koreko Odesláno Leden 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 AHooj. Taťka vyštrachal u sebe ve skříni tento mikrofon. Jenomže má nějaké divné zapojení. Není to JACK, ale z mikrofonu vede XRL, a an konci drátu je něco podobného, ale má to 5 tyček do oblouku :D .. Poradíte mi ? Je na to nějaká redukce ? Nemáte s tímto mikrákem nějaké zkušenosti ?? :D Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 21, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Normálně do této sekce fóra nezabrousím, ale "5 tyček do oblouku" mě fakt pobavilo :-) "5 tyček do oblouku" = ? ? Pokud ano, sháníš toto? http://www.s-hobby.cz/elektronika/_544-redukce-jack-3-5-mm-kolik-stereo---din5-petikolik-dutinka-.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Leden 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 (upraveno) Ano to myslím :D Nevědeljsem, jak jinak to nazvat :D Myslíš, že ten zvuk bude dobrý ? Jako jestli se nějak nezkreslí nebo nějak tak, když se to z tak velkého káblu převede an 6,5mm jack.. A toto zapojení mají jen ty lepší mikrofony že ? :D Upraveno Leden 21, 2013 uživatelem koreko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 21, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Ty musíš být mlád když nepamatuješ éru "pětikolíků" :-) Redukcí na 3,5 mm /6,3 mm Jack nic neztratíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Leden 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Já si maximálně pamatuju, že jsem si s tím hrál, když jsem byl malý, ale to je dávno :D Jinak si myslím , že v roce 98 to ještě bylo :D Snad ten mikrofon bude dobrý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Leden 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2013 Jo, a taky bi mně zajímalo, kam to strkaly :D Já teda o ničem nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 třeba do mixažního pultu tam takové konce jsou nebo u aparatury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Únor 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 jojo, já do toho moc vrážet nechci, protože to delší dobu leželo, a nevím, jestli je to funkční.. Jako vzhledově to vypadá dobře, ale nevím no.. :D jinak se pokazil při přenosu kábl, takže kdybych seznal nějaký levný XRL- 6mm jack tak do 50 Kč, tak to zkusím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.