narliza Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 D@vide super web jen tak dál, a k tomu proedji her to je stejnak nějakej podivněj obchod už když vydíte ten design :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 Prodejher.cz je na nic , to máte pravdu,ale baví mě koukat na novinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@vid Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 Smalldalf: asi jen kvuli tomu maj nejakou navstevnost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@rk3lf Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 Dobrej e-shop je taky www.it-velkoobchod.cz tam nakupuju,dobry ceny a zadny problem zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 prodejher je co se do novinek dobrej ale příde mi že tam nic nemaj myslim do množství atd ale jinak mam osvedcenou alzu a kasa.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 proč nikdy v životě? Mám špatnou skušenost s reklamací :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 právě ty novinky jsou fakt super...psp.novinky.org to maj moc na software takže tam se mi to libí jinak ten obchod má obrovské ztráty v komunikaci s zákazníky,což je nejdůležitější pro dobrý obchod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 ja am osvedceny playcentrum a hry-presto.cz alza.cz soan.cz ale nej je to presto !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 prodejher je co se do novinek dobrej ale příde mi že tam nic nemaj myslim do množství atdale jinak mam osvedcenou alzu a kasa.cz prodejher.cz už ne kámoš objednal na PS2 MGS3 od tam i když jsem mu říkal ať to nedělá a přišla mu bez té f ólie :D asi si to dotyční potřebovali vypálit či co.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2007 jo a zapomnel jsem napsat, osvedcene samozrejme Alza.cz a czechcomputer.cz NEDOPORUCUJI (sice z oblasti servis mobilu): MobilPohotovost.cz - dal jsem si k nim opravit telefon (pouze nechytal signal) a nakonec to dopadlo tak, ze mi ho vratili totalne nefunkcni a jeste po mne chteli 200Kc za rozbiti.. Malem se to dotahlo az k soudu, kdyz jsem se to s nima pokusil resit sam, ani mi neodpovedeli, az kdyz se do toho vlozil fotrik, zacalo se s tim hybat, nakonec jsem dostal jen slevu na new telefon, vice jsem cekat nemohl, protoze se elegantnim zpusobem zbavili dukazu, ale to uz je dalsi vec ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 U mě je to www.herni-svet.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.lampiCZka Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Černý ovce a nazdar bazar xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ywos Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Heh, doteď sem teda nechápal proč vsichni na prodejher.cz nadávaj ale po tomhle topicu mi to je jasný. Mám od tamtud PSP ale zatim je všechno OK. Jen se mi jednou zasekla UMD mechanika a vážně sem uvažoval o reklamaci, ještě že se zas rozběhla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Doporucuju playcentrum.cz a gamehouse.cz ...vsechno zbozi z techto eshopu bylo bezproblemove a doslo do dvou dnu temer vzdy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 dík za informace chtěl jsem si u nich kupovat PSP slim a tak se rači podívám někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 je to na piču hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 je to na piču hmm Please use button ,,EDIT" or you will be asked! Používej EDIT vole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 když uz jsme u tech e-shopu...na alza.cz se mi zalibil Xbedna 360 Arcade+ 4 hry jen za 7200kč...Ta cena mi prijde prilis nizka.Muze byt i Xbedna nejak ,,ochuzena,,? (jako treba nove PSP s death pixely nebo fake kartou)...popr. z kama byste doporucili koupit novou Xbednu? díky doufam ze to neni OT :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 taky jsem ho tam viděl když jsem koukal na konzole a jako dost těch her za tu cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 taky jsem ho tam viděl když jsem koukal na konzole a jako dost těch her za tu cenu... No právě, jsou to sice vsechno launch hry, a ne zadny trhaky..ale i tak.je to málo, nevim jestli mám do toho jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 nej je presto, mám jen dobré zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 Ja bych do toho Xboxu sel. Preci jenom alza je osvedceny eshop BTW: CZC.cz ....maximalni spokojenost ! uz sem u nich nechal nec prez 50 000 kc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 nejhorsi asi ten prodejher.cz, a nejlepsi asi jrc.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 jak můžeš říct co je nejlepší....si asi všude nakupoval vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulis1468621129 Odesláno Listopad 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2007 prodejher.cz je opravdu k ho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.