Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 469
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

tak první dojmy jednoznačně pozitivní, hned vás hra vtáhne do děje a nepustí, oproti předchozím dílům je to mnohem ale mnohem akčnější... akorát co mě trochu překvapilo byl až moc jednoduchý souboj s poseidonem a to to hraji na normal...

troufám si tvrdit, že graficky to dokonce přebíjí i samotného Draka a jeho Uncharted 2 (a to je co říct)

Odesláno
tak první dojmy jednoznačně pozitivní, hned vás hra vtáhne do děje a nepustí, oproti předchozím dílům je to mnohem ale mnohem akčnější... akorát co mě trochu překvapilo byl až moc jednoduchý souboj s poseidonem a to to hraji na normal...

troufám si tvrdit, že graficky to dokonce přebíjí i samotného Draka a jeho Uncharted 2 (a to je co říct)

Uz se tesim, az si to zahraju.. btw, ty 2 dvě trofeje, co jsi získal, jsou součástí děje? Díky :)

Odesláno

tjo tak jsem dorazil po 19h dom a hned ho tam šupnul a dvě hoďky o sobě něvěděl.. pánejo.. to je tak krutě temná krvavá hra, že to snad ani není možný, kam se hrabe starý dobrý barbar conan. v roli kratosa je mi až opravdu líto mých nepřátel, je to až k nevíře kolik krve z nich vůbec lze vyždímat, tohle kdyby viděla má babička tak by se asi třikrát otočila v hrobě. gow3 prostě nemá obdoby a basta... zatim jsem uložil na 5% a teď si dám trochu voraz.. :D

Odesláno

dokonalá hra.

ten závěr jak se bojuje z toho spešl pohledu se Zeusem... to mě dostalo. No a ještě více mě nabudila závěrečný video... co více dodat, pecka

super je i to, že ve hře je skoro úplná absence loadingu, takže máte pocit, že to jedete na jeden zátah

pokud jste hráli předchozí dva díly, určitě to stojí za koupi. (ja je hral oba). a pokud jste je nahráli, ve hře je navíc vše vysvětleno... tedy pokud dáváte u příběhu pozor

Odesláno

Dnes se mi trojka podařila projít až ke zdárnému bolestnému konci! líbí se mi ten závěr, není to nesmyslné, je to geniální, a čtverka určitě bude! :D

Co se týče postav příběhu tak jsem si velmi oblíbil Hefaistona, a pak též Héru a Afrodítu. Nechcu nic dál prozrazovat, těšte se, kdo si GOW3 hodláte šlehnout :D

Je to až k nevíře jak si člověk takhle démonickou gamesu připouští k tělu, celkově mám z GOW3 velmi dobrý pocit...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu