HexeH Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 ...předobjednáno mám a už se klepu! ...zatím ještě drtím a finišuju dvojku v HD na 100% ...btw ta německá ukázka z youtube je fakt hustá proboha zamrazilo mě až v patě :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 ...předobjednáno mám a už se klepu! ...zatím ještě drtím a finišuju dvojku v HD na 100% ...btw ta německá ukázka z youtube je fakt hustá proboha zamrazilo mě až v patě :DD Já se na ní raději nekoukal aby jsem byl řádně překvapenej..ale měl jsem co dělat abych si to nepustil :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radator Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 když si vemu že 1 a 2 díl byly naprosto skvělé tak toto bude opravdu něco neuvěřitelného :D EDIT : to video mě donutilo si hru předobjednat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Já jen doufám aby hrací doba dosahovala jako u jedničky :bash:a koukat na ty videa je blbost pak stý hry nic nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2010 Já jen doufám aby hrací doba dosahovala jako u jedničky :bash:a koukat na ty videa je blbost pak stý hry nic nemám Už se někde psalo, že hrací doba je cca 12 hodin, každopádně je potvrzeno, že to bude více jak 10 hodin. Každopádně taky už přestávám sledovat videa, zachvíli to budu mít doma a nerad bych viděl půlku hry ve videích nebo náké další skvělé momenty, které bych si pak při hraní tolik neužil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 zachvelku doma ? kolikátého ti to má přijít ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HexeH Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 zachvelku doma ? kolikátého ti to má přijít ? ..no třeba mě slibují 19.3. - radějc nevěřím :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 ..no třeba mě slibují 19.3. - radějc nevěřím :cheesygrin: No to jsme na tom stejně taky slibují, že 19.3. radši nevěřím:cheesygrin: , ale čas utíká jako voda, proto říkám zachvíli bude doma:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Tak vcera som dokoncil GoW Collection na 100% a uz sa nemozem dockat gow3 btw. preco neverite?? objednaval som z eshopu a povedali mi ze hru by mali mat na sklade uz 17.3 ...takze 19 by som ju uz mal hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Jelikož to vydavá sony tak to bude určitě hned 19.3. maj spolehlivou distribuci..kz2 jsem měl ještě o den dřív :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 objednava si niekto hry z Anglicka?? lebo ja som si predobjednal tu GOW 3 ultimate colletion z game.co.uk asi tak v polovici januara ale teraz ked pozeram tu moju objednavku tak ta hra je v sice mojej objednavku ale priamo na stranke ju nenajde..tak teraz neviem ci to budu mat alebo nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 objednava si niekto hry z Anglicka?? lebo ja som si predobjednal tu GOW 3 ultimate colletion z game.co.uk asi tak v polovici januara ale teraz ked pozeram tu moju objednavku tak ta hra je v sice mojej objednavku ale priamo na stranke ju nenajde..tak teraz neviem ci to budu mat alebo nie Když tam na té stránce není, tak to znamená, že je už "vyprodaná" prostě už mají předobjednávky a další kusy nejsou:) Nemusíš mít strach game.co.uk co vím je spolehlivý shop ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 takze to bude asi znamenat ze patrim k tej skupine ktora ma tu hru tvz "istú"??nebudem cakt kym to dostanu v druhej dekade?? lebo prestalo mi to ukazovat asi tak pred 2-3 tyzdnami, a predtym som to tam videl v pohode..ako z game si objednavam uz hry dost dlho...su v pohode..este sa mi nestalo nic zle..mams nimi len dobre skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 stanly: Pochybuju, žě tady bude někdo vědět přesnou odpověď an tvoji otázku. Nejlepší je vždy se zeptat přímo na info lince obchodu, než někde na fóru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 jasne poslal som im tam mail, ozvu sa mi hned ako to bude mozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 demo mám celé černobílé... setkal se s tím někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Pokud máš demo z US store a máš starou CRT TV nebo jakoukoliv jinou TV bez podpory NTSC formátu, tak to budeš mít černobílý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 mám ho z českýho storu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 mám ho z českýho storu Neboj, taky to mám stejně, protože mám připojeno asi na 14 let starou Oravu:D. Demo mám z UK storu. Slyšel jsem, že prý jiná než US verze dema zatím není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 komu sa nechce cakat moze si na ebay uz hru kupit za "prijatelnu" cenu :D http://cgi.ebay.com/God-of-War-III-Playstation-3-2010_W0QQitemZ330411166797QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Games?hash=item4cee0a4c4d EDIT: Prvych 10 minut z hry http://www.gametrailers.com/user-movie/god-of-war-3-the-first-10/341153 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondaca Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 ne ne ne Lock :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 http://www.gametrailers.com/video/review-hd-god-of-war/62752?type=flv recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yankee Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 prvá slovenská recenzia http://www.hrajmobil.sk/sk/ps3/god-of-war-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Česká recenze z Hrej.cz -> http://ps.hrej.cz/recenze/god-of-war-iii-3032/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 A už je i na bonuswebu http://bonusweb.idnes.cz/ps3/recenze/god-of-war-iii-predvadi-nejkrvavejsi-antickou-tragedii-p1a-/clanek.A100308_112826_bw-ps3-recenze_vdp.idn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.