vladas6274 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Jak budou ještě dlouho vycházet hry pro PS3 a jaká bude podpora PS3 po nástupu PS4? PS3 mám cca rok a bylo by to docela špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los_carlos Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 toho bych se nebál, stačí se "podívat" na PS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Vzhledem k tomu, že na rok 2014 nebyla oficiálně ohlášena v podstatě ani jedna PS4 hra (nebo já si toho nevšiml..možná o witcher 3 se teď mluví), tak bych se toho zatím nebál. Každopádně po launchi ps4 k útlumu postupně dojde. Nebudou dělat dvě verze. Většinou pak vychází jen fifa či nhl.....Hodně bude záležet na tom, jak se PS4 bude rychle prodávat. Určitě existuje nějaký předpoklad, kolik konzolí musí sony prodat, aby se vývojářům vyplatilo vydat hru. Proč by dělali hru pro ps4, kterého se prodá třeba deset milionů do konce roku, když mají PS3, které je venku teď 70 mega? A ještě se určo do konce letoška to číslo zvedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Jak budou ještě dlouho vycházet hry pro PS3 a jaká bude podpora PS3 po nástupu PS4? PS3 mám cca rok a bylo by to docela špatné. toho se vubec obavat nemusis,jeste par let. Prikladem budis jeste verze Fifa 12 a NHL 12 na ps2 + po vite,jeste vychazi nektere hry na psp. Dokud neni ohlasen konec vyroby ps3,tak tam hry budou vychazet a myslim,ze jich je tolik,ze je nestihnes ani dohrat. Nemej obavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Pár let? To určitě ne... Nebyl bych zase tak optimistický nebo až naivní. Poud vyjde PS4, tak s nějakýma AAA titulama na PS3 už nelze počítat. Co je ohlášeno pro PS3 na tento rok a příští, tak OK, to asi vyjde, ale nikdo nebude teď ohlašovat nějakou mega věc na PS3. Čest výjimkám, ale tomu už moc nevěřím. Ale třeba mne tato otázka absolutně netankuje. PS3 jsem si pořídil nedávno a rozhodně toho je spousta, co jsem nehrál. A taky nejsem ochoten za nové plejko dát víc jak 10k. A taky počkám až tam bude co hrát a z čeho si vybírat. Rozhodně nepoběžím první den do obchodu si ho koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man5on Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 To jsou řeči, samozřejmě že každý kdo paří na PS3 poběží pro PS4, dřív nebo pozdějc, to je prostě evoluce ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Co vím já, tak Sony prý hodlá PS3 podporovat minimálně do roku 2015. Samozřejmě po příchodu PS4 na trh se už s velkou pravděpodobností nedočkáme žádných velkých AAA titulů tipu Uncharted, God of War... spíš jen nějakých menších her pro PSN. Dlouho se těším na nového Prince z Persie, ale podle posledních slov Ubisoftu se ho na současné generaci konzolí už taky nedočkáme. Ale je důležité co nás čeká v tomto roce: Dead Space 3, Aliens: Colonial Marines, Tomb Raider, God of War: Ascension, Metro: Last Light, Dead Island: Riptide, The Last of Us, GRID 2, Beyond: Two Souls, Dark Souls 2. No není to krása?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Zajímala by mě kompatibilita her / PS3 - PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa Kulicka Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 Na 99 % se zpětná kompatibilita konat nebude. Znamenalo by to přidání extra hardwaru do PS4 a do toho Sony nepůjde - znamenalo by to vyšší cenu PS4. Pokud se nepletu, tak ze stejného důvodu není zpětná kompatibilita PS3-PS2 (až na výjimku, tuším, první verze fatky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 No jo ale ps2 nepodporuje ps network, takže na ps4 podle mě pojedou hry, které jsou na psn... Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa Kulicka Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 Dobrý postřeh - já bral v úvahu krabicovky. Ale jsem si skoro jisty, že i PS2 hry dostupné na psn potřebují nějaké dodatečné úpravy aby běželi na PS3, nestačí je jen "překlopit" na psn. Co by jinak bránilo tomu, aby je PS3 přehrávala přímo z CD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Tak určitě.. :cheesygrin: Dokonce jsou v HD rozlišení. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Někde sem četl ale stejně to zas bude novinářská kachna že by zpětná podpora her z PS3 měla fungovat tím pádem by hry měli bejt funkční i na PS4.. Je tomu tak tejden co sem to někde viděl.. Ale nechci lhát.. Každopádně jak řekli ostatní pár her určitě vyjde i po vydání ps4 ale už né takový AAA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Na 99 % se zpětná kompatibilita konat nebude. Znamenalo by to přidání extra hardwaru do PS4 a do toho Sony nepůjde - znamenalo by to vyšší cenu PS4. Pokud se nepletu, tak ze stejného důvodu není zpětná kompatibilita PS3-PS2 (až na výjimku, tuším, první verze fatky). tam se jednalo pouze o mechaniku, protoze pro ps2 byla specificka. Hry na ps3 a ps4 budou opet na bd,takze tam zadny problem nebude. Vicemenne predpokladam,ze sony bude chtit stejny system jako ma steam, nakupovat hry pres net. Vydelaji na tom vice nez pres klasicke krabicovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Dokud jsem si nekoupil ps3, tak jsem se o konzole dřív nezajímal (nepočítám kazetové hry od vietnamců). Ale pokud se nepletu, tak na ps2 vycházely ty nejlepší hry (gow2, shadow of colloseus, okami) někdy kolem startu ps3. O koupi ps4 budu uvažovat, ale u mne záleží hlavně na systému distribuce her. Pokud se sony zaměří hlavně na kupování přes net, asi pro ps4 nepoběžím stát frontu. Navíc první kusy této generace konzolí (ps3 i xbox360) byly velice poruchové a spíš takové testovací prototypy prodávané zákazníkům. Takže já počkám tak rok po vydání ps4, a až pak si ji koupím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Tady je SEZNAM HER, které ještě vyjdou na PS3:D Tak určitě.. :cheesygrin: Dokonce jsou v HD rozlišení. :wohow: Pozor na to, HD kolekce je něco jiného než edice PS2 Classics - ta není v HD a je jen upravena pro přehrávání v PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Tak si radši půl roku počkám .... Abych měl co hrát a udělali nějaký updaty ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Já jelikož jsem student,tak pro PS4 poběžím až tak za 1/2roky po vydaní. (počítám s vysokou cenou) Ale bát se,že si na PS3 po vydaní PS4 nic nového nezahraju,se fakt nebojím. Spíš mi bude dost líto toho,že mí kámoši z kterýma hraju,už budou mít PS4.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Já už se na ní těšim a poběžim pro PS4 hned jak se objeví na trhu :) Akorát doufam,že za bude za rozumno cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Taky doufám protože jestli bude stát jako první ps3 12000 tak na to mít hned nebudu s mojí brigádou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
man5on Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Co je to rozumná cena? Záleží na tom, jestli to bude "jen" herní konzole a nebo multimediální mašina, což ale v případě Sony trochu pochybuju. Každopádně při cenách dnešních smartfonů jako třeba Galaxy S3, tak mě cena asi moc nezaskočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 PS3 stálo víc... zdá se mi že dokonce 15/16 klacku,,nevím přesně.... ale tolik se mi za to fakt nechce dávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Jako nedivil bych se za cenu 15k vemtesi že chceme aby byla výkonná (takže procesor i7 , grafika GTX660Ti a další ) takže cena okolo 10k bude hodně realná ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Koukněte,zde už je předprodej,ale žádne info a jen přibližná cena http://www.playcentrum.cz/playstation-4-1029901.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa Kulicka Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 tam se jednalo pouze o mechaniku, protoze pro ps2 byla specificka. Hry na ps3 a ps4 budou opet na bd,takze tam zadny problem nebude. Vicemenne predpokladam,ze sony bude chtit stejny system jako ma steam, nakupovat hry pres net. Vydelaji na tom vice nez pres klasicke krabicovky. To nebyla otázka mechanika, ale čipu, který byl naprosto odlišný, viz např. zde (první odstavec): http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_backward_compatible_PlayStation_2_and_PlayStation_games A ps3 vs ps4 bude to samé. Spekuluje se například, že ps4 bude umožnovat streamování ps3 her přes Gaikai kterou Sony nedávno koupila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.