MEGIl_ Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 (upraveno) Zdravím, mám jeden a ten samý problém už strašně dlouho... Po chvilce hraní se xbox prostě kousne a nedá se nic dělat...Teploty nepřesáhnou 50C. Někdy jede xbox v pořádku i několik hodin..Někdy se zase celý den takhle seká...Mám z toho už nervy...Nevíte co s tím? Nahodil jsem teď FSD 3 a pořád to samé... Montáž rgh by měla být správná, xmod se mi za to zaručil. Díky za případnou pomoc.. V tomhle stavu v jakém je konzole, je hodna tak na vyhození z okna Upraveno Únor 10, 2013 uživatelem MEGIl_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miros13 Odesláno Únor 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2013 Čau. No já jsem si koupil Xko s RGH úpravou. Asi po 20 minutách zamrzla, obraz byl rozostřen jako by kostičky na něm. Takže 2x reklamace a až po 3 reklamaci mě dali novou. Určitě to byla grafika. Ale nevím, jak je to u tebe, ale myslím že tě čeká to stejné. Takže asi až se ti to bude sekat pořád, tak buď vyhodit oknem, nebo zkusit prodat jako nefunkční za pár kaček. Netvrdím, že to bude grafikou, chtělo by se zeptat někoho. Třeba ti poradí uživatel Toro. Zkus mu napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaWalker Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Ahoj mam podobny problem, akorat se mi xbox nezasekne, ale proste vypne. Nekdy az po nekolika hodinach, jindy po nekolika minutach. Rgh mam take od xmoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Že se xbox vypne není problém v RGH ale obvykle v přehřívání konzole jako takové. Odesláno z mého GT-I9100 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teenyss Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Me taky Jasper zacal tohle delat. Hra proste vypne xbox. Vetsinou po peti minutach, ted to nesu do opravy a uvidim, co se stim da delat. Vyskocil mi i rrod, ktery ale po vypnuti zase zmizel a konzole dela to stejne. rgh mam taky od xmoda,rok jel v pohode a chvili po upgrade to zacal delat. tim nechci rict, ze prace neni dobre odvedena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 (upraveno) Už to tu někdo psal.RGH dává konzoli o dost víc zabrat, takže některé se s tím dlouhodobě nevyrovnají a postupně končí na RROD.Oprava RRODu je jednoduchá - reball s výměnou GPU ale vyplatí se jen u nějnovějších fatů.Měl jsem tu taky pár "reklamací" ze kterých po otevření vypadlo bordelu takže stačilo vyčistit a vyměnit větrák (totálně zadřený).Ale nejlepší varianta je dát to samozřejmě na reball někomu kdo na to má profi zařízení. Pro pořádek ještě doplním, že ta konzole by dopadla stejně kdyby v ní RGH nebylo - fakt je, že asi o něco později díky zvýšené záteži.Pro lidi co mají takovýto kousek doma je občas lepší to prodat na díly a koupit si slima do kterého jim po dohodě přehodím RGH ze staré konzole. Upraveno Březen 30, 2013 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teenyss Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 myslis,ze slimko tohle snasi lepe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 samozřejmě.Mám mnohem lépe vyřešené chlazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teenyss Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 tak dik za radu,mozna se kouknu po slimku a fatko pujde do kose nebo na nahradni dily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 klidně se pak ozvi, přehodím ti zdarma RGH do slimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Duben 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Tak já vyhodil interní HDD, hraju z exteráku už nějakou dobu Fifu street a zatím bez problémů.. Tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Ja mam slimko rgh od Drak3go a vse v cajku...obcas mi taky zamrzne,ale jen u system linku kdyz hraju po netu jinak zadnej problem... spis me trapi,ze hraju pres kino pres optiku a u strilecek mi kolikrat vypadne zvuk,ma nekdo stejnej problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.