Jonny1619 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2009 tak dante's inferno jeste nevyslo ne ? Myslim ze to bude lepsi jak naky GOW,protoze preci jenom GOW uz je dost ohrany a nemuzou tam udelat nic novyho :D Však říkám, že už teď se mi víc líbí GOW, Dante's Inferno prostě nemůže mít lepší příběh, než GOW, myslím, že lidi, kteří mají pouze Xbox budou říkat, že je třeba lepší, ale to bude blbost:D. Gow je prostě dokonalé, i kdyby tam nebylo nic nového, tak si to koupí hrozně moc lidí (a že tam něco nového bude). Ale připadá mi, že už je v této sérii tolik různých prvků, zbraní a jiných věcí, že už se nic přidávat nemusí, stačí změnit příběh a je to stejně super. Klidně bych si zahrál GOW 1 ve třech verzích s tím, že zbraně, kouzla a možnosti Kratose by byly stejné, ale byly by to tři rozdílné příběhy a byl bych hooodně spokojený:). Citovat
Araym Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2009 "will be available this holiday season", to asi nemyslej letni prazniny co ?:) To uz by meli zpozdeni Citovat
Jonny Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2009 ,yslíte si, že ten GOW collection bude i v ČR rád bych si to koupil Citovat
tekken90 Odesláno Srpen 31, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2009 "will be available this holiday season", to asi nemyslej letni prazniny co ?:) To uz by meli zpozdeni o Vánocích :) ,yslíte si, že ten GOW collection bude i v ČR rád bych si to koupil no pokud ne, tak dneska už přece není žádnej problém si objednat z US, UK apod. Citovat
Pennywise Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2009 tak dante's inferno jeste nevyslo ne ? Myslim ze to bude lepsi jak naky GOW,protoze preci jenom GOW uz je dost ohrany a nemuzou tam udelat nic novyho :D To co jsi napsal jen dokazuje jak moc by sis zahrál GOW 3 ,ale nemůžeš ,protože nemáš ps3:P:P Citovat
Jonny Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2009 no pokud ne, tak dneska už přece není žádnej problém si objednat z US, UK apod. No není, ale tam už většinou je všechno přes účet, a musíš mít kreditku a to já nemám, protože rodiče mi nedaj přístup na účet, pochybuju, že to pošlou na dobírku. To by se musel najít někdo 3, ale musel by bejt spolehlivej a koupil by to on a pak by mi to poslal Citovat
Artom Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 31, 2009 Ach jo fakt bych chtěl aby aspoň 1 díl God of War vyšel na Xbox 360.Hrál jsem oba dva předchozí díly GoW a fakt mě bavily.Co dodat prostě to ma zajímavej příběh a dá se užít hodně zábavy při hraní.A na grafické strance skoro vůbec nesejde... Citovat
tekken90 Odesláno Září 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 2, 2009 tak GoW Collection nakonec GoW III demo obsahovat nebude... máme ale potvrzeno datum vydání a to na začátek listopadu Citovat
Rash182 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Odesláno Září 2, 2009 hlavne ze ps2 hry nikdo nehraje a tudiz neni potreba emulace.. ale mozna kdybych nehral jednicku tak si to koupim ale fakt nevim co si o tomhle mam myslet Citovat
GameEs Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 http://blog.us.playstation.com/2009/09/god-of-war-iii-e3-2009-demo-included-in-god-of-war-collection/ tak GoW Collection nakonec GoW III demo obsahovat BUDE! :D Citovat
Butterflyy14 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 Ps3ku nemam ale mam ps2ku a GoW I & II nezklamali a na psp GoW Chains of olympus sou upa nejlepsi hra takze IIIka zklamat nemuze Citovat
Mígl Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2009 http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/ostatni/demo-god-of-war-3-u-filmu-district-9-dli-/clanek.A091028_202553_bw-zurnal-ostatni_osk.idn District9 je dobrá hovadinka tak možná koupim jelikož GoW 1 a 2 byli skvělí rubačky ale znovu je nějak hrát nemusim.. Citovat
CHheVvy Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2009 jasná kopě, už aby to vyšlo ta předělávka to nahžaví a až výjde 3 tak to dodělá :D protože Kratos sympaťák 2metrovej chlap se 120kg svalů a s mírným usměvem na tváři když zrovna kyklopovi vyrvete jednu jedinou bulvu :D Citovat
HexeH Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2009 jasná kopě, už aby to vyšlo ta předělávka to nahžaví a až výjde 3 tak to dodělá :D protože Kratos sympaťák 2metrovej chlap se 120kg svalů a s mírným usměvem na tváři když zrovna kyklopovi vyrvete jednu jedinou bulvu :D né že bych byl nějakej brutalista, ale pamatuju se že sme s bráchem tehdá natrhali hromady netopejrů :D GOW serie dokonalost sama a jasná volba! Citovat
CHheVvy Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2009 né že bych byl nějakej brutalista, ale pamatuju se že sme s bráchem tehdá natrhali hromady netopejrů :D GOW serie dokonalost sama a jasná volba! jojo ty se trhali taky pěkně :) bohužel druhý díl jsem nestihl dohrát ale až to výjde tak určitě to napravím Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2009 Sony oznámila God Of War 3 Ultimate EditionKaždou větší hru v současnosti doplňují i limitované edice, které přináší nějaké ty bonusy navíc, ale většinou se jedná o pěkně drahé kousky. Třeba God Of War 3 je určitě hrou, která by si limitovanou edici zasloužila. Sony to moc dobře ví, a tak dneska oznámila God Of War 3 Ultimate Edition. Tato edice bude prodávána v nádherném boxu, který je vytvořen podle Pandořiny skřínky. Uvnitř nalezneme kromě samotné hry i artbook s jedinečnými obrázky. Dále se hráči v této edici dočkají spousty exkluzivních bonusů v samotné hře, které si ostatní budou moci stáhnout později jako DLC. Bude se třeba jednat o další skin Krata se jménem Dominus. Dále se dočkáme exkluzivních arén v módu God of War Combat Arena. Nebude chybět ani soundtrack ze všech tří dílů a dočkáme se i filmečku o vývoji hry. Tato limitovaná edice byla zatím oznámena pouze pro US. Doufejme, že se dostane i k nám. US verze vychází v přepočtu na nějakých 17 stovek. Obrázek této luxusní edice naleznete kliknutím na link . http://konzolista.cz/obrazky/gowle.jpg Citovat
CHheVvy Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2009 tak 1700kč není zas tolik vím že nějaký ty edice stojí klidně 2500kč, GTA4, Fallout 3 atd Citovat
Mígl Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2009 http://konzolista.cz/obrazky/gowle.jpg Sakra doufam že vyjde i u nás,nikdy jsem si podobnou edici nekoupil ale u GoW bych mile rád udělal vyjímku..:wohow: Citovat
Jarwin Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2009 tak se pochlubte kdo už stahuje demo nebo už ho hrál? před chvílí mi přišel kód na stažení, demo má 2.6 GB takže si ještě počkám než to bude na disku :) ale jsem natěšenej jak malej kluk Citovat
CHheVvy Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2009 je na PSstore? fakt jaký US,EU ? japonský nemám Citovat
Jarwin Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2009 ahoj na Store bohužel není ale pokud jsi zaregistrovaný na odběr novinek od SCEE, tak máš tenhle víkend šanci, že dostaneš do mailu kód na stažení :) a já to štěstí měl více tady http://blog.eu.playstation.com/2009/10/30/god-of-war-iii-psn-demo-voucher-code-–-check-your-inbox-this-weekend/ Citovat
CHheVvy Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2009 mohl bych h ostebou to demo nějak zdílet jako koupenou hru ? Citovat
playerPS Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2009 A kdyz se ted zaregistruju mam jeste sanci? Citovat
CHheVvy Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2009 mě se zaregistrovat nejde u toho emailu píšemitotam že to zadávám špatně ale i když to kontroluju a zadávám dobře tak nic já začnu brečet chci demo !!! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.