brody1468625846 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Zdravim pařany. Chystám se na TITAN MOD a narazil sem na toto video - nemáte s tim někdo zkušenost? Měli by ste mít všechno vylepšený, ale nevim jestli to pak dá trofej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Zdravim pařany. Chystám se na TITAN MOD a narazil sem na toto video - nemáte s tim někdo zkušenost? Měli by ste mít všechno vylepšený, ale nevim jestli to pak dá trofej. když hraješ titán mód poprvé, tak začínáš úplně od nuly. Ve hře musíš nají všechny godly possesion nebo tak nějak, tyhle věci si můžeš aktivovat pouze v tom modu ( a nižším ) který si dohrál. A tyto věci ti dají např 10 násobek orbů, nesmrtelnost nekonečno magie atd. Takže dohraješ na hard a pak se můžeš zaměřit na zbytek kde to povalíš na easy a máš to hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brody1468625846 Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 když hraješ titán mód poprvé, tak začínáš úplně od nuly. Ve hře musíš nají všechny godly possesion nebo tak nějak, tyhle věci si můžeš aktivovat pouze v tom modu ( a nižším ) který si dohrál. A tyto věci ti dají např 10 násobek orbů, nesmrtelnost nekonečno magie atd. Takže dohraješ na hard a pak se můžeš zaměřit na zbytek kde to povalíš na easy a máš to hned. Pouštěl sis to video vůbec? Godly possesions sem už posbíral všechny v prvním dohrání hry na easy, takže je snad nebudu sbírat znova :-) V tom videu je glitch, že když si to spustíš po kombat arene kde si nastavíš nesmrtelnost a pod. tak je pak máš i v titan modu na začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibereus Odesláno Únor 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2012 No co na to říct..., jestli to budeš moci takhle oje.bat, tak i tak by ti to tu platinu dát mělo, ale hard zase tak hard není. Já jsem si myslel, že to video je fake. Podle některých komentářů by to jít už nemělo, stačí ale smazat game data a hrát to offline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brody1468625846 Odesláno Únor 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2012 Nejde mi o to, že by to bylo nějak těžký, ale určitě to zabere mnohem víc času, mě to stačilo dohrát jednou. Co mě sere nejvíc je, že se nedaj ani při druhym hraní odmáčknout videa. Včera sem to zkusil ,,oje.bat´´ a jde to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Cau mam tento problem,kdyz vlozim do ps3 tuto hru a chci hrat od posledni ulozenne pozice,tak me to nekdy ani nenabehne a porad to jenom louduje a toci se logo na obrazovce,takze vzdy musim dat restart konzole.A pak jeste jedna vec,ale to vubec nevim cim by to mohlo byt.kdyz uz to nabjehne,tak se me sekne zvuk a kratos mele jednu vetu dokola ,ale obraz jede normalne.Hra poskrabanna neni,takze jedine neco s diskem?? Ps. Podobny problem se mel u uncharted 2 tam me to taky vubec nechtelo nacist,pomohlo az cele vymazani vsech ulozenych pozic,takze jsem musel jet od zacatku.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erik T Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 dneska jsem si stáhnul demo a zajímá mě jestli v plné kde zvěnit ovládání k obrazu svému že bych měl kombana šipkách jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 dneska jsem si stáhnul demo a zajímá mě jestli v plné kde zvěnit ovládání k obrazu svému že bych měl kombana šipkách jde to? myslím že nejde, slouží jen k změně kouzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freihula Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Zdravím, potřebuji pomoc se hrou God of war 3, nemůžu se dostat, přes tu část, kde musí Kratos zahrát Múzám melodii, jak jste to udělali??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Cau musis jit proste poporade a zkouset aby se ti dole poskladal ten mec nebo co toje . nebo youtube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freihula Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 JJ to, jsem už udělala, ale to vyťukání melodii mi néjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 youtube ti pomůže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freihula Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Na to už jsem čuměla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misa Kulicka Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 ...cvičit a zkoušet pořád dokola, taky mi to nějakou dobu trvalo než jsem to dal, už jsem si říkal, že jsem trochu levej. Správné mačkání těch sekvencí se člověk naučí skoro nazpaměť a tak nějak zautomatizuje. Jiná rada na to asi není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 jako tobe nejde jen to mackani ? co je na tom tezkyho ? ja to dal na 1 pokus bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freihula Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 ...cvičit a zkoušet pořád dokola, taky mi to nějakou dobu trvalo než jsem to dal, už jsem si říkal, že jsem trochu levej. Správné mačkání těch sekvencí se člověk naučí skoro nazpaměť a tak nějak zautomatizuje. Jiná rada na to asi není. No to je asi ten můj problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freihula Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 jako tobe nejde jen to mackani ? co je na tom tezkyho ? ja to dal na 1 pokus bez problemu uff :) seš dobréj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 ani bych nerekl mackat tlacitka ve spravny moment neni nic svetoborneho :D kazdopadne zkus to nekomu pujcit nebo neco jinak teda nwm jedine to zkouset a zkouset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Já jsem to udělal asi na 150 krát ale udělal soustředit sa u toho je důležité,rýchlosť a přesnost stačí malá chyba a de se od znova:banghead: Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freihula Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Tak jsem to dala :) uff, to byla práce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.