Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Soul Sacrifice


kerbik

Recommended Posts

Zdarec,

pořídíte si soul sacrifice jakmile bude možnost? (pokud ho tedy brzy vydají i u nás)

právě zkouším demo a vypadá to jako pěkně vymazlená hra :) ... Kdo má rád Monster hunter tak se mu nejspíš bude líbit i Soul Sacrifice .... zkusím sem potom hodit pár fotek a nějaké dojmy z hraní :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Demo Soul Sacrifice je pouze na Japonském storu .... takže jsem si zazálohoval komplet Vitu a vytvořil jsem si Japonský účet... přihlásil a stáhl Soul Sacrifice demo ...

Relativně se v tom vyznat dá ... je fakt, že té japonštiny je tam hafec, nicméně doufám, že to udělají i v angličtině, alespoň pro USA :) z tama se to dá popřípadě nechat i přivézt/poslat :)

Jinak hra vypadá luxusně, grafika super, hratelnost dost dobrá jen jak již bylo zmíněno vzhledem k množství textů a neschopnosti číst japonsky sem si to nedokázal užít na 100% systém run/ kouzel vypadá zajímavě a jsem zvědavý na plnou hru :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Demo jsem hrál taky. Hra vypadá supr, hlavně délka a multiplayer. Akorát tu Japonštinu nepřekousnu (je tam víc textu a rpg prvků než jsem si myslel). Každopádně až vyjde u nás tak kupuji.

Souhlas, mulťák vypadá taky skvěle.... doufám, že tam udělají nějaký "Lobby" system přes server na netu a ne jen Ad-hoc...

Bylo by to supr, že bych měl konečně nějakou gamesku namísto Monster Huntera! :D

BTW:

Jestli to máš ještě nainstalované tak se můžem domluvit a zkusit spolu multiplayer :)

Upraveno uživatelem kerbik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

tak demo stahnute a je to o ničem musel jsem to hnedka smazat ja myslel ze to bude o hodne lepsi jak o tom vsude psali ze grafika bude super atd. a při tom je to strasne. Takove hry at si strci nekam. grafika zubata jak nechci rikat co no proste grafika spatna a další věci uz me nezajimaj. Kdo ještě nestahoval tak at ani nestahuje je to zbytecne.

Upraveno uživatelem figi-1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

proč podle grafiky zoufalství.. neni to hra za 200kč.. a když leckerej titul ala wipeout vypada na vitě krásně.. demo je dost stereotypní a grafika vypada jak kdyby to bylo z doby pentium III tak je to prostě škoda.. aspon ja tedy mam vitu proto že narozdíl od androidů kery uz i občas maj analogovou páčku , je pořád hratelnost a grafika o hodně jinde což tady podle mě neni..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu