sobol22 Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 chci se zeptat která země nabízí že když se registrujete tak vám dají na nějakou dobu golda zdarma nebo neznáte někdo nějaký generátor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 23, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 (upraveno) Vygenerovat 2-denní kódy (dřív to šlo na 14-denní) si můžeš sám, návod najdeš třeba v videu. Sám jsem to odzkoušel a je to funkční. Jinak, pokud se nepletu, dostaneš po každý registraci nového účtu na Live možnost používat Gold na 1 měsíc zdarma, podmínkou ale je, že zadáš svoje platební údaje.EDIT: Aha, nevim, jak je to možný, ale už mi to taky nejde :D Podle zpráv, který čtu, je to patchnutý, ale neleze mi do hlavy, jaktože mi to poprvý šlo. Upraveno Leden 26, 2013 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobol22 Odesláno Leden 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 Nechceš mi ho vygenerovat a poslat v PM? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedarose1 Odesláno Leden 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2013 Zdravim, ten monster hunter jsem zkousel dneska asi tak 20 krat a uz sem si byl jistej ze zadavam dobry cisla ale porad mito hodi tabulku s japonskyma znakama a nic vic. A na youtube sem cetl ze to uz zrusili nebo co tak se chci zeptat jestli to nekdo dneska zkousel a jde muto a tim padem sem neschopnej nebo to uz nejde. Diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 26, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 V jednu chvíli to skutečně nešlo, ale teďka to funguje. Teďka jsem to zkusil a mam další vygenerovanej kód. Dělal jsem to podle toho videa, co jsem házel v předchozím postu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedarose1 Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Tak to jsem asi vazne neschopnej me to nejde ani ted ale ty cisla davam na 100 procent uz to umim skoro nazpamet a porad ta stejna tabulka. Mozna sem prekrocil nakej limit pro pokusy ale vzdycky registruju novej ucet tak nvm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stif21 Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Včera večer mi to tež nešlo dával jsem tam správna čísla a nic.. Před 2 dny mi to šlo a včera už ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedarose1 Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 No ja sem to nezkousel jeste ale mozna to taky bue tim, ze jsem neaktivoval ten live ucet na mesic zdarma. V tom popisu videa je to na konci napsany. Ale zase to pise spoustu lidi ze jim to taky uz nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stif21 Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 No ten měsic zdarma nemusíš aktivovat to by jsi musel vypisovat údaje z kreditky , tam stačilo pouze na tu japonskou hru a tam to vygenerovat před 3 dnz mi to šlo v pohodě ale včera večer jsem si udělal asi 3 učty a ani na jednom mi to nešlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedarose1 Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Tedka jsem nekde na youtube cetl ze tu tabulku po zadani tech cisel prelozil a ze je tam napsany ze by kody mely byt dotupny za 2 az 3 dny. Tak uvidim , ted mi to porad nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stif21 Odesláno Leden 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2013 Aha no ja ted nejsem doma takže nemůžu vyzkoušet ale včera večer to tež nešlo no :) tak snad to zase půjde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stif21 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 No stále to nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedarose1 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Tak hlavne ze to neni uplne zruseny, ze to za nekolik dni zase vrati... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.