Moderators romeno Odesláno Březen 10, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Info , v JRC by mela byt hra na sklade jiz dneska na eshopu a zitra na prodejnach , pokud pujde vse jak ma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Playcentrum prý dneska skladem (podle webovek) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Na PC ji sice mají už dnes, ale za 1700 si to můžou nechat :D To radši počkám do příštího pátku a budu to mít o 500Kč levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 http://www.gamehouse.cz/playstation-3/god-of-war-iii-6144.php :bash::psp::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 http://www.gamehouse.cz/playstation-3/god-of-war-iii-6144.php:bash::psp::wohow: krabička ale ukazuje US verzi, pokud tedy odpovídá skutečnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 cha chá, takže za necelou hoďku bych GOW3 EU už měl mít v pařátech-) žel čeká mne dnes ještě hafo vyřizování takže hra se tkne naší ps3ky až večer-)) ...pak bude krvavá žeň-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 cha chá, takže za necelou hoďku bych GOW3 EU už měl mít v pařátech-) žel čeká mne dnes ještě hafo vyřizování takže hra se tkne naší ps3ky až večer-)) ...pak bude krvavá žeň-))) odkud to máš a za kolik? :bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 odkud to máš a za kolik? :bash::bash: okolo 14set, Gamestation.cz PS edit: 1439 CZK nelituju ani trochu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 krabička ale ukazuje US verzi, pokud tedy odpovídá skutečnosti... Vzdyt je to jedno. Koukam ze dost podrazil,rano sem to tam objednal za 1450,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 tak už ho mám doma, zrovna jsem přišel z práce a ted už jdu jenom make chaos !!! :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Kvůli týhle hře + LBP + Heavy Rain + Uncharted 2 , si asi koupim PS3 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 tak první dojmy jednoznačně pozitivní, hned vás hra vtáhne do děje a nepustí, oproti předchozím dílům je to mnohem ale mnohem akčnější... akorát co mě trochu překvapilo byl až moc jednoduchý souboj s poseidonem a to to hraji na normal... troufám si tvrdit, že graficky to dokonce přebíjí i samotného Draka a jeho Uncharted 2 (a to je co říct) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 tak první dojmy jednoznačně pozitivní, hned vás hra vtáhne do děje a nepustí, oproti předchozím dílům je to mnohem ale mnohem akčnější... akorát co mě trochu překvapilo byl až moc jednoduchý souboj s poseidonem a to to hraji na normal...troufám si tvrdit, že graficky to dokonce přebíjí i samotného Draka a jeho Uncharted 2 (a to je co říct) Uz se tesim, az si to zahraju.. btw, ty 2 dvě trofeje, co jsi získal, jsou součástí děje? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 jasně, byly to dvě skrytý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Seznam skrytých trofejí: http://www.justpushstart.com/2010/03/08/god-of-war-iiis-secret-trophies-revealed/ ..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 na ty je lepší se nekoukat, akorát odhalují příběh a stejně nejdou minout ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 tjo tak jsem dorazil po 19h dom a hned ho tam šupnul a dvě hoďky o sobě něvěděl.. pánejo.. to je tak krutě temná krvavá hra, že to snad ani není možný, kam se hrabe starý dobrý barbar conan. v roli kratosa je mi až opravdu líto mých nepřátel, je to až k nevíře kolik krve z nich vůbec lze vyždímat, tohle kdyby viděla má babička tak by se asi třikrát otočila v hrobě. gow3 prostě nemá obdoby a basta... zatim jsem uložil na 5% a teď si dám trochu voraz.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 http://www.viddler.com/explore/sceablog/videos/844/31.593 :cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marous Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Graficky fakt pekny ale mohlo to byt delsi.Ted uz jen cekat na GoW 4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Graficky fakt pekny ale mohlo to byt delsi.Ted uz jen cekat na GoW 4 :) jestli sem dobře slyšel tak gow3 byla poslední část trilogie a budou uš jen stahovatelný balíčky ale aš za dlouho protože tvůrci si chtějí dát voraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 tak napište vy, kteří už to máte dopařený vaše zážitky ať my ostatní můžem závidět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeLee Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 přemýšlím o koupi,dohrál sem předchozí dva díly na PS2 a je to super ale četl sem v nějaké recenzi že pro hráče předchozích dílů to nepřináší nic nového tak jestli je někdo takový kdo GOW3 koupil tak jestli poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 dokonalá hra. ten závěr jak se bojuje z toho spešl pohledu se Zeusem... to mě dostalo. No a ještě více mě nabudila závěrečný video... co více dodat, pecka super je i to, že ve hře je skoro úplná absence loadingu, takže máte pocit, že to jedete na jeden zátah pokud jste hráli předchozí dva díly, určitě to stojí za koupi. (ja je hral oba). a pokud jste je nahráli, ve hře je navíc vše vysvětleno... tedy pokud dáváte u příběhu pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Dnes se mi trojka podařila projít až ke zdárnému bolestnému konci! líbí se mi ten závěr, není to nesmyslné, je to geniální, a čtverka určitě bude! :D Co se týče postav příběhu tak jsem si velmi oblíbil Hefaistona, a pak též Héru a Afrodítu. Nechcu nic dál prozrazovat, těšte se, kdo si GOW3 hodláte šlehnout :D Je to až k nevíře jak si člověk takhle démonickou gamesu připouští k tělu, celkově mám z GOW3 velmi dobrý pocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeLee Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 Tak du stáhnout demo už se těšim :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.