Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zamrznutí xboxu.


MEGIl_

Recommended Posts

Zdravím, mám jeden a ten samý problém už strašně dlouho... Po chvilce hraní se xbox prostě kousne a nedá se nic dělat...Teploty nepřesáhnou 50C. Někdy jede xbox v pořádku i několik hodin..Někdy se zase celý den takhle seká...Mám z toho už nervy...Nevíte co s tím? Nahodil jsem teď FSD 3 a pořád to samé... Montáž rgh by měla být správná, xmod se mi za to zaručil.

Díky za případnou pomoc.. V tomhle stavu v jakém je konzole, je hodna tak na vyhození z okna

Upraveno uživatelem MEGIl_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau. No já jsem si koupil Xko s RGH úpravou. Asi po 20 minutách zamrzla, obraz byl rozostřen jako by kostičky na něm. Takže 2x reklamace a až po 3 reklamaci mě dali novou. Určitě to byla grafika. Ale nevím, jak je to u tebe, ale myslím že tě čeká to stejné. Takže asi až se ti to bude sekat pořád, tak buď vyhodit oknem, nebo zkusit prodat jako nefunkční za pár kaček. Netvrdím, že to bude grafikou, chtělo by se zeptat někoho. Třeba ti poradí uživatel Toro. Zkus mu napsat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Me taky Jasper zacal tohle delat. Hra proste vypne xbox. Vetsinou po peti minutach, ted to nesu do opravy a uvidim, co se stim da delat. Vyskocil mi i rrod, ktery ale po vypnuti zase zmizel a konzole dela to stejne. rgh mam taky od xmoda,rok jel v pohode a chvili po upgrade to zacal delat. tim nechci rict, ze prace neni dobre odvedena.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už to tu někdo psal.RGH dává konzoli o dost víc zabrat, takže některé se s tím dlouhodobě nevyrovnají a postupně končí na RROD.Oprava RRODu je jednoduchá - reball s výměnou GPU ale vyplatí se jen u nějnovějších fatů.Měl jsem tu taky pár "reklamací" ze kterých po otevření vypadlo bordelu takže stačilo vyčistit a vyměnit větrák (totálně zadřený).Ale nejlepší varianta je dát to samozřejmě na reball někomu kdo na to má profi zařízení.

Pro pořádek ještě doplním, že ta konzole by dopadla stejně kdyby v ní RGH nebylo - fakt je, že asi o něco později díky zvýšené záteži.Pro lidi co mají takovýto kousek doma je občas lepší to prodat na díly a koupit si slima do kterého jim po dohodě přehodím RGH ze staré konzole.

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu