoufalstvi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 soul sacrifice bude muset pockat. koupil sem si nejdriv Persona 4 Golden. to demo me nakonec neodzbrojilo az natolik. pockam na recenze a pak uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Duben 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2013 proč podle grafiky zoufalství.. neni to hra za 200kč.. a když leckerej titul ala wipeout vypada na vitě krásně.. demo je dost stereotypní a grafika vypada jak kdyby to bylo z doby pentium III tak je to prostě škoda.. aspon ja tedy mam vitu proto že narozdíl od androidů kery uz i občas maj analogovou páčku , je pořád hratelnost a grafika o hodně jinde což tady podle mě neni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.